Hosting Recenzije

1

Hosting Recenzije

offline
  • Pridružio: 20 Dec 2004
  • Poruke: 2887
  • Gde živiš: Na Balkanu

Obično idem okolo i ostavljam linkove prema svojim sajtovima na drugim forumima, ali MC zaobilazim. Neću da me kolege optuže da spamujem. Smile

Ovih dana sam radio na jednom sajtu, koji sam pisao od početka. Nisam imao baš ideju za dizajn pa sam malo virio u jedan template, ali ipak sve napravio sam.

Sajt se bavi hosting provajderima i još nije gotov u potpunosti, ali ono što je završeno je u potpunosti funkcionalno.
Sajt možete videti na adresi www.hosting-recenzije.com

Razmišljam i da pokrenem forum.

Ono što me interesuje je šta mislite o izgledu sajta, da li bi nešto promenili...
Ako znate neki sajt sa sličnom tematikom i smatrate da ima dobre ideje koje bih mogao da iskoristim ostavite link .



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • m4rk0  Male
  • Administrator
  • Administrator tech foruma
  • Marko Vasić
  • Gladijator - Maximus Decimus Meridius
  • Pridružio: 14 Jan 2005
  • Poruke: 15766
  • Gde živiš: Majur (Colosseum)

Ideja je odlicna i veoma korisna.
Jedino sto mi se ne svidja je zelena boja na beloj podlozi. Stavi podlogu da bude neke blago sive boje ili moze i ova sto je na MC-u. Na kraju krajeva vidi sam neku kombinaciju. I jos jedna stvar: Ispod futera koji je sive boje, nalazi se polje bele boje. Da li si tako hteo ili je slucajno tako isplao ?

Jos jednom, sve pohvale za ideju.



offline
  • Pridružio: 14 Nov 2008
  • Poruke: 186
  • Gde živiš: na

Ideja je dobra, ali treba nekoliko stvari da se ispuni da bi zazivela.

- baza korisnika - moraju da dodju ljudi koji ce da daju svoje misljenje i da podele svoja iskustva i da ljudi kojima su te informacije potrebne znaju za sajt, drugim recima treba malo uloziti u promociju kada se dostigne odredjen nivo kvaliteta

- treba dati veci broj informacija, ne samo php i mysql, to ionako svi podrzavaju, npr podrska za asp.net itd

Dizajn je jednostavan i pregledan - OK.

Sve u svemu, predvidjam lepu buducnost ako se ulozi dosta truda i malo novca.

offline
  • Pridružio: 20 Dec 2004
  • Poruke: 2887
  • Gde živiš: Na Balkanu

@m4rk0
Promeniću boju
Taj beli deo ispod nisam hteo, nisam ga ni primetio, a ti ga verovatno vidiš zato što imaš veći ekran. Hvala na obaveštenju i to ću popraviti.


@netsrbija.net
Naravno da treba uložiti u promociju, ali sajt tek počinje sa radom i još nije kompletno gotov. Inače, odlučio sam da ne bude korisnika, već da svi mogu da šalju komentare.

Prvobitno sam mislio da dam više informacija, ali sam odustao jer se sve to može naći na sajtovima provajera, a pojedini provajderi imaju i više paketa koje često znaju i da menjaju. Volio bih da čujem još koje mišljenje o ovome.

offline
  • Rayan  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 04 Jan 2008
  • Poruke: 478

Nikada ne komentarišem dizajn nekog sajta jer nemam puno dizajnerskog talenta. Tehnički deo već mogu da komentarišem.

Opšti utisak je odličan i sve pohvale za ideju. Pregledan je i konkretan u svojoj navigaciji. Mislim da će ovaj sajt svima nama značiti u nekom budućem radu.


PS: Kao što je red ostavio sam komentar za svog provajdera.

offline
  • Pridružio: 20 Dec 2004
  • Poruke: 2887
  • Gde živiš: Na Balkanu

@Rayan
Hvala za ostavljeni komentar

To je upravo ono što sam zaboravio da navedem. Mnogo bi mi značilo kad bi makar mali dio onih koji vide ovu temu, a koriste ili su koristili usluge nekog od hosting provajdera, ostavio komentar.

offline
  • Pridružio: 13 Apr 2007
  • Poruke: 452
  • Gde živiš: Beograd

Svidja mi se, lepo uradjeno...
Ostavih komentar... x)
Uvek tu da pomognem ako mogu...

offline
  • Pridružio: 06 Dec 2007
  • Poruke: 268
  • Gde živiš: Beograd

Odlicna ideja i zamisao, mislim da ce ovakav sajt koristiti svima koji se dvoume koji hosting da odaberu.

i @ LittleHacker
Downtime je 99% - to je tvoj koment za UniWeb Razz
mislim da si trebao ovo napisati - up-time 99% Smile

Dopuna: 28 Dec 2008 17:20

e da...mozda malo da povecas logo (jedno 10%) i da stavis malo veci kvalitet slike...licno ne volim da vidim blur od redukcije kvaliteta, a par kb gore ne znaci puno.
Sve u svemu puna podrska sa moje strane Smile

offline
  • Pridružio: 12 Sep 2003
  • Poruke: 2839
  • Gde živiš: Kotor

Dizajn mi se izuzetno dopada. Sve je jednostavno, pregledno i funkcionalno. Boje su OK, uz izuzetak nepreglednosti zelenih naslova, što se može rešiti blagim zatamnjivanjem.

offline
  • Pridružio: 20 Dec 2004
  • Poruke: 2887
  • Gde živiš: Na Balkanu

TheHacker ::Downtime je 99% - to je tvoj koment za UniWeb Razz
mislim da si trebao ovo napisati - up-time 99% Smile


@LittleHacker
Hoćeš li da ispravim ovo?

Zatamnio sam zelenu boju i popravio logo.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 686 korisnika na forumu :: 29 registrovanih, 8 sakrivenih i 649 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, bankulen, cenejac111, Cirkon, cole77, dac, dane007, dekao, Denaya, dragoljub11987, Drug pukovnik, Georgius, goxin, HrcAk47, ILGromovnik, indja, ivica976, Lieutenant, marsovac 2, Megapurpletv, Mercury, nenad81, Polemarchoi, sombrero, sovanova95, Srki94, Srky Boy, Toni, vlvl