Ilija Čvorović ili organizovana grupa?

Ilija Čvorović ili organizovana grupa?

offline
  • offman  Male
  • Legendarni građanin
  • Pridružio: 13 Avg 2003
  • Poruke: 3525

Nepredviđene teškoće, treća noć zaredom, u štampanju Glasa i Kurira

Od nestanka struje do medijskog mraka


Obaveštavamo javnost da je večeras treća noć kako Štampariji Glasa u Bulevaru kralja Aleksandra 405, na početku štampanja novina Glas i Kurir, nepoznato lice isključuje struju.

Sve ostale trafo stanice i svi ostali objekti oko štamparije su uredno snabdevene strujom sem štamparije Glasa, koja je, inače, u prioritetu Elektrodistribucije kroz tri izvora. Zbog toga su štete na mašinama i ostaloj opremi nesagledive.

O svemu što nam se događa i juče i večeras obavešteni su redovnim putem gotovo svi nadležni u Elektrodistribuciji Beograd. Oni tvrde da nije registrovan nikakav kvar na mreži, pa im stoga nije jasno o čemu je reč.

Sve činjenice, međutim, ukazuju na to da je posredi organizovana sabotaža štampanja dnevnih novina Glas i Kurir. Kome oni smetaju da se naslutiti, posebno ako se ima u vidu da iz te štamparije svako veče izađe gotovo 300.000 primeraka novina koje nimalo ne štede mnoge aktere naše, u mnogo čemu, kriminalizovane stvarnosti.

Apelujemo stoga na sve relevantne faktore u EDB-u, gradske oce i sve demokratske strukture u društvu da nam pomognu u sprečavanju bilo kakve sabotaže koja bi dovela do gušenja i gašenja naših novina. Time bismo najjednostavnije odgovorili na učestala pitanja čitalaca koja se svode na sledeću misao: da li je ovo što se događa znak povratka u mračno vreme progona Glasa, vreme vladavine Julovih ili bilo kojih sada demokratskih jurišnika? Da li medijski mrak nastaje, kako nam iskustvo nalaže, nestankom struje?

Ukoliko se naše novine ne pojave sutra na kioscima, dragi čitaoci, biće to, sasvim sigurno, zbog organizovane sabotaže pojedinih mračnih umova koji sebe predstavljaju kao demokratske snage Srbije. Bez obzira na to na kojem se visokom ili do visokog položaju nalaze.

Više informacija o svemu ovome daćemo u sutrašnjem obraćanju javnosti.
Štamparija Glasa
Redakcije Glasa javnosti i Kurira

IZVOR: http://www.glas-javnosti.rs/danas/srpski/vest-dana.shtml

Shocked



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Goran 
  • Prof.Mr.Dr.Sci. Traumatologije
  • Pridružio: 05 Maj 2003
  • Poruke: 9977
  • Gde živiš: Singidunum

Mile tranzicija saboter. Very HappyVery Happy



Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1171 korisnika na forumu :: 42 registrovanih, 7 sakrivenih i 1122 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Boris90, cenejac111, cifra, cuculo, debeli, djboj, DPera, draganca, DragoslavS, Duh sa sekirom, esx66, HogarStrashni, janbo, Kibice, kolle.the.kid, Kubovac, laki_bb, Litostroton, loon123, maiden6657, mercedesamg, Mercury, Milos ZA, mrav pesadinac, nuke92, proka89, Romibrat, studentbgd, Sumadija34, Tragač, vathra, Vlad000, Vlada1389, Vladko, vladulns, voja64, vukovi, x9, šumar bk2, 1107, 79693