peticija

2

peticija

ZoNi ::ja volim zivotinje, ali kako ovde znam sta potpisujem?

ne znam madjarski, ne znam koji je to film, ne znam ni da li je to mace zaista udavljeno...

mislim, kako onda da potpisem ovako nesto???


ja sam dobila link od prijatelja, koji zna madjarski..nisam vidjela nijedan razlog da ne povjerujem..ni sada ga ne vidim..ne znam sta vise da ti kazem..mislim, ne vrsim nikakav pritisak..nekako sam se osjecala duznom da taj link proslijedim dalje..

ma, razumem ja to... ali, zar nema nigde imena filma? neki screenshot? bar neki engleski link?

ja dajem svoj glas.ko je on da izigrava Boga,odakle mu pravo da uskrati zivot,koji je jednako vazan kao i njegov?!

ZoNi ::ja volim zivotinje, ali kako ovde znam sta potpisujem?

ne znam madjarski, ne znam koji je to film, ne znam ni da li je to mace zaista udavljeno...

mislim, kako onda da potpisem ovako nesto???

ZoNi ja znam madjarski,evo ti link na engleskom i ako hoces procitaj,ili bilo koji broj koji je na sajtu sve je na engleskom,pa sam prosudi.
http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?faszzolt&1

Potpisao još juče... Evil or Very Mad

ZoNi ::ma, razumem ja to... ali, zar nema nigde imena filma? neki screenshot? bar neki engleski link?


@ZoNi..nadam se da je ovo dovoljno uvjerljivo..ko jos uvijek ne vjeruje i ko ima stomak za takve stvari, neka gleda..ja ne mogu..

ime filma je Álszent (Hypocrite)..

[mod by bocke]Snimak nije prikladan za MC pa sam uklonio link... Ukoliko zelis da pokazes Zoniju da gresi u svojoj sumnji posalji mu link na PP.[/mod]

Ja mislim da ovakvim , sto bi neko nacitan rekao, eksplicitnim scenama nasilja nije mesto na forumu poput MyCity-ja. Ovde dolaze i deca, jednako kao i odrasli, te bi ovaj link trebalo sklonitio sa foruma. Deca ovo NE TREBA da gledaju, zasto im formirati svest ovakvim SRANJIMA. Onaj ko ne veruje, neka link potrazi putem pp-a.

goust ::Ja mislim da ovakvim , sto bi neko nacitan rekao, eksplicitnim scenama nasilja nije mesto na forumu poput MyCity-ja. Ovde dolaze i deca, jednako kao i odrasli, te bi ovaj link trebalo sklonitio sa foruma. Deca ovo NE TREBA da gledaju, zasto im formirati svest ovakvim SRANJIMA. Onaj ko ne veruje, neka link potrazi putem pp-a.

vidi..kad sam cula za tu pricu i otisla na sajt peticije, nije mi palo na pamet da provjeravam istinitost iste..komentari 3 i nesto hiljade ljudi su mi bili sasvim dovoljni..ali, posto covjek ne vjeruje, i da ne bi ispalo da ja lazem, odvojila sam 5 minuta za google i nasla taj sporni link..cisto da ogradim sebe..

Nije mi bas trebalo ovo da vidim... Neutral Scena je bolesna... Naravno da cu da potpisem... Da li se zna da li je mace povredjeno tokom snimanja filma?

stardust ::Naknadno je dokazano, da scena davljenja nije tamo neki special effect, sto je i sam reziser potvrdio u recenici "Mace bi svejedno umrlo, jer je bilo bolesno". ..?!...

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1208 korisnika na forumu :: 53 registrovanih, 6 sakrivenih i 1149 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, A.R.Chafee.Jr., airsuba, Alibaba1981, aramis s, babaroga, bagor10, Bobrock1, Bojan85, Boris Bosiljčić, ccoogg123, cemix, Centauro, darkangel, darkstar101, dejina811, djordje92sm, Dorcolac, Georgius, GORDI, ILGromovnik, Klecaviks, Koridor, kybonacci, loon123, LUDI, mercedesamg, Mercury, mnn2, moldway, mushroom, nenad81, nextyamb, ObelixSRB, opt1, panzerwaffe, pein, procesor, radionica1, raptorsi, S2M, Sančo, Sir Budimir, slonic_tonic, solic, Tas011, Vatreni Zmaj, vladaa012, vladulns, Zaledjeni, zillbg, zixmix, šumar bk2