sta devojke vole?

9

sta devojke vole?

Procitao sam pazljivo sve postove u ovom blogu i mnogo toga mi nije jasno. Deo postova je satirican i saljiv sto je normalno, ali veci deo je ozbiljan Question
Postoji jedna stara sentenca koja kaze " na glupa pitanja, glup odgovor " , a pitanje " sta devojke vole " je najblaze receno glupo. Voleti znaci osecati, a svaki osecaj je samo i samo cist subjektivizam. Svaka osoba, bilo zenskog ili muskog pola, je svet za sebe sa svojim normama i osecanjima, individualno psiholosko - intelektualnog profila karakteristicnog samo za nju. Pitati sta ko voli je isto sto i pitati sta se kome svidja ili pak sta ko ne voli. Dati odgvore na ovakva pitanja nije stvar nicijeg intelekta ili iskustva, mnogi su to pokusali, ali na kraju su odustali jer jednoznacni odgovori ne postoje, niti ce ikada postojati, jedostavno ih nema, tako da stvarno ne razumem raspravu na ovu temu ( i to sa nekakvom ozbiljnoscu Confused ). Kada neki od ucesnika u prici ( ne mislim na one koji su sa razlogom poskusali da od ovoga naprave dobru salu) budu imali devojku ili devojke, sve ce im ovo biti tako smesno i glupo, kao sto je to nama starijima danas.
Pominjati devojke u negativnom kontekstu i jos iznositi predloge da se taj deo ljudskog roda ( veci deo ) drzi u poniznosti i da se ka njemu odnosi krajnje sadisticki je jedna vrsta diskriminacije, sto je i po zakonu MyCity-a i po zakonima svih razvijenih i normalnih drustava na svetu zabranjeno, a sa moralnog aspekta krajnje nekorektno.
Manite se praznih prica i tudjih iskustava, izadjite napolje i dozivite svoje Wink


P.S. Moja devojka ne voli cokoladu Mr. Green

Black Orchid ::^^ ahaaaa, pa posle bude belaja ...
mycity.rs/Blog/Mapa-plan-Mycity-ja_2.html#587769 Mr. Green
ne uzimajte za ozbiljno (: i NE oponashajte kod kucce (:

joj, ljudi, jeste vi to stvarno ozbiljni? Neutral


Pa dosta nas je prilicno ozbiljno,ali znamo i ponekad da se nasalimo!!!Konacno i kod nas malo zenske populacije!!!To mi se svidja!!!

KaBoom ::Cvelle, da znaš da se ponekad zapitam da nisi u pravu! To mi je totalno poražavajuće saznanje, ali sve više mi se čini istinito. Imam par drugara koji se tako ponašaju prema devojkama. Uđe kafić, dere se preko mase na nju, proziva je, daje joj imena... Uvredilo bi i kera a kamoli čoveka, još kad je od ljubljene osobe. I što je najveći trip, devojka to trpi, čim je pozove dotrči, ljubi ga, grli... A on pored nje još druge vata i vodi kući. Pa čak i ona to zna. Mora da zna, čitavo selo zna!!! A nije jedini slučaj, a viđam to i u gradu, da ne ispadne da selo zaostalo. Ide dečko sa curom, dere se na nju, udari je... ali ništa, ona plače, drži ga za ruku, izvinjava se... On psuje. Mislim, moguće da je zgrešila nešto, ali vidim po liku da je pijan, da je stoka, a da joj govori: "šta ti ima sa njime da pričaš, što si stala pored njega!?" i sl. Dakle... Ne znam. Ponekad se zapitam da li stvarno pali biti svinja? Što više vređaš, što si hladniji prema devojkama one te sve više vole i poštuju... A ovamo ti prodaju priče o nežnosti, ljubavi, pažnji...

Totalni haos bre sa ženama. Ja sam više za ono direkno, a ne igranje oćeš-nećeš. Ali žene izgleda vole igre, da oblićeš oko njih, buketi cveća, čokolade, plišane igračke, romantični piknik. Ili da budeš totalno đubre... Zbunjen sam već. Odustajem da mislim o tome uopšte.


matori ja to vidjam svaki (drugi) dan! Wink
mozda su one bukvalisti, i traze od nas da budemo..u fazonu nema sredine! ili si papucar onaj najgori, ili si djubre.. e sad sve zavisi od devojke da li voli s/m Mr. Green

Dopuna: 12 Avg 2007 14:36

Simke from West ::Pominjati devojke u negativnom kontekstu i jos iznositi predloge da se taj deo ljudskog roda ( veci deo ) drzi u poniznosti i da se ka njemu odnosi krajnje sadisticki je jedna vrsta diskriminacije, sto je i po zakonu MyCity-a i po zakonima svih razvijenih i normalnih drustava na svetu zabranjeno, a sa moralnog aspekta krajnje nekorektno.
Manite se praznih prica i tudjih iskustava, izadjite napolje i dozivite svoje Wink


Da li se ovo odnosilo na mene? Sto sam rekao da treba da budes malo djubre prema njima?

Reci samo da znam...

cvelle ::Da li se ovo odnosilo na mene? Sto sam rekao da treba da budes malo djubre prema njima?
Reci samo da znam...


Izvini ako si se ti pronasao u mojem postu, ali nije se odnosilo ni na koga konkretno, da sam hteo nekome direktno da se obratim ja bih to i uradio.

Sta podrazumevas pod tim " Reci samo da znam ... " jel to neka pretnja ili ...

Leggy, jos nije naucno dokazano da devojke vole milku sa jogurtom i jagodama.
Jedna cura je juce na moje ochi bacila bas takvu milku, i rekla "fuj!".
Mene naravno iskashirala.
Tako da tvoja teorija dolazi pod velikim znakom pitanja.

Enciklopedije pak kazu da postoji vrlo mali procenat devojaka kod kojih je jedan hromozom malko modifikovan, pa su gadljive na milku sa jogurtom i jagodama.
U pitanju je svega 0.69% postotak.

Da li sam juce naleteo bas na takvu, majku mu?
Bas sam maler.

Nasao sam na wikipediji podatak da 99.113% devojaka vole i jogurt i jagode, a svega 0.00054% priznaje da ih je decko osvojio sa milkom od jogurta.

U dilemi sam.
Help Neutral

Peca ::Jedna cura je juce na moje ochi bacila bas takvu milku, i rekla "fuj!".

Takve genetski modifikovane su najbolje, veruj mi, govorim iz iskustva Mr. Green .

pa ne mislio sam (aj da budem fin) kukavica, pa da ne smes direktno..a cisto da znam, da krenem u protiv-napad.

ja volim macho muskarce koji su nezni samo prema meni.time i potvrdjuju da im znacim a i da imaju smisla za neznosti..to naravno jeste bitno Wink .ne smeta mi ni da pitaju sta volim ukoliko se potrude da zapamte sta sam rekla.zapravo se ni od koga ne ocekuje da cita misli..i sto je odnos otvoreniji to je svakako bolje.opet,glupo je generalizovati Poljubac
ps.ne volim slatkise Mr. Green

cvelle ::pa ne mislio sam (aj da budem fin) kukavica, pa da ne smes direktno..a cisto da znam, da krenem u protiv-napad.

Aha, hoces da kazes da sam p***a, pa dobro ako ti tako kazes. MyCity je VR i lako je ovde biti " muskarcina ", probaj tako da se ponasas u realnom zivotu, pa i prema zenama, pa ces videti kako ce se sve to zavrsiti. Napravi anketu na forumu i vidi ko ce imati vise pristalica, posebno zenskih, ti ili ja.
Da se razumemo nemam nista protiv tebe niti bilo koga drugog, ovo je slobodna i demokratska zemlja i svako ima pravo da iznese svoj stav, pa naravno i ja.

Samo da znas kako se moja devojka smejala kada je citala vase " ozbiljne rasprave ", komentar je bio " Sta ces, deca, ali naucice vec nesto u zivotu " Wink

Ovaj blog mi se sve više i više sviđa! Čitaju ga devojke! Wink Mr. Green

22 Avg 2007 16:25 Peca Zaključavanje topica Razlog: drugog resenja nema  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1353 korisnika na forumu :: 33 registrovanih, 10 sakrivenih i 1310 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, babaroga, Bobrock1, bojankrstc, bojanM84, cemix, darios, dragoljub11987, GenZee, goxin, Griffon vulture, havoc995, ikan, JOntra, kovinacc, Kubovac, kybonacci, ladro, madza, Mercury, Mihajlo, Milos ZA, milutin134, Misirac, pein, Seeker, slonic_tonic, Valter071, W123, yrraf, zzapNDjuric99, Čivi