Silovao pa ubio osmogodisnje dete

1

Silovao pa ubio osmogodisnje dete

offline
  • Pridružio: 15 Jun 2009
  • Poruke: 245

27. 06. 2010

Silovao, pa ugušio osmogodišnje dete!

Devojčica M. J. zlostavljana i udavljena u Starim Ledincima. Za zlikovački pir odgovoran psihički bolesnik i zavedeni silovatelj Mladen Ogulinac (52). Dete pronađeno u kući ubice, ali bez znakova života

Policija i pripadnici Žandarmerije tragaju za Mladenom Ogulincem (52) iz Starih Ledinaca, osumnjičenim da je silovao i udavio osmogodišnju M. J. On je devojčicu juče oko jedan po podne namamio u svoju kuću u ulici Vuka Karadžića i obljubio je, a potom je ugušio maramicom koju je gurnuo u njena usta!

Devojčica je bila odličan učenik i pomagala je majci u kućnim poslovima, a naročito brižno se odnosila prema mlađem bratu.

PSIHIJATRIJSKI SLUČAJ... Ogulinac silovao, pa ugušio dete maramicom

Monstrum je odmah pobegao u šume oko ovog fruškogorskog sela, a potraga u koju su uključeni uznemireni meštani i policijski psi trajala je do kasno u noć i biće nastavljena danas.

- Svi pronađeni tragovi pokazuju da je Mladen Ogulinac devojčicu najpre silovao i da je smrt nastupila davljenjem. Njeno beživotno telo pronađeno je oko četiri po podne, kada je slučaj prijavljen, i od tada se traga za osumnjičenim. U poteru su uključene sve raspoložive snage - rekla je Tatjana Đurašković, dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu.

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/123262/Silovao+i+ubio+osmogodišnju+devojčicu!.html

28. 06. 2010

Uhvaćen Mladen Ogulinac: Građani linčovali silovatelja!

Meštani pronašli Mladena Ogulinca (52) koji je silovao i ubio osmogodišnju devojčicu, opkolili ga i pretukli motkama! Žandarmi jedva spasli Ogulinca

Mladen Ogulinac (52) iz Starih Ledinaca kod Novog Sada, koji je silovao i ubio osmogodišnju M. J., uhvaćen je juče u blizini svoje kuće! Gnevni meštani pronašli su monstruma, opkolili ga i potom ga tukli motkama i šipkama! Pripadnici Žandarmerije jedva su obuzdali stanovnike ovog sela da ne ubiju Ogulinca!

Čuli smo da nešto šuška u šipražju i pritajili smo se. On je uleteo u zamku! Pojurili smo ga nizbrdo. Bežeći od nas, Ogulinac je pao niz jednu strminu i tu smo ga sustigli. Gnevni meštani su odmah počeli da ga udaraju pesnicama, rukama, nogama, motkama i šipkama! Jedan od meštana pozvao je devojčicinog oca. Žandarmi su stigli i spasli ga u poslednji čas. Stavili su mu lisice. Kasnije sam čuo da mu je, pored ostalih povreda, slomljena vilica. Samo jednom je rekao: „Joj, nemojte", a onda je zaćutao.


http://www.pressonline.rs/sr/vesti/hronika/story/123318/Uhvaćen+Mladen+Ogulinac%3A+Građani+linčovali+silovatelja!.html


Ubica jedva hodao... Specijalci privode u novosadsku policiju Mladena Ogulinca, koji je bio sav krvav i modar

Ja da sam na mestu specijalaca pustio bih ljude da dovrse sto su zapoceli - da prebiju monstruma do smrti.

Vratite smrtne presude...
Bez ulazenja u to da li je lik normalan ili nije... cak i da nije [a verovatno nije], nikakva vajda od toga da se taj covek hrani i odrzava u zivotu.
Zasto bi drustvo imalo opravdanja da ga odrzava u zivotu?
Ne mora da ga muchi - ali potpuno opravdano bi bilo da tu jedinku lepo "iskljuchi" [inekcijom, zna se].

Ovaj slučaj me podsetio na film Građanin X. Da je pravde i ovaj skot bi završio isto, metak u potiljak. Da ne gadi vazduh.

Peca ::inekcijom, zna se
El se zna? Neutral

Pitanje smrtne kazne je malo komplikovanije od toga da li ju je ovaj M.O. zaslužio ili ne, a tema je toliko strašna i mučna, da spada u kategoriju onih o kojima je nemoguće piskarati po forumima. A ovde je još među blogovima, tik do raznoraznih gluposti, večitih dilema i lupoblogova.

Nije moguće ostaviti razuman komentar ovde, i ne razumem namere postavljača teme. Svi pratimo vesti, znamo šta se desilo. Kuda bi trebalo da vodi pokretanje diskusije na ovu temu?

Je li baš sve za blogove?

Stravichno.

preterao sam, u afektu... razmisljajuci sta ce s tim covekom tek da se desava u zatvoru... znamo kako se drugi zatvorenici ophode prema silovateljima dece... pa mi se u tom razmisljanju inekcija ucinila kao humanija solucija...

Peca ::preterao sam, u afektu... razmisljajuci sta ce s tim covekom tek da se desava u zatvoru... znamo kako se drugi zatvorenici ophode prema silovateljima dece...

Šta god da mu se dešava - malo je!

Ma sve reakcije u vezi sa željom za nekakvom odmazdom su razumljive i ljudske, nije samo u pitanju to da li smo pretreali ili nismo, već to da ovoj temi ovde nije mesto. Nije, i tačka.

Prave kazne nema kada je zločin ovako gnusan, šta god da se desi nekome ko je tako nešto učinio, nije dosta, ne može zadovoljiti naš osećaj pravde. Ali zaista ne bi valajlo ni da se mi ovde utrkujemo sa smišljanjem najgore/najbolje kazne koja može da ga snađe.

Ako je zabranjena politika, i ako je zabranjena kvazi nauka, mislim da je korektno zabraniti i rasprave o monstruoznim delima. Učestvoala sam u jednoj takvoj, i branila lika koji je postavio nešto što prevazilazi sve granice zdravog razuma, iz nekakvih principa. Posle mi je nedeljama bilo muka od toga što je on postovao, i od mojih principa.

Koja je svrha ove teme???

svrha je da obično pretuku pogrešnog , kad oće da linčuju Bebee Dol

28 Jun 2010 21:35 Peca Zaključavanje topica Razlog: previse gnusno, nema svrhe diskutovati, svi se slazu da ne postoji adekvatna kazna za ovo  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1180 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 6 sakrivenih i 1131 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., airsuba, ajo baba, Andrija357, ArchaBasha, Asparagus, bojank, BraneS, BSD, cifra, Darko8, doktor1964, draganca, draggan, GenZee, gorican, HogarStrashni, HrcAk47, Ivica1102, Krusarac, Krvava Devetka, kybonacci, Magistar78, Metanoja, mile23, milenko crazy north, milimoj, Mixelotti, mkukoleca, moldway, nemkea71, oldtimer, opt1, Outis, panzerwaffe, Parker, pein, Romibrat, stalja, vathra, Velizar, Webb, YugoSlav