youtube neki kao preview (pomoc)

youtube neki kao preview (pomoc)

offline
  • ovo je Crna Gora ovdje se ne radi :P
  • Pridružio: 09 Jun 2011
  • Poruke: 658
  • Gde živiš: Crna Gora

da li moze neko da mi uradi kao neki preview ili kako se to vec zove i da traje 3-4 sekunde evo o cemu pricam pogledajte na pocetku klipa http://www.youtube.com/watch?v=W2XVVxZ2fLk&feature=g-all-lik
ili da mi kaze kako sam to da uradim ?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • mcrule  Male
  • Legendarni građanin
  • Michael
  • Spy[Covert OPS], Gathering Intel/Info & The Ultimate Like Master[@ MyCity]
  • Pridružio: 21 Feb 2010
  • Poruke: 16915
  • Gde živiš: 43.6426°N 79.3871°W

Kakav Preview?


Mislis na INTRO?



offline
  • ovo je Crna Gora ovdje se ne radi :P
  • Pridružio: 09 Jun 2011
  • Poruke: 658
  • Gde živiš: Crna Gora

Napisano: 26 Apr 2012 22:05

pa da Wink ja msl preview da se to zove :O :O
jel znas ti to da radis i jel mozes da mi uradis to ? Very Happy

Dopuna: 29 Apr 2012 20:59

jel moze neko da mi uradi INTRO ???
molimmmm vasss

offline
  • Dragan
  • Pridružio: 24 Nov 2011
  • Poruke: 83
  • Gde živiš: Ljubljana

Napisano: 05 Maj 2012 13:44

mogu ja...reci sta ti treba...

Dopuna: 06 Maj 2012 16:27

izgleda ti netreba vise intro Smile a eto imao sam volje napraviti ti jedan...

offline
  • Pridružio: 21 Avg 2011
  • Poruke: 810
  • Gde živiš: Sibir

Zar nije mnogo bolje da kazes coveku kako da to napravi,da sledeci put ne mora da moli nekoga da mu pravi?
@androlegend za to postoje razni programi.
Moja preporuka je Sony Vegas.

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Čovek nije ni tražio da mu se objasni nego da mu se uradi.

offline
  • Pridružio: 21 Avg 2011
  • Poruke: 810
  • Gde živiš: Sibir

Citat: da mi kaze kako sam to da uradim ?

Zavisi kako gledas.
Pitao je da mu se napravi ili da mu se objasni.
Zar nije bolje da mu se pokaze kako da sam napravi?
Ziveli

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 437 korisnika na forumu :: 20 registrovanih, 3 sakrivenih i 414 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 1567 - dana 15 Jul 2016 19:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Arhiv, Atomski čoban, babaroga, BSD, darkstar101, havoc995, Hektor2, husky, JOntra2, Lucije Kvint, Marko Marković, mgaji21, ostoja2, pein, pera12345, sasa.zoric, sasa76, spektorsky, spooky-II, 187