Otvorena Sinergija 2010

Otvorena Sinergija 2010

offline
  • Rogi  Male
  • Mod u pemziji
  • Najbolji košarkaš koji
  • je ikada igrao ovu igru
  • Pridružio: 31 Avg 2005
  • Poruke: 11687

Deseta jubilarna Sinergija pod sloganom ‘We are all in’ svečano je otvorena sinoć u Narodnom pozorištu. Najveću IT konferenciju u Jugoistočnoj Evropi otvorili su potpredsednik Vlade Srbije Božidar Đelić, ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić, ambasadorka SAD u Srbiji NJ.E. Meri Vorlik i predstavnici Microsoft-a.

„Srbija će nastaviti da ulaže u nauku i tehnološki razvoj jer je razvoj IT-ja jedan od sedam prioriteta razvojne strategije Vlade Srbije“ rekao je potpredsednik Vlade i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Đelić i dodao da se neće stati na budžetskim sredstvima. U poslednje dve godine pribavili smo brojna sredstava, brojnim donacijama iz evropskog budžeta, a ulažemo značajne napore da dobijemo i sredstva od drugih država naglasio je Đelić.

Ministarka za telekomunikacije i informaciono društvo Jasna Matić je naglasila da je prošlo deset godina od kako se Srbija uključila u evropske tokove, dodajući da je Microsoft učestvovao u brojnim projektima.



Izvor i nastavak: http://www.pcpress.info/info/otvorena-sinergija-2010/



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Pridružio: 30 Dec 2007
  • Poruke: 4759
  • Gde živiš: Niš

inače mi razvijamo IT od kraja 80-tih godina , bar tako ide pričica Laughing
(postoji i po novinama arhivirano o tome btw)

i uspešni smo u tom razvoju , a imamo takođe i najveći procenat inficiranih računara u regijonu
a šinko , brojke ne lažu...
Ziveli



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1149 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 9 sakrivenih i 1103 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 8u47, 9k38, A.R.Chafee.Jr., AK - 230, Apok, babaroga, bojanM84, Buzdovan, darios, Denaya, Dimitrise93, djboj, doktor123, flash12, ikan, Istman, Karla, kikisp, Krvava Devetka, ksyyaj, kunktator, kybonacci, Marko Marković, mercedesamg, Mercury, milenko crazy north, Milometer, mnn2, nenad81, procesor, robertino, Sale.S, Srle993, Stoilkovic, Tvrtko I, virked, W123