smederevska jesen, tradicionalno

smederevska jesen, tradicionalno

offline
  • Pridružio: 02 Mar 2005
  • Poruke: 901

Bio je ovo naporan pocetak nedelje,ali se isplatilo. Moglo je mnogo gore da ispadne,ali dobro je da je ovako. Spakovala sam ranac i idem sutra na produzeni vikend u Sd kod T. T. i ja se znamo sa prve godine faksa, upoznale smo se na pocetku, sasvim slucajno. Mislim da cu svoje studiranje pamtiti najvise po prijateljstvu sa njom. Ona me je prvi put odvela u Studenjak. Smile Sa njom sam prvi put naucila da cutim na istom jeziku. I jos svasta ponesto "isto" nam se desavalo. Od T.sam naucila kako je to kad nemas a srecan si. Bio je to skroz cudan period u nasem zivotu. Vidjale smo se svakog dana i svakog dana pisale jedna drugoj pisma. Naucila me da mozes da pises pisma i nekome ko sedi pored tebe.
Nasla sam danas neku svesku za ispit iz knjiz. XX veka i na marginama smo ispisale novi roman, "nash", tj. neka nasa dopisivanja, razgovori, blabala na casu koji je bio verovatno jako dosadan. Cak pise i da profesor ne nosi burmu:>I tako, bas mi je nekako bilo ql kad sam to procitala. Nekako mi se cini da je Tamara moj drug iz rata. Znate ono kako momci imaju drugove iz vojske, e pa ja se osecam kao da smo nas dve prezivele neki rat zajedno i da ce nas to "ratno" iskustvo zauvek drzati zajedno. Very Happy Cak i ako budemo na razlicitim geografskim sirinama.

Jedva cekam da se sutra spakujem u bus za Sd. Da pustim plejer i da se iskljucim sa ovih svakodnevnih frekvencija. Slusacemo Bajagu na trgu, koga sam ja volela kao mala bas. Dobro vino, dobri ljudi, dobar provod-ne treba mi nista vise od toga.

(:



*

"apropo" jedne priche..

Jao baš fino,bićemo blizu ja sam na 20 minuta od Sd-a,možda se i sretnemo na smederevskoj jeseni smešak

Lepo se provedi smešak

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1328 korisnika na forumu :: 55 registrovanih, 6 sakrivenih i 1267 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Acivi, amaterSRB, aramis s, babaroga, Bobrock1, bojankrstc, Botovac, Brana01, Bubimir, cifra, comi_pfc, danilopu, dankisha, darcaud, DENIRO, Dimitrise93, Djokkinen, Doca, dule10savic, Georgius, HogarStrashni, hyla, Ivan001, kalens021, kjkszpj, krkalon, kunktator, kybonacci, laurusri, Luka Blažević, milanovic, milutin134, Miroljub1979, Mixelotti, mrvica78, nenooo, opt1, Panonsky, panzerwaffe, pristinski korpus, proka89, raptorsi, sap, sickmouse, slonic_tonic, Smajser, Smd, Sumadija34, suton, taz1cl, uruk, vathra, Vladko, vukovi