poslednje zbogom

1

poslednje zbogom

offline
  • Pridružio: 15 Okt 2005
  • Poruke: 1235
  • Gde živiš: Shta je bilo?!

prebacite u cirilicni font....

Sedim za stolom, puseci i ovu poslednju cigaretu koja je izlomljena.
Pokusavam da napravim kolute dima, ali mi ne ide. Kao sto mi i ono vino nije leglo posle naseg raskida.
Sedim. Ustajem, za cas pa opet hocu da sednem, jer mi se cini da ce me noge uskoro izdati i necu da rizikujem da padnem i povredim se bojeci se da vise necu moci da ustanem. A mozda je i tako bolje da se nikad vise i ne probudim. Da mi bude lakse. Da ti bude bolje. Ionako vise neces morati plakati zbog kretena. Bar ne neko vreme, kada me odmeni neko drugi, dok se ja budem polako prerusavao u tamnu zemlju i same crvljive kosti.

Vise ne prolazim onim dobro poznatim putevima. Izbegavam ih. Zasto se secati stvari koje su iza nas. Ne treba se vracati na njih iako se ja uporno vracam. Zeleci da promenim ono sto me pritiska, ovaj grad, ovo drvece puno prasine zbog koje tesko uzdisem. A mozda i tesko uzdisem jer se secam kako mi je deda pricao jednu pricu o maloj princezi koju sam skoro svake noci snio. Mozda je i ta princeza prosla pored mene, ne shvativsi sta sam izgubio.

Glupaco! Ne znas ti nista o meni, mada ni ja o tebi. Ali sam se barem trudio da nesto saznam! Ne znas ni koja mi je omiljena cokalada, niti koji sam znak u horoskopu! Ne! Nemoj mi pricati da me volis i da me moras napustiti zbog razloga koji ne zavise od tebe!
Ne, tebe nije briga za mene. Iako te je nekad bilo briga to je zato sto si svakog jutra umesto “dobro jutro” govorila “armani” . Da tu se razilazimo, ti nasi divlji i ranjivi putevi koji su bili ukrsteni kao makaze, a sad naizgled kao da su se raspetljali, reseci da zive sami, da idu samostalno, bez dogovora.

U ovim sitnim casima semafori ne rade, samo glupo trepere zuto. Moje srce me mozda bas ove noci namerno izda! Zasto namerno? Mozda samo ti to najbolje znas. Necu te proklinjati, i necu te zvati kuckom kao tvoj dragi.

Ako si ti srecna, onda sam i ja. Dace bog da te neko voli vise no ja, ali nemoj se puno nadati. A ja sad idem, i vise ti necu smetati.

Društvo pod ruku i idi negde napi se. Od kukanja nema pomoći.

P.S. Edituj post ubih se čitajući. Koj god da encoding probam rezultat ostaje isti. I čemu toliko forsiranje ćirilice ?

Nemoj da se napijes kao ja sinoc Mr. Green

Zato sto ne umem da pisem latinicom Laughing
mislio sam da nece biti frke oko cirilice ali ajde editovacu ga...lakse mi je da sve pisem na cirilici ali ok..Smile

Ma isao sam ja par puta na ispiranje i samo zbog nje, jbt-e koji bedak niko nema u bloku da mi prda zilete Sad

Kako si ti istripovan lik..
Sto se toliko skenjavas zbog ribe?
Ok, kontam, volis je..
Ali..
Brate opusti se..
Cimas se zbog gluposti..

nisam ja istripovan, samo sam unakazen njenim likom u mojoj dusi... Confused
to ti je kao kad progutash staklo i ono te sve iznutra povredi, pocepa ti organe, jedva prezivish...
Ma opusten sam ja, nego znash kako matori, dodji ti tako neko momneti, ili barem meni...

znam..
desava se..
ali se ja u takvim situacijama, na kraju, uvek odvalim od smeha.. Mr. Green

@ssboba
E covece... blago tebi, ako mozes tako da cooliras.

jbg, to je na visem duhovnom nivou.. Mr. Green
ma mozes i ti probaj..

Ma kakvi žileti... Na ovom svetu postoje milioni i milioni mladih, zgodnih i lepih devojaka, a ti našao da patiš zbog jedne. Shocked

Dobro... Preterujem. Svi smo mi kad-tad patili za nekom... Ali shvataš poentu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 960 korisnika na forumu :: 44 registrovanih, 7 sakrivenih i 909 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: anta, Bokiboks, ccoogg123, darios, Darko001, Denaya, Djokkinen, doktor123, Dr.Strangelove, drimer, esx66, Fog of War, Fulcrum, Georgius, goxin, h8propaganda, HogarStrashni, ILGromovnik, Ilija Cvorovic, Još malo pa deda, kalens021, Koridor, kubura91, ladro, Levi, Marko Marković, Mercury, MiroslavD, Misirac, mrav pesadinac, naki011, pein, rasok, royst33, Sir Budimir, slonic_tonic, sombrero, Srle993, Stefan M, t84dar, theNedjeljko, tubular, voja64, žeks62