Ako me sada ostavis

Ako me sada ostavis

• Pridružio: 30 Jun 2006
  • Gde živiš: U snovima...

Ako me sada ostavis
ne vracaj se vise,
a znam da ce tvoje ime vjecno
na mojim usnama da pise.

Ako sada odes
zatvoricu zauvijek vrata
i vratiti se mozes,
ali ne otvaram iz inata.

Znam da ces da se kajes,
ali ne vraca se vrijeme,
a ja ne gledam proslost,
ostala je iza mene.

Ako me sada ostavis,
i dalje pricaj lazi,
a da me sanjas nikome ne kazi.

Ako me ostavis,
neka ti bude jasno,
da ce za svaki novi pokusaj
biti kasno.

Ako me sada ostavis,
zaboravi da postojim,
a ja cu vjecno da patim
i tajno te volim.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 17 Apr 2006
  • Gde živiš: u začaranom zamku

motorcycles ::Ako me sada ostavis,
zaboravi da postojim,
a ja cu vjecno da patim
i tajno te volim.

jednostavno i lijepo smešak

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1052 korisnika na forumu :: 172 registrovanih, 9 sakrivenih i 871 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 15694 - dana 01 Feb 2026 12:23

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -Max-, aleph_one, amaterSRB, Ares12356, Arhiv, asdfjklc, Aska, Asparagus, Automaticar, babaroga, Barista, Belisarius, Ben Roj, bigfoot, Bivan, bobo85, Bobrock1, bojan_t, boromir, bounty hunters, boxbole, BOXRR, bpvl, burevesnik, Burovnyak, BWG, ccoogg123, ceman, cifra, CikaKURE, Cirkon, Citalac, Clouseau, crazydkure, Crazzer, Cvetkovic, Cvexi, d.arsenal321, DaliborVukadinovic, darionis, deLacy, Demi87, DH, Dimitrije Paunovic, dinamik, Dixtrix, djboj, djonsule, DonRumataEstorski, draganl, dskrlec33, dule10savic, EXIT78, g_g, gasazem, GORDI, goxin, Hans Gajger, havoc995, HrcAk47, HunterIlya, ikan, Ikica977, jalos, Jan, jodzula, Jomini, Karaula, karevski, Koce, kovinacc, kozhedub, krasta, Kriglord, Krin, Kum Ruzvelt, kunktator, lafa008, Lance Guest, limeni, littlebunny, LostInSpaceandTime, lukac, maiden6657, MarijaC84, markoskjk, max power, maxim_von_burdengate, MB120mm, mercedesamg, Metanoja, mikrimaus, milenko crazy north, Milun24, mir juzni, mist-mist, Mitrast, mm1811, Moldovan, moldway, MountAndBlade, mrm, N.e.m.a.nj.a., narandzasti, nazgul75, nebkv, Nemanja Opalić, nenad81, nenooo, Nepopravljivi, nerislav2025, neutrino, nextyamb, Nikolajevic, obsc, Otto Grunf, Pale2025, panonski mornar, Papadubi, pavle_pzs, pein, Pewac21, picknick, Plavi Jadran, Povratak1912, Prečanin30, Promising0, Pururin, radza1, rakivan, rambod, raster12, s putnik, samo_citam, samocitam, Savantije, Semberija, Shajlok, Sharpshooter, shiro, Sir Budimir, Smiljkovich, Smor, Solunac na steroidima, Spila 0405, stalja, stegonosa, strn, styg, t84dar, tachinni, Tastatura ratnik, theBorer, theNedjeljko, Tomo988, tritonus, Underwood, Uros Cuore Sportivo, vaso1, Vatreni Zmaj, vazduh, VJ, vlad4, vlada035, Vlada76, vladao75, VPV, vuk14, Zastava, zil10, Zoran Rapajić, 223223