optimista

optimista

offline
  • Jovana
  • Pridružio: 25 Maj 2014
  • Poruke: 0
  • Gde živiš: Nis

Znam,nije lako odrzati osmeh na licu dok se oko nas desavaju porazavajuce stvari koje nas natraju da se zapitamo: Da li ima nade?
Ali, uvek je ima. Uvek je tu. Treba samo da znamo da nikada nije kasno, da kraja nema. Ima samo pocetka koji nas vodi u novi svet. Biti optimista je kljuc svakog uspeha. Vazno je nikada ne odustati od borbe i zelje za uspehom. Cesto sam padala i pitala se da li je to kraj, da li sada trebam odustati. Ali nisam, uvek sam skupljala snage i inat i ustajala ponosno, podignute glave, jer poraza nema. Znam da cu jos mnogo puta pasti, ali uvek cu se truditi da ponovo stanem na nogama. Zivot nije uvek narocito lep,ali mozemo se potruditi da ga malo poboljsamo dok jos uvek ucestvujemo u njemu. Nemojmo dozvoliti sitnicama da nas slome. Pokazimo i sebi i drugima da mozemo uspeti. Ni ja nisam uvek optimista, ali vredi biti.
NIKADA NE ODUSTAJ. GLEDAJ SAMO NAPRED!!!

Dobro došla Galaxy star, donela si nam lepu temu.

Šta je lepše, bolje, zdravije nego biti optimista. To je moć koju svi mi imamo u sebi, koliko je ko sposoban da je primeni bolje za njega.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 942 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 9 sakrivenih i 888 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: airsuba, ajo baba, Apok, Atomski čoban, babaroga, bigfoot, bojank, Boris BM, Brana01, celik, CikaKURE, dika69, Dimitrise93, draganl, Duh sa sekirom, dushan, elenemste, Excalibur13, FileFinder, FOX, goxin, Jahorina, Kibice, Kruger, laurusri, Leonov, ljuba, LUDI, Metanoja, milos.cbr, milutin134, nemkea71, nenad81, nextyamb, Panter, procesor, Romibrat, Sirius, slonic_tonic, stegonosa, Toper, vathra, Vlad000, W123, ZetaMan