Najbolji posao na svetu

Najbolji posao na svetu

offline
  • Rogi  Male
  • Mod u pemziji
  • Najbolji košarkaš koji
  • je ikada igrao ovu igru
  • Pridružio: 31 Avg 2005
  • Poruke: 11687

Sidnej -- Australijska država Kvinslend nudi "najbolji posao na svetu"- šestomesečno šetanje i besposličenje na jednom ostrvu za platu od 150.000 australijskih dolara.

Pored plate, plaćena je i avionska karta do ostrva Hamilton, na Velikom koralnom grebenu. Srećnik koji dobije posao imaće zadatak da šeta plažama od belog peska, istražuje morske dubine oko ostrva i svake sedmice vodi blog na Internetu koji će popunjavati fotografijama i video snimcima.

Potrebno je da bude dobar plivač, da je vešt u komunikaciji i da ume da čita i piše engleski.

"On će s vremena na vreme morati da daje izjave za medije o tome šta se dešava na ostrvu. To znači da kandidati za posao ne smeju da budu stidljivi. Oni treba da vole more, sunce i aktivnosti na otvorenom", izjavio je premijer Kvinslenda ocenivši ponudu kao "najbolji posao na svetu".


Izvor: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&....._id=339169

Sajt o Najboljem poslu na svetu: http://www.islandreefjob.com/



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 499 korisnika na forumu :: 13 registrovanih, 1 sakriven i 485 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Japidson, kybonacci, Milos82, MilosKop, Mixelotti, Pohovani_00, saputnik plavetnila, sasa76, slonic_tonic, VJ, Werdum1, zodiac94, šumar bk2