WebSTAR kablovski modem/problem

WebSTAR kablovski modem/problem

offline
  • shaggy  Male
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 30 Sep 2005
  • Poruke: 24
  • Gde živiš: Novi Sad

Evo pokusacu da opisem problem koji se iznenada pojavio:

Koristio sam kablovski internet sve normalno(povezan preko USBa)
dok jednog dana nisam mogao da ukljucim komp. Jedino je u safemodu hteo da se ukljuci.

Sve dok nisam iscupao USB kabel od modema(WebStar-Scientific-Atlanta(EPC 2100 series)).
I tek tada se komp normalno ukljucio, ali cim prikopcam modem opet nece pa nece.

I to je trajalo dan dva i onda je komp konacno odlucio Confused da prihvati modem. Ali sada nije bilo signala od kablovske ali se dan dva kasnije i to samo od sebe resilo.


Ima li neko nekakvu ideju zbog cega se to desilo. Ne bih da ponovo imam slican problem.
I da kazem jos i da mi je i fotoaparat bio prikljucen na drugi USB.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 26 Apr 2005
  • Poruke: 1328

Ako imas mreznu kartu prikopcaj je na modem mnogo ti je sigurnije, a ako ne probaj da instaliras drajvere kako treba i da usb na kom ti je modem koristis samo za njega (dakle bez stalnog vadjenja i slicno)



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 649 korisnika na forumu :: 23 registrovanih, 5 sakrivenih i 621 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, Apok, dekao, djboj, Drug pukovnik, ivan1973, kayvan6079, KUZMAR, Lošmi, mean_machine, mercedesamg, nikolapetkovic, ofbeyond, plavii, Rakenica, scimitar19, Sr.Stat., stalker, StefanNBG90, Trpe Grozni, Vatreni Zmaj, vlvl, |_MeD_|