Alcatel One Touch Idol Mini OT-6012D

Alcatel One Touch Idol Mini OT-6012D

offline
  • Pridružio: 18 Dec 2011
  • Poruke: 111

Kupio sam ovaj telefon pre par dana. Polako se snalazim ali neka podesavanja jednostavno ne umem da nadjem. Prvo, nemam zvucni signal nakon poslate poruke da je poruka poslata. I drugo, svremena na vreme pojavi se neki zvuk kao npr. ding dong , koji me nesto obavestava. Da li neko zna podesavanje i gde u fonu da imam zvuk nakon poslate poruke i da se iskljuci ovaj ding dong koji se pojavljuje svremena na vreme?? Hvala.



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
offline
  • Milan
  • Pridružio: 17 Dec 2007
  • Poruke: 14809
  • Gde živiš: Niš

Dragan Zivkovic ::Prvo, nemam zvucni signal nakon poslate poruke da je poruka poslata.Ne znam da tako nešto postoji. Postojalo je na starijim telefonima gde je izveštaj stizao maltene "kao" SMS poruka. Sa novim sistemima toga nema, izveštaj stiže kao notifikacija, i isti je moguće omogućiti u podešavanjima Poruka. Kod mene to izgleda ovako:



Nakon toga se izveštaj dobija u sledećem obliku:


Dragan Zivkovic ::I drugo, svremena na vreme pojavi se neki zvuk kao npr. ding dong , koji me nesto obavestava.Moramo da znamo o kakvom obaveštenju je reč kako bismo rekli kako se isto isključuje.



offline
  • Pridružio: 18 Dec 2011
  • Poruke: 111

Hvala u pravu si. Obavestenje dobijam na isti naci kao na slici. Bio sam zbunjen jer sam na predhodnom telefonu Samsung Galaxi mini dobijao i zvucni signal nakon slanja poruke. A sto se tice onog ding dong to se pojavljuje kada sam fonom na netu, odnosno i kada ne koristim fon a opcija za net je ukljucena. Tako da ako dobijem neki komentar na FB javlja se taj zvuk ili e postu npr. Ja nisam znao o cemu se radi. U svakom slucaju hvala ali ce mi trebati jos vremena da "provalim" i ostale funkcije.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1108 korisnika na forumu :: 48 registrovanih, 3 sakrivenih i 1057 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Alibaba1981, amaterSRB, amstel, babaroga, bigfoot, bojank, Boris Bosiljčić, BORUTUS, Centauro, cifra, doktor1964, doom83, draganl, flash12, gorican, ILGromovnik, Istman, Ivica1102, Joja, kinez88, KOV, kybonacci, macak44, mačković, MB120mm, Mercury, milenko crazy north, moldway, Ne doznajem se u oružje, Nemanja.M, ObelixSRB, radionica1, robert1979, Romibrat, rovac, slonic_tonic, Srle993, Stoilkovic, tubular, vathra, virked, Vlad000, wizzardone, wolverined4, ZetaMan, zixmix, zlaya011, 1107