ugradnja plina u sportski auto

2

ugradnja plina u sportski auto

plin u sportski auto?

  • plin je za kuvanje, dizel za kamione i traktore ,benzin za voznju
    40% [6]
  • pa sa ovim cenama goriva je o.k.
    33% [5]
  • obavezno plin je prava stvar auto bez plina nije auto
    6% [1]
  • aka ocu da vidim rezultate ne interesujem uopste
    20% [3]
  • Ukupno glasova : 15

pa ko je rekao da je voznja sportskog auta jeftina ?
bavljenje automobilizmom zahteva mnogo sredstava npr motor jednog granturizmo automobila traje 17 radnih sati t.j jednu ili pola sezone.
sad manje ekstremno bavljenje je tuning i naravno kupovina automobila visokih performansi.
za nas "siromasne" ostaje da uzivamo u tome sto vozimo auto putem 160 a motor se ne napreze:) i jeftino je:)
zivimo u takvoj zemlji u takvo vreme da moramo da pazimo svaki dinar,a to je mnogo blizu politike koju bih zeleo sto dalje od ove teme.
zasto bi kupovao onda jednu hondu crx ili subaru-imprezu kad cu ga "ustrojiti" plinom.
za stedise postoje vozila tipa logan , izdrzljivo jefrtno i naravno plin:)
koliko je plin kao gorivo popularan govori podatak da kragujevac pocinje proizvodnju punta na tng.
nisam zapoceo ovu temu pitanjem dali da ugradim plin u svoj auto niti trazim misljenje dali to da uradim, plin nikad nece uci u moj auto pa makar ga vozio cetri puta godisnje dva puta na tehnicki,kod vulkanizera i na pumpu.
ovde se radi o SPORTSKOM automobilu na plin a to ne ide....

Ok je to da ne ide, ali sam si postavi u glasanju opciju "sa ovim cenama goriva je ok", a ja ti to upravo i pricam, dzaba sto nesto ne ide kad zezaju finansije.Druga stvar,da ti lepo u tvoju azdaju ugradis plin pa da dodjes kod mene da se zajedno zamlacujemo i pravimo masinu da ima iste performanse kao na benzin,ko zna mozda dodjemo do nekog revolucionarnog otkrica pa se sportaci u buducnosti budu pravili na plin.

ma nije problem da sipam za 2k dinara mb-a eto mene gde oces.
a sto se tice da sbudzimo plin na sportaka ne se zamlacujem.
da si rekao da stavimo ostriju bregastu ili da promenimo odnos u prenosu pa da razmislim Cool samo reci sta bi ti reli ili za kruzne trke .ako oces boljhe performanse na plinu samo ledeno hladan vazduh stavlja se crevo sa pecurkom na surlu i sto dalje od motora Razz cinimi se da ide nesto manji zazor na svecice(-0.1) Razz
naravno da sam stavio opciju i za one koji ce glasati tako niti cu ja ugraditi plin zbog ove teme niti ce neko iscupati plinsku instalciju kad ovo procita LOL
samo zdrava razmena misljenja,svako nek izvuce zakljucak citajuci (i izmedju redova LOL ) kako god zeli Cool

Odoh malo u off,ali kad vec pomenu hladan vazduh za plin,meni bolje radi masina sa toplim vazduhom, non stop mi je otvorena klapna za topao vazduh ,hladan sam zatvorio.Bem li ga sve zavisi od vozila do vozila.

zeljko f ::Odoh malo u off,ali kad vec pomenu hladan vazduh za plin,meni bolje radi masina sa toplim vazduhom, non stop mi je otvorena klapna za topao vazduh ,hladan sam zatvorio.Bem li ga sve zavisi od vozila do vozila.
injection ili karb?

konj-VODENI ::zeljko f ::Odoh malo u off,ali kad vec pomenu hladan vazduh za plin,meni bolje radi masina sa toplim vazduhom, non stop mi je otvorena klapna za topao vazduh ,hladan sam zatvorio.Bem li ga sve zavisi od vozila do vozila.
injection ili karb?


Monopoint


zamislite ovu retku zverku na plin. GUZ - Glavom U Zid
slika pozajmljena sa gonze Cool

Meni je delimicno ok, zavisi od auta, retkosti, stanja itd...

konj-VODENI ::
zamislite ovu retku zverku na plin. GUZ - Glavom U Zid
slika pozajmljena sa gonze Cool


Ovome fali samo plin (ali nitro) Ziveli

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1096 korisnika na forumu :: 33 registrovanih, 5 sakrivenih i 1058 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: anbeast, Ben Roj, bladesu, Boris BM, CikaKURE, debeli, doktor1964, Dorcolac, draganca, galerija, GandorCC, Georgius, hologram, HrcAk47, kolle.the.kid, krkalon, ladro, Marex, milos.cbr, Miskohd, muaddib, ozzy, Pohovani_00, RJ, Srle993, vandrej, vathra, vukdra, yrraf, ZetaMan, zixmix, |_MeD_|, žeks62