Trend Micro PC-cillin

1

Trend Micro PC-cillin

• Pridružio: 06 Jun 2005

Ima li neko iskustava sa ovim AV-om. Instalirao sam ga pre par dana. Radi se o verziji 12.1. Jako lepo radi. Skoro neprimetno. Ima jako zanimljive opcije. Isplati li se to ne daj boze kupiti. Firewall mi se cini kao dosta slab. Ostalo je u granicama pristojnog.
Jos nesto kako je moguce da u ovoj recenziji nema KAV-a?
[Link mogu videti samo ulogovani korisnici]

Konfiguracija Barthon 2600+,Asus A7n8x,512 RAM Corsair ... .

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • nirre  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 26 Mar 2005
  • Gde živiš: Podgorica

Mislim da ti je bolje da skines NOD32 2.5 jer je dobar ni malo ne opterecuje komp i brzo skenira ima dosta prednosti ali naravno na tebi je da odlucis
Pogledaj malo tu pa ako mislis da je dobar snimi ga

• Pridružio: 29 Jan 2005
  • Gde živiš: Uzice

Nije los Trend ali bolje skini NOd kao sto ti je Nirre rekao.
Samo sto NOD nema firewall.
Ako hoces dobar firewall skini Zone Alarm Pro

• nirre  Male
  • Super građanin
  • Pridružio: 26 Mar 2005
  • Gde živiš: Podgorica

Ako hoces Zone Alarm pro 5.5 evo ti link da ga skines

Hvala za link. Probaću.

• Pridružio: 20 Feb 2005
  • Gde živiš: planeta Zemlja

Trend Micro je po mom misljenju najbolji komercijalni program (ima jos koji mi se svidjaju ali TM je stara ljubav)... Ima veoma dobru detekciju i brlo brz scan... takodje da dodam da ima super real-time scan sto je vrlo bitno kod AV programa... E sad Svakako da ti preporucujem da kupis TM IS 2005 ako si u mogucnosti... Takodje zelim da ti dam jedan savet..predlazem da skines (ako vec nisi skinuo) sa MS-ovog sajta TM besplatno 90 dana Very Happy .. Inace pretrazi forum ja sam malo detaljnije opisao karakteristike Trend Micra 2005 (i 2004 naravno Wink ) gde ce ti biti malo jasnije o njemu Wink

m.p. Ne obaziri se na konfiguraciju... Na 700 MHz sa 256 (ili bese 128?) MB radi super ja sam probao i nije bilo usporenja (mozes da igras i igrice sa njim nema usporenja )....
100% preporuka ako mozes da priustis Wink

i jos jedna m.p.
Posto vidim da ima ovde mnogo NOD-ovaca koji su bas zeleli da kazu koliko je NOD32 dobar samo cu da dodam da je NOD iza TM-a i to bas (ne gldema ja statistiku vec realan rad)... Zato molim vas razmisljajte pre nego sto postate takve postove (nemojte ovo licno shvatiti jer nisam mislio ovo u losem smislu vec vam samo ukazujem na gresku Wink )...
HVALA

nema frke, svako ima pravo na svoje misljenje.
Ja sam imao Pc Cilin, doduse 2002, nije los , ali ipak se NOD pokazao boljim.
Nisam pristrasan, probao sam vise AV i NOD se u vecini slucajeva pokazao boljim. Evo sada paralelno koristim Kaspersky 5 i NOD.
I po mom misljenju Kasperski je nesto bolji od NOD-a ali mnoogo koci masinu.

.::Wizard::. ::Trend Micro je po mom misljenju najbolji komercijalni program (ima jos koji mi se svidjaju ali TM je stara ljubav)... Ima veoma dobru detekciju i brlo brz scan... takodje da dodam da ima super real-time scan sto je vrlo bitno kod AV programa... E sad Svakako da ti preporucujem da kupis TM IS 2005 ako si u mogucnosti... Takodje zelim da ti dam jedan savet..predlazem da skines (ako vec nisi skinuo) sa MS-ovog sajta TM besplatno 90 dana Very Happy .. Inace pretrazi forum ja sam malo detaljnije opisao karakteristike Trend Micra 2005 (i 2004 naravno Wink ) gde ce ti biti malo jasnije o njemu Wink

m.p. Ne obaziri se na konfiguraciju... Na 700 MHz sa 256 (ili bese 128?) MB radi super ja sam probao i nije bilo usporenja (mozes da igras i igrice sa njim nema usporenja )....
100% preporuka ako mozes da priustis Wink

i jos jedna m.p.
Posto vidim da ima ovde mnogo NOD-ovaca koji su bas zeleli da kazu koliko je NOD32 dobar samo cu da dodam da je NOD iza TM-a i to bas (ne gldema ja statistiku vec realan rad)... Zato molim vas razmisljajte pre nego sto postate takve postove (nemojte ovo licno shvatiti jer nisam mislio ovo u losem smislu vec vam samo ukazujem na gresku Wink )...

Hvala na ohrabrenju. U vezi NOD-a i TM-a. To je kao kad porediš motor i auto, i jedan i drugi te odvedu iz mesta A do mesta B. Ali komfor i dodatna oprema, na kraju krajeva sve je stvar ukusa. Jos nesto o brzini NOD32 2.5.07 je moj HDD svitlao za nekih 20 min TM za 25.

[edit by m4rk0: ispravljen quote tag

Pa dobro, ali stvar je u tome sto NOD ima bolju detekcuju, mada ima ljudi kojima je sigurnost preca od komfora , a tu je neprikosnoven Kaspersky.

• Pridružio: 20 Feb 2005
  • Gde živiš: planeta Zemlja

.::Wizard::. ::... samo cu da dodam da je NOD iza TM-a i to bas (ne gledema ja statistiku vec realan rad (a moze i statistiku))...

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1651 korisnika na forumu :: 84 registrovanih, 6 sakrivenih i 1561 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 5623 - dana 13 Dec 2025 19:56

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9191vs, Alooo, Asteker, Avladi, Bilmez25, blatruc82, bojan_t, BrcakRS, cemix, Clouseau, cyprus, darionis, darkojbn, deks, Djota1, Dorcolac, draganca, dukajov, dunavzed, DuškoMraz, Electron, Gitzherai, goxin, Hans Gajger, Hardenberg, ILGromovnik, Imperator_Aleksandr_lll, Insan, Ivoo, Jakonjveliki, Jaz, jnikola23, Jose, Kajzer Soze, lafa008, Lep1na, M74AB3, Marko Marković, marko308, markolopin, Mcdado, Medojed, mercedesamg, mgolub, miki kv, mikrimaus, MiljanXD, milos.cbr, MiroslavD, mux, Ne doznajem se u oružje, nebidrag, nekdo, nemkea71, Otto Grunf, Paklenica, Pekman, ping15, PlayerOne, Posmatrač u uniformi, RecA, rednap, repac, rodoljub, S-lash, SamostalniReferent, saputnik plavetnila, Shajlok, Skakac7, skylab1111, stagezin, Str2022, synergia, tajvankanasta, tanakadzo, TheDictator, Tumansky, uruk, Vanderx, vathra, VekiJ, yiyi, ZetaMan, zoran77