Opera 9.0 Preview 1

1

Opera 9.0 Preview 1

offline
  • ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Poruke: 5757
  • Gde živiš: Singidunum

eto, ako nekoga zanima - Opera 9.0 Preview 1 Build 8031

http://snapshot.opera.com/windows/o90p1_8031.exe



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • GZ  Male
  • Ugledni građanin
  • Pridružio: 27 Mar 2005
  • Poruke: 474
  • Gde živiš: Novi Sad

Hvala Zoni



offline
  • Pridružio: 26 Jun 2004
  • Poruke: 732
  • Gde živiš: Altina, Zemun

Probao sam je, nije loša, ali neću je koristiti dok ne ugrade ad-blocker sličan FireFox-ovom (extenzija AdBlock).

offline
  • ZoNi  Male
  • Free Your Mind!
  • Pridružio: 26 Feb 2005
  • Poruke: 5757
  • Gde živiš: Singidunum

slazem se, kole... ni ja ne mogu bez Maxthonovog "Ad Huntera"... uopste mi nije jasno da neki browser to sada nema...

kad Opera to konacno dobije, meni ce verovatno biti bolje od FFa, kojeg ce tada zameniti na drugom mestu Very Happy

offline
  • Bojan  Male
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 13 Nov 2003
  • Poruke: 11059
  • Gde živiš: Novi Sad

Nisam nesto puno koristio Operu ali od nedavno sam probao 8.02. Kad se pojavila 9.0 skinuo sam je naravno da je probam i cini mi se da malo brze radi u odnosu na 8.02 ili mi se pak to samo cini ali ono sto hocu da kazem da sa 9.0 ne vidim neke pod forume na indexnoj stranici Smile

offline
  • CrowN  Male
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 14 Okt 2005
  • Poruke: 518

Meni izgleda sasvim dobro nova Opera. Nisam imao nekih vecih problema, mada je kratko koristim. Brze otvara neke stranice od prethodnih verzija, ali se povremeno zaglupi, pa nece da otvori. Ipak je ovo beta.

Dopuna: 24 Okt 2005 0:16

Ni ja ne vidim podforume na index-u. Tek sam sad primetio

offline
  • Mare  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2342
  • Gde živiš: Beč / Svilajnac

Moze li mi neko reci gde Opera 9 drzi ua.ini file?

offline
  • CrowN  Male
  • Zaslužni građanin
  • Pridružio: 14 Okt 2005
  • Poruke: 518

Kod mene je u Profile folderu

offline
  • Mare  Male
  • Elitni građanin
  • Pridružio: 20 Feb 2005
  • Poruke: 2342
  • Gde živiš: Beč / Svilajnac

@ CrowN

Znam da bi trebalo da se tu nalazi, ali kod mene nema ua.ini fajla. Pokusao sam i sa reinstalacijom ali bez uspeha.

offline
  • Pridružio: 28 Sep 2003
  • Poruke: 1081
  • Gde živiš: Where to one has lived before

Moze li mi neko reci koliko je stabilna (na skali od 1-10) i koje su dodatne opcije?

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 469 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 1 sakriven i 465 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3028 - dana 22 Nov 2019 07:47

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 4channer, ALBION101, vukovi