zastita od virusa

zastita od virusa

offline
  • Pridružio: 05 Apr 2008
  • Poruke: 0

U poslednje vreme dosta sam puta nosio komp na popravku, i stalno zbog istog problema ,, virusa,,. Da li zna neko dobar antivirus koji bih mogao da skinem sa interneta besplatno a da ne zauzima mnogo megabajta.jer mi je konekcija dial- up a to je stvarno dugo vremena ,jer je prespora.


[Ovaj put smanjena slova, sledeći post se briše]

Eh, pa zasto ovo u blogove. Imas bezbroj tema ovde
http://www.mycity.rs/Zastita/

Imao sam pre mesec dana slican problem. Nosio sam kompijuter na popravku. U jednom trenutku sam upalio kompijuter i posle jednog vremena on bi se ugasio. To sam sredio u firmi.
Ljudi su mi preporucili AVG free edition. Besplatan je i meni super obezbeđuje komp.

Bez obzira sto imas dial-up vodi racuna sta posecujes. Apel ne idi na pronografske sajtove (apel za sve)


AVG je sasvim dovoljan imas skoro svakodnevni update.

Toliko od mene nadam se da sam ti pomogao na neki nacin.

Prvo proceni koliko želiš da sačuvaš komp i koliko ti znači. Ako je nov, turi ruku u džepče i ne misli, nema ništa za džabe a da vredi, druge zaštite nema.
Anti-virus nikad nije toliko skup kolika šteta može da nastane.

@lavittoria
Kakve ima veze dali je komp nov ili star?!

jos jednom hvala

mnogo hvala igrutinovicu

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1064 korisnika na forumu :: 51 registrovanih, 5 sakrivenih i 1008 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, _Sale, A.R.Chafee.Jr., atmel, Atomski čoban, babaroga, Bobrock1, Buzdovan, darkojbn, Dimitrise93, doklevise, DonRumataEstorski, dragoljub11987, FOX, goxin, HrcAk47, Ilija Cvorovic, ivica976, JimmyNapoli, Karla, krkalon, Kubovac, Leonov, Magistar78, mikrimaus, Milometer, Milos ZA, Ne doznajem se u oružje, Nobunaga, nuke92, Oscar, ozzy, panzerwaffe, Parker, procesor, raketaš, repac, RJ, Rogan33, ruger357, sasa76, slonic_tonic, Smiljke, Sumadija34, Vlada1389, wolverined4, YugoSlav, zdrebac, zziko, Živković, 79693