prednji ulaz slusalice

1

prednji ulaz slusalice

offline
  • Pridružio: 24 Jan 2013
  • Poruke: 244

zasto mi ne rade slusalice kad ukljucim na pprednji ulaz na kompu a nazad mi sve radi?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Možda prednji konektori nisu ni prikačeni na matičnu ploču.
Da li su radili pa prestali, ili nikad nisu radili?



offline
  • Pridružio: 24 Jan 2013
  • Poruke: 244

nikad nisu radili kad sam ukljucio

offline
  • Milan
  • Pridružio: 17 Dec 2007
  • Poruke: 14596
  • Gde živiš: Niš

Dakle, konektori derfinitivno nisu povezani sa matičnom pločom. Da bi radili, moraš da ih povežeš.

offline
  • Pridružio: 26 Sep 2012
  • Poruke: 1861
  • Gde živiš: Ček' da vidim...

Isti problem imam,govorili su mi da je do drajvera,isprobao sam svaki moguci ali opet nista,pa sam batalio to ,sad kad videh ovo setih se,sad kako ih povezati?

offline
  • Milan
  • Pridružio: 17 Dec 2007
  • Poruke: 14596
  • Gde živiš: Niš

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Piše u uputstvu za matičnu ploču.

offline
  • akuci  Male
  • Legendarni građanin
  • Aleksandar
  • Pridružio: 11 Maj 2008
  • Poruke: 2758
  • Gde živiš: Novi Sad

I moze biti do drajvera, ima opcija koja se zove 'Disable Front Panel Jack Detection', po koji put govorim, slusa li mene ovde ko? Ima u kontrolnom programu zvucne (Realtek samo, za ostale ne znam tacno gde se nalazi), iznad onih konektora sto pokazuje da se nalaze napred, jedan kljuc koliko se secam, i tu ima ta opcija. Ako ni posle toga ne radi, moracete obojica otvoriti kuciste (Pazite da nemate nalepnicu na zadnjoj strani, koju ako pocepate, gubite garanciju), i proveriti da li je kabl koji ide od prednje strane povezan na maticnu plocu (Obicno ima jedan za USB portove, i drugi za Audio).

offline
  • Pridružio: 10 Okt 2005
  • Poruke: 13526
  • Gde živiš: Beograd

Ima i ovde:

offline
  • Pridružio: 15 Jan 2015
  • Poruke: 1

meni su slusalice radile jedno vrijeme a zatim su pocele da gube signal. Zvuk bude zagusen i cuju se samo neki tonovi. Mozete mi nekako pomoci da rjesim ovaj problem bio bih zahvalan Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 819 korisnika na forumu :: 51 registrovanih, 9 sakrivenih i 759 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Andrija357, aramis s, arsa, Belac91, bojank, bojanM84, Boris90, Cirkon, dankisha, Deneb, DENIRO, djboj, DonRumataEstorski, Dorcolac, draggan, Faki-Valjevo, goxin, ibssa, ivan979, kolateralnasteta, kybonacci, mercedesamg, Mercury, MIg, mikrimaus, milijarder, milosrdni94, misa1xx, mnn2, nemkea71, Oluj2.1, repac, RJ, royst33, S-lash, sakota79, saputnik plavetnila, sevenino, Snorks, Sr.Stat., ssekir75, stegonosa, StepskiVuk, suton, time, Toni, Vislaseki, vladas87, vlvl, xJeremijAx