Nova jutra

Nova jutra

• ekv  Male
  • Građanin
  • Pridružio: 14 Avg 2004
  • Gde živiš: Kosovska Mitrovica

Secanja su izbledela,a neprijatnost se izgubila,kao da nikad nisam ni bio tu.Tezina mojeg srca je ponestala
a ti k'o da nisi ni postojala sad si samo jos jedan ruzan san.Krenuo sam novim putem,polako sasvim sam,
Nove reci i nova lica,koja su u prici prijatnija.Oni su moja nova prica,moj nastavak,novi osmeh i potpuno novo poglavlje
Ovo ce biti zadnje o tebi,zadnje reci,zadnji trzaj podliva tvoje moci,
Ljudi se menjaju,menjamo se svi,otici cu i necu vise misliti na tebe,dosta mi je.
srecan sam ovako sam i ponosim se tim

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 17 Apr 2005
  • Gde živiš: ... beyond the rainbow...

Hmm....
Optimistična je....
Nadam se da ćeš uspeti da zakoračiš u svetlost..... Potrebno je dosta vremena...
Pesma je samo podstrek....
Korak će doći kasnije...

• Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Niš

znas kako izgleda pravi osecaj da je definitivni kraj?
to nije kada te ona ostavi, pa ti na silu stavis tacku... a patis... i na silu ides dalje...
tako nikad nije gotovo...

pravi definitivni kraj je kada u dushi osetis da ti ona zaista [ali zaista!] nista ne znaci... kada vidis da kod nje zaista nema onoga sto ti treba, kad zaista shvatis da u njoj nema nicega zbog cega bi joj se vratio...

sve ostalo je 'stavljanje tacke obicnom olovkom', a negde u dzepu cuvas gumicu...
been there... done that... iz iskustva pricam... znam kako izgleda prva varijanta stavljanja tacke, a kako izgleda kada si zaista 'oslobodjen'.

• ekv  Male
  • Građanin

ja mislim da sam napokon oslobodjen

• Peca  Male
  • Glavni Administrator
  • Predrag Damnjanović
  • SysAdmin i programer
  • Pridružio: 17 Apr 2003
  • Gde živiš: Niš

onda mi je neizmerno drago Smile
welcome to the club Wink

mada bi vise voleo da si napisao 'siguran sam', a ne 'mislim' Wink

• ekv  Male
  • Građanin

UBEDJEN sam da sam se izvukao

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 1983 korisnika na forumu :: 64 registrovanih, 7 sakrivenih i 1912 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Abebe Bikila, alex71, ALEXV, Bo96, bokicacar, brufen, Bubimir, C-Gun, casual03, coaa, Crazzer, Demi87, Dimitrise93, draganl, Duce, Electron, g_g, Halabit, Hans Gajger, HogarStrashni, ikan, ILGromovnik, Ivoo, Jakonjveliki, Jester, Kolimator, ladro, laki_bb, lord sir giga, LostInSpaceandTime, mercedesamg, mikrimaus, mishkooo, Misterrno, Mićko, Moldovan, MrG, Nemanja Opalić, oddsock, perko91, Plavi1, proka89, raketaš, raptorsi, repac, sana, Singidunumac, Siti2, skvara, Smiljkovich, Spinosa, synergia, Szigetwar, Tafocus, theNedjeljko, Tihi86, uruk, Vanderx, vathra, vladd, Vlado82, Vladoj, YesYesMan1, yrraf