tumacim natalne karte za dz...

2

tumacim natalne karte za dz...

da. psihoanaliza.:-) a otkrivaju se jake a i slabije tacke licnosti.. itd. no, moskovac, ima i ona vrsta astrologije koju srecemo svaki dan (kao horoskop) ali koju neki pomocem natalne karte pokusavaju da procitaju. Licno nemam nista s time. Ali natalna po sebi mi je dovoljno zanimljiva za proucavanje. :-)

Ja nikada nisam verovao u proricanje sudbine i ostalo ali me interesuje o cemu se radi i sta ce mi reci.
Pope je to najbolje rekao- Imaj na umu da je tvoj karakter tvoja sudbina

Astrologija je lep nacin da otrkijes kakve sklonosti imas i kakav ti je karakter.Ljudi danas pogresno shvataju astrologiju kao neko proricanje, sto je verovatno posledica komercijalizacije iste.Svi smo svedoci koliko je astrologija, u tom smislu, prisutna na televiziji ili na radiju.Astrologija u sustini otkriva mogucnosti da se nesto dogodi ili ne dogodi i upozorava coveka kako treba da reaguje u odredjenim situacijama, tu je veoma tesko, i cesto, nezahvalno govoriti o tome sta ce biti danas, a sta sutra.Sta god neko rekao protiv astrologije i njene sposobnosti otkrivanja, treba razmisliti o tome da planete i druga kosmicka tela uticu na prirodu, a posto smo mi deo prirode ne treba ni zanemariti taj uticaj na nas.

Pitanje je samo da li smo mi pronikli tacno u otkrivanju uticaja prirode na nas.

Ovo je samo jedan od pokusaja, niko nije rekao da je istinit ili da nije isinit, ali je masovno prihvacen u drustvu i kod ljudi.

astrologija ne prorice i ne baja kako to neki od vas misle, samo se sagledavaju planetarni i razni aspekti koji mogu imati razlicite uticaje. astrologija upozorava , ne prorice.
sada ce se neko nasmejati kada kazem da verujem u astrologiju, ali meni su mnoge stvari pogodjene, mnoge se nisu ni ostvarile, a mogle su, jer naravno nisam smela prihvatiti izazov, a najvise u vezi mog karaktera,pritom osoba koja mi je radila natalnu kartu uopste me nije poznavala.i naravno da sudbina nije zacrtana u zvezdama i da astrologija smatra da je sudbina promenljiva i da je svakodnevno mozemo menjati.

Moze da pomogne da bolje sagledamo sebe, prepoznamo se ili prepoznamo nekoga, shvatimo neke "stvari"". Ja u slobodno vreme volim da procitam nesto o tome.

ma natalna rulz Mr. Green

Da al ja sam poslao autoru bloga da mi uradi i nema odgovora.... Tuzicu ga za lazno reklamiranje Cool

@system

i mene ispalio

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 795 korisnika na forumu :: 31 registrovanih, 4 sakrivenih i 760 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Aleksandar Tomić, bestguarder, bobomicek, Boris BM, ccoogg123, debeli, djboj, draganca, dushan, grenadir, Herman Terrance Aubrey, janbo, Kibice, Krusarac, ladro, laki_bb, Metanoja, mkukoleca, nesa1962, Nikolaa11, Pikac-47, robert1979, sevenino, Srki94, Srle993, vathra, vlajkox, yufighter, zillbg, |_MeD_|