pusaci pogledajte ovaj zanimljiv video

6

pusaci pogledajte ovaj zanimljiv video

@Hit-Man

Ma to su price. Mozda gresim ali po meni nista ne oduzimas od sebe samo mnogo dajes bar za nijansu lepsi zivot.

Dragan ::Ostale razloge za pocetak i ne vidim, da je slatko cuo sam da nije, da je korisno znam da nije, zato aj da cujem vase razloge, vi pusaci zasto ste poceli da pusite?

E, pa da vidiš, nekima je i slatko. Postoji kategorija ljudi, ne znam kako da ih nazovem, recimo povremeni pušači, latentni, "sportski" (tako neki od njih sami sebe nazivaju), oni koji nisu zavisni od nikotina, ali vole da zapale povremeno i kad im se ćefne: posle dobre klope (kažu da im je to poseban gušt, vrhunac zadovoljstva), na nekom društvenom skupu, žurci. Ja ih zovem grebatorima zato što skoro nikad nemaju cigarete, ne kupuju ih (i što bi kad ima drugih budala koje troše pare na to, a koje su spremne da im daju kad zatraže).

E, Sorelag, ja takve zovem glupim, takodje Wink

Isključivost, netolerancija i soljenje pameti svima drugima je takođe glupost.
Shvatićeš kad malo porasteš.

Ima ding-dong jednu novu pesmu "On ce da mi kaze sta je dobro a sta nije"

Dakle Sorelag, ja tebi nit cu da se pravdam niti dokazujem, al' eto, zelim da znas, onako informativno, da nisam ni iskljuciv ni netolerantan, a soljenje pameti... kako se uzme.

Zelim dobro. Idem ka dobru, zelim da zlo (a na zlu mnogi zaradju i od njega neduzni ispastaju) nestane, ili da se bar ja potrudim koliko mogu da doprinesem da ono nestane.

Mozda sam u ovim postovima delovao agresivno, nisam bas takav, ali jednostavno ljudska glupost nema granica i to je iskra koja u meni budi fitilj i skracuje granicu tolerancije.

A ovo shvatices kad porastes... au Laughing
Nisam bas to ocekivao od tebe, al ajd, nema veze, ne ljutim se smešak Wink

Blago dokonima, njihovo je carstvo nebesko... Crying or Very sad

pa ljudi bolje zvacite duvan...em duplo zadovoljstvo em nikom ne smeta Razz

Dopuna: 21 Maj 2008 2:56

mislim vi koji ste pushachi...

Baš je cool pušiti.... Kome smeta neka beži....od dima...Smile

hmm.. ipak da podelim, ko bi rekao a..Confused



Izvor:
http://www.emrupdate.com/

Citat:We are the web's most visited place for unbiased independent EMR discussion and resources. Our members provide discussion, debate & robust analysis of electronic medical records products & strategies. Our discussions provide Doctors, industry-leaders, EMR company executives & EHR consultants with a platform to inform, educate, exchange & energize our EMR community.

Pusac: Ma to nije istina ja pusim a nista mi nije, gde ti je izvor, odakle ti slika...

@ljutica

Wink

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1204 korisnika na forumu :: 47 registrovanih, 10 sakrivenih i 1147 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., ajo baba, Alibaba1981, Andrija357, bankulen, Ben Roj, Boris90, Botovac, BraneS, brundo65, ccoogg123, Dannyboy, djboj, DonRumataEstorski, Dorcolac, Dvojac005, Georgius, havoc995, ikan, ivica976, JimmyNapoli, Joja, Kubovac, kybonacci, Lazarus, LUDI, MB120mm, mercedesamg, milimoj, milos.cbr, MrNo, Nemanja.M, nextyamb, ostoja, Panter, panzerwaffe, Posmatrac77OKB, prle122, randja26, savaskytec, slonic_tonic, solic, stalja, tubular, vathra, vobo, xanadu