spletkarenje sa sopstvenom dushom..

spletkarenje sa sopstvenom dushom..

offline
  • Pridružio: 02 Mar 2005
  • Poruke: 901

Ček, ček... pošto je sve pod navodnicima, ne znam šta da mislim - ovo je, izgleda, preuzeto odnekud; sad, ili je citiranje nekog drugog ili sebe, svog dela... Jesi ti Marija Jovanović?

Ovo je tako koherentno napisano, naizgled olako i u naletu, al' je potrebna jaka intelektualna potkopanost za shvatanje sveg gomilanja emocija u nekome... Izgleda, zaista, haotično, samo zato što se brzo menja tema, ali varijacija ostaje slična - ipak je vezano za jedinstveno pitanje, ne previše, a opet - sredjeno... Fantastično! Svaka reč je dobrog tajminga i pogodnosti za sam momenat, a u široj formi (sintagma, rečenica...) je efekat još snažniji... Brilijantno, veoma!!

P.S. Al' sam se ispričao i nalupao... neka, to i mislim. Hvala što si ovo podelila sa nama. Smile

Citat:Jesi ti Marija Jovanović
neee... Smile mada svaku nejnu rech u ovoj knjizi osecam kao svoju Embarassed
Marija Jovanovic je rodjena 1959. god. Diplomirala je filozofiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu. To je njen prvi roman.(ovo pise na koricama knjige.)

Eh sad kindergirl ...

Da si ovo objavila prije neki dan, kad sam ja porucivala knjige od tamo, sigurno bi je narucila a ovako sad moram da cekam sljedecu porudzbinu.

A svidja mi se sto procitah ovdje. Hvala ti. smešak

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1048 korisnika na forumu :: 38 registrovanih, 10 sakrivenih i 1000 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, A.R.Chafee.Jr., antonije64, Areal84, Asparagus, Brana01, Cassius Clay, Chainsaw, darkangel, dijica, Dimitrise93, FileFinder, FOX, Goran 0000, hologram, ikan, ILGromovnik, Karla, laurusri, Lieutenant, ljuba, Luka Blažević, madza, oldtimer, Outis, pein, radoznao, RJ, S2M, saputnik plavetnila, Singidunumac, Toper, tubular, VJ, vladulns, yufighter, Yugol33, zillbg