spletkarenje sa sopstvenom dushom..

spletkarenje sa sopstvenom dushom..

offline
  • Pridružio: 02 Mar 2005
  • Poruke: 901

Ček, ček... pošto je sve pod navodnicima, ne znam šta da mislim - ovo je, izgleda, preuzeto odnekud; sad, ili je citiranje nekog drugog ili sebe, svog dela... Jesi ti Marija Jovanović?

Ovo je tako koherentno napisano, naizgled olako i u naletu, al' je potrebna jaka intelektualna potkopanost za shvatanje sveg gomilanja emocija u nekome... Izgleda, zaista, haotično, samo zato što se brzo menja tema, ali varijacija ostaje slična - ipak je vezano za jedinstveno pitanje, ne previše, a opet - sredjeno... Fantastično! Svaka reč je dobrog tajminga i pogodnosti za sam momenat, a u široj formi (sintagma, rečenica...) je efekat još snažniji... Brilijantno, veoma!!

P.S. Al' sam se ispričao i nalupao... neka, to i mislim. Hvala što si ovo podelila sa nama. Smile

Citat:Jesi ti Marija Jovanović
neee... Smile mada svaku nejnu rech u ovoj knjizi osecam kao svoju Embarassed
Marija Jovanovic je rodjena 1959. god. Diplomirala je filozofiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. To je njen prvi roman.(ovo pise na koricama knjige.)

Eh sad kindergirl ...

Da si ovo objavila prije neki dan, kad sam ja porucivala knjige od tamo, sigurno bi je narucila a ovako sad moram da cekam sljedecu porudzbinu.

A svidja mi se sto procitah ovdje. Hvala ti. smešak

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 696 korisnika na forumu :: 11 registrovanih, 1 sakriven i 684 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Boris90, draganl, havoc995, Krvava Devetka, M1los, mačković, Ognjen D., sabros, slonic_tonic, wizzardone, yrraf