veliki posteri

veliki posteri

offline
  • exzate 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 20 Mar 2009
  • Poruke: 0

E ovako, ja vec duze vreme planiram na nabavim veliki poster eminema, a posto nema nigde da se kupi vise, hteo sam da ga istampam u stampariji, ali mi je drug rekao da je to skupo, pa me zanima kolko bi to kostalo, a da poster bude sto veci.???I rekao mi je da mi treba potvrda onog sa slike da bi smeli da mi istampaju.Da li mi to uopste treba(potvrda)???Ako da, kako to da nabavim, i u koju stampariju da odem?Zivim u BG-u!

Imas onog repera iz Kostolca, on se licno poznaje sa Eminemom, vidi prvo stupi u kontakt sa njim da nabavis dozvolu za stampanje, pa cemo onda da ti se raspitamo za cenu i ostalo.

Ja kad sam štampala bilo je oko 300 din/m2 i to može da ti odradi bilo koja štamparija na običnom poster papiru. Nemam trenutno kod sebe telefon štamparije u kojoj sam ja štampala ali dostaviću ti ga u ponedeljak.
Ne treba ti nikakva potvrda za jedan poster.

Hvala unapred!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1351 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 4 sakrivenih i 1302 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, aleksmajstor, amaterSRB, BlekMen, Brana01, Bubili, bufanje, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, draganca, dragoljub11987, Georgius, Griffon vulture, havoc995, Istman, JOntra, Još malo pa deda, krkalon, ladro, Leonov, loon123, Lucije Kvint, Mcdado, mercedesamg, mikrimaus, milanovic, milenko crazy north, MilosKop, nemkea71, nick79, NoOneEver Dreams, ostoja, panonski mornar, Rakenica, Sir Budimir, Sirius, SlaKoj, suton, Tragač, vathra, Vlad000, VP6919, wolf1, yrraf, zzapNDjuric99