Ne mogu da se odlučim u vezi letovanja

2

Ne mogu da se odlučim u vezi letovanja

• Cigarette Smoking Man
  • Pridružio: 14 Feb 2005
  • Gde živiš: Beograd

Santorini, it is.. Very Happy Krajem avgusta.. Wink

Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
  • Pridružio: 06 Avg 2013

crna gora jedan od predloga i izaberi neku od jeftinih destinacija kao sto su Susanj, Utjeha, Sutomore, Canj,Buljarica .

• Cigarette Smoking Man
  • Pridružio: 14 Feb 2005
  • Gde živiš: Beograd

milan_p ::Ima li neko još predloga?

Ovo je kao da si pitao da li neko ima predloga za kupovinu automobila ili mobilnog telefona.. Smile
Šta te interesuje, koliko novca imaš..?

@smeštaj

Ja sam tada pitao za Sardiniju, Portugal, Tajland.. A ti mi preporučuješ Šušanj, Sutomore i Buljarice.. Nije korektno.. Mr. Green Ili si odgovarao Milanu? Smile

Ko je trenutno na forumu

Ukupno su 984 korisnika na forumu :: 58 registrovanih, 4 sakrivenih i 922 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 20624 - dana 04 Apr 2026 04:18

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, 4. Ozrenska, A.R.Chafee.Jr., A3C, Apok, Asteker, bb929, bojanstros9, boromir, boxbole, BSD, Cirkon, Clouseau, Crazzer, cvrle312, Dare, dejan1972, dekan.m, deks, Electron, eulereix, FOX, Frunze, Goran_, Igritelj, Kajzer Soze, kibihrchak, komsija1, lanishtefm, Limeni91, ljubo70, Marko Marković, maxim_von_burdengate, Medojed, mercedesamg, MiroslavD, miso2709, moldway, Muki 123, nenad81, Nikoletina Bursac, NislijaBre, Oklopnjak, oldtimer, oldusername, Panter, pein, pisac12, S-lash, skvara, sspp, t.e.m.p.l.a.r., Tetrijeb, vespa nikola, VJ, Vlada1389, yagosh, YugoSlav