Hvala za sve!!!

Hvala za sve!!!

• Pridružio: 30 Jun 2006
  • Gde živiš: U snovima...

Samoca pece,ne da mi mira,
svaka pjesma u srce dira,
tebi se nadam i za tebe disem,
ove stihove tebi pisem.

Hvala ti za ljubav i srecu,
bicu fina i mijenjati se necu.
Slusacu srce i razum,a ne druge,
sad znam,s tobom nema tuge.

Zamisljam kako stojimo na kisi,
ispod svjetiljke oblika polulopte koja na nebu sja,
tu sam da ti pruzim ruku i da znas da volim te ja.

Samo cu tebi ljubav dati,
volim te i zelim da te sreca prati,
svaki uzdah poklanjam tebi,
jer da nije tebe ni mene bilo ne bi.

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • jekka 
  • Novi MyCity građanin
  • Pridružio: 01 Jul 2006
  • Gde živiš: izmedju ničega i svega

Zanimljiva ti je ova pesma!!! Napisana u jednostvno klasicnoj formi koju inace i ja preferiram. Divno je imati inspiraciju za pisanje kada si srecna, kod mene je uglavnom obratno...
Cestitam jos jednom, i nastavi ovako!

• Pridružio: 30 Jun 2006
  • Gde živiš: U snovima...

Pa nije bas da sam bila srecna u trenutku dok sam pisala,samo sam se prisjecala srece i osobe koja je zasluzna za nju.Ali,jesam srecna na neki nacin sto sam imala priliku upoznati takvu osobu.

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 925 korisnika na forumu :: 88 registrovanih, 9 sakrivenih i 828 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, alternator, ArchaBasha, Bane san, bankulen, Bodin86, bog sunca, Bojan198527, Bojcca, bokicacar, Bosnjo, BOXRR, Bvp, Cavendish, cuvarkuca, dankisha, debeli, DeerHunter, dnevnasoba, Dragan7777, draganca, Dusko_Dugousko, ElvisP, fijufijukrozkapiju55, Flanker-G, GeoM, Gerilac, grenadir, Jose, K a s p e r, KizJ, komsija1, Konda, Krusarac, kuntakinte, laurusri, lima, Mamadu, Marko Marković, marre, MaschinenPistole, mercedesamg, metallac777, mgolub, micke83, milanpb, milos.cbr, Milun24, MK10, mnn2, mocnijogurt, nelezele, nikola11, nobutado, pceklic, Petarvu, PlayerOne, proka89, proljece, sajorg, Sale0501, sale755, Sgmpk, sickmouse, Sirius, Sretko, stalja, stegonosa, styg, tanakadzo, Tankosić, Tas011, Tumansky, vaci, Vanderx, VanZan, vathra, Vidlič, vladaa012, Voice1, Volkhov-M, VonDrobac, Zeka_Peka, Zmajac, zmajbre, Žoržo, Žrnov, Đurđevdan