Problem sa nvidiom FX 5600 256Mb

Problem sa nvidiom FX 5600 256Mb

offline
  • Pridružio: 19 Maj 2005
  • Poruke: 352
  • Gde živiš: Sabac - Novi Sad

Imam:
Celeron na 1700 Mhz
Msi 845PeMax 3
Nvidia FX5600 XL 256 MD DDR
Kingston 512 MD DDR na 400 Mhz
Maxtor 160 Gb

Instalirao sam Age Of Empires III cisto da vidim kako ce da radi.Kada sam pokrenuo igricu totalno sam se razocarao.Uopste ne radi kako treba.Slika secka...sve je usporeno.
Imam instaliran DirectX 9.0c
Instalirao sam njegove driver-e.
Ja jedino mislim da je mozda u pitanju ploca.....Da li bi mi ko mogao pomoci...
Hvala.....



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 4505
  • Gde živiš: planeta Zemlja

sta ce ovo u podforumu fotografija Confused?

hmm... Btw zar ne bi bilo bolje da probas drajvere 7x.xx? Koliko znam oce na njima da radi lepo i bez greske...



offline
  • Pridružio: 09 Avg 2005
  • Poruke: 98
  • Gde živiš: Svilajnac

Stavi sva graficka podesavanja na minimum pa vidi onda kako ce da radi.

offline
  • SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Poruke: 5919
  • Gde živiš: Beograd

Da bitna je rezolucija .. Koju zapravo rezoluciju koristiš ?
U opcijama igrice vezanim za podešavanje grafike isključi .. senke i pojedine efekte .. ako se sećam dobro neka osvetljavanja koja kada se isključe dobija se na performansama ..
Mada i kod mene nije nešto posebno .. pogotovu kada se na ekranu nađe veći broj jedinica .. 9600 XT .. cpu 3200 + 1 GB ram'a. rez. 1024x768.

offline
  • Pridružio: 19 Maj 2005
  • Poruke: 352
  • Gde živiš: Sabac - Novi Sad

Pazi sad...
Istu igricu sam instalirao kod druga koji ima
Celerona na 833 Mhz
Nvidia MX200 32 MB
256 MB RAM
...Podesio sam i istu rezoluciju kao kod mene 1024X768.Sve su podesavanja indenticna i nista.
I igrica radi mnogo bolje nego kod mene.....
Jedino sto sam primetio na kartakteristikama ploce je to da ne podrzava 8XAGP nego 4XAGP.A kod mene je 8x....Jedino mi je to kao moguca greska....

offline
  • Pridružio: 09 Avg 2005
  • Poruke: 98
  • Gde živiš: Svilajnac

Bolje je 8xAGP, to bi trebalo da bude brzina kojom tvoja graficka kartica pristupa maticnoj ploci (preko AGP slota).
Probaj da iskljucis Anti-Alias Quality.

offline
  • Pridružio: 29 Apr 2005
  • Poruke: 570
  • Gde živiš: Ko kaze da sam ziv?

Samo smanji shadere na min. Wink

offline
  • SVITAC 
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 28 Apr 2003
  • Poruke: 5919
  • Gde živiš: Beograd

Kod mene je bila 1280 .. probaj sa instalacijom najnovijih darjvera ..
Ili instaliraj Omega drajvere pa vrši podešavanje preko njih ..

Dopuna: 17 Nov 2005 23:59

Pokreni start/ run/ dxdiag .. pa pogledaj podešavanja vezana za displej ..
pokreni test dx'a ..

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 692 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 6 sakrivenih i 640 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, Boris90, Botovac, dac, darkangel, David.MyCity, djordje92sm, draganca, dragonserbia, Drug pukovnik, Duh sa sekirom, Faki-Valjevo, Georgius, goxsys, HDMI, Helket, HrcAk47, ILGromovnik, Konda, ljuba, Lošmi, mean_machine, mercedesamg, Milos ZA, Najax, nenad81, pein, pera12345, Pohovani_00, repac, rodoljub, rovac, royst33, sakota79, Smd, Toni, VaRvArI 85, VladaKG1980, vlvl, W123, wolverined4, xJeremijAx, YU-UKI, Zerajic, zillbg