KAV problem!

KAV problem!

offline
  • Pridružio: 08 Maj 2005
  • Poruke: 215

Instaliram Kaspersky 5.0.132. i apdejtujem ga normalno. Medjutim po restartu kompa pojavljuje se "Eror while starting the service part of Kaspersky Anti-Virus personal. You are advised to reinstall the program". U safe-modu radi. U cemu je problem?



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • oblak  Male
  • Legendarni građanin
  • Glavni moderator foruma Mobilni telefoni
  • LEBE KISELI
  • Pridružio: 14 Feb 2005
  • Poruke: 6355

skeniraj racunar u safe modu verovatno imas neki trojan ili virus koji ti blokira pokretanje servisa u normalnom podizanju win-a



offline
  • Pridružio: 08 Maj 2005
  • Poruke: 215

Odradjeno. Pronasao dva trojanca i obrisao ih ali problem je ostao isti. Da li je moguce da ne valja instalacija KAV-a?

offline
  • SINGI
  • Pridružio: 22 Avg 2003
  • Poruke: 787
  • Gde živiš: Beograd

dankisha ::Odradjeno. Pronasao dva trojanca i obrisao ih ali problem je ostao isti. Da li je moguce da ne valja instalacija KAV-a?

Nece da skodi ako uradis ono sto sam vec predlozio u drugoj temi, tj:

"Najbolje bi bilo da opet pokrenes instalaciju KAV-a...znaci, nemoj nista da deinstaliras, vec samo pokreni onaj exe koji imas.

Kada se instalira, u podesavanjima updater-a izaberi "extended" baze i selektuj opciju "update application modules", pa onda uradi update."

a u tvom slucaju bi dodao da ipak je bolje da prvo skines poslednju instalaciju (http://www.singi.rs/software/kav5.0.388_personalen.exe)
i onda pokrenes taj preuzeti exe, pa dalje kao sto je gore napisano.

offline
  • soxxx 
  • Prijatelj foruma
  • Pridružio: 25 Maj 2005
  • Poruke: 1482
  • Gde živiš: Gracanica, Kosovo

Imao sam slican problem sa KAV 5.0.277 (koji je uzgred radio i radi odlicno) prijavljivao je nesto kao error starting cini mi se email scan ili tako nesto, ne mogu sada da se tacno setim tacno i onda je pisalo da je to zbog moguceg virusa ili podesavanja i preporuka da se komp restartuje. Uz restart, skeniranje virusa, spyware-a nije bilo niceg sumnjivog. Jednostavan reinstall je resio stvar.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 854 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 7 sakrivenih i 802 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: BraneS, Bubili, Bubimir, bufanje, d bos, damirZR, Drug pukovnik, dule10savic, esx66, Frunze, Goran 0000, goxin, HrcAk47, Joja, kaptain, kybonacci, LeGrandCharles, lord sir giga, Lucije Kvint, magna86, Marko Marković, mercedesamg, mihajlot2013, mikrimaus, Milan A. Nikolic, Mimikrija, nemkea71, niksa517, Outis, Pomorac1, procesor, S2M, SD, sickmouse, Sirius, stegonosa, tubular, Underwood, voja64, Webb, Wrangler, yrraf, zillbg, zixmix, zziko