Exilia

Exilia

offline
  • Pridružio: 05 Apr 2009
  • Poruke: 1


Exilia je milanski bend, osnovan još 1998. godine od strane, sada vec heroine nu metala, pevacice Mashe Mysmane i gitariste Elia Aliena.. Ono što Exiliu izdvaja od vecine nu metal bendova jeste karakteristican ženski vokal koji zaprepašcuje snagom i žestinom . Gitarski aranžmani obiluju melodijom, što ovaj bend cini prilicno slušljivim i za fanove nešto mekšeg zvuka. Uz ovakvu gitarsku podlogu savršeno se uklapaju pevljivi vokalni “klinovi” i stvaraju napetost koja uz nagomilanu energiju konacno prelazi u eksploziju distorzije zvuka i vokalnih skrimova. Bend je do sada nastupao sa nekim od najvecih imena iz sveta rock i metal muzike kao šo su Guano Apes, Machine Head, Therapy?, Him, Paradise Lost… Rammstein, jedan od najvecih nemackih bendova u skorije vreme, toliko je impresioniran kvalitetom Exilie da na svojim turnejama cesto ima kao predgrupu upravo ovaj italijanski bend.
Diskografija:

Studijski albumi:

• Rightside Up (2000.)
• Unleashed (2004.)
• Nobody Excluded (2006.)
• My Own Army (2009.)

Singlovi:

• Underdog (2003.)
• Stop Playing God (2004.)
• Coincidence (2004.)
• Can’t Break Me Down



myspace.com/exilia
exiliaweb.com



Registruj se da bi učestvovao u diskusiji. Registrovanim korisnicima se NE prikazuju reklame unutar poruka.
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 699 korisnika na forumu :: 29 registrovanih, 6 sakrivenih i 664 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aramis s, Atomski čoban, Boskovic, cikadeda, Cirkon, DH, Doctor NO, dragon986, HrcAk47, Insan, Jovan Nenad, Konda, KS, m0nstrum_, Markoni29, mercedesamg, mikrimaus, Momiroquai79, mustangkg, nemkea71, pein, raykan, Reddot, saputnik plavetnila, Snorks, stegonosa, VJ, vobo, Zerajic