101 Razlog zašto treba otići iz Srbije

3

101 Razlog zašto treba otići iz Srbije

Napravila se nek razlika izmedju domacih i stranih ja recimo znam neke ljude koji su otisli za inostranstvo ali nisu u velike gradove nego u manje jer im je bio zivot jeftini mada znam i neke koji su otisli u vece ali ili su propali ili se dosta muce.Mislim da tu ima prica o ljudima kojima je radni sat 4 puta jeftiniji recimo rumuni od nemackog.

Mi smo za njih jednostavno jeftina radna snaga ništa više oni koji će za siću da rade i najgore posleove.

Tacno ali cuo sam da gastrabajtere sa balkana masovno menjaju iz jugoistocne azije odakle radnici rade za jos manje pare.

pein ::Mi smo za njih jednostavno jeftina radna snaga ništa više oni koji će za siću da rade i najgore posleove.

Šta smatraš pod najgorim poslovima i na koliku platu misliš ?

Napisano: 05 Dec 2015 1:11

E za to ne znam čudno da smo im mi toliko skupi za žuite ne znam al stižu arapi puni $$$ tako da će imati i viška jeftine radne snage. Mr. Green

Dopuna: 05 Dec 2015 1:14

Srki94 ::pein ::Mi smo za njih jednostavno jeftina radna snaga ništa više oni koji će za siću da rade i najgore posleove.

Šta smatraš pod najgorim poslovima i na koliku platu misliš ?


Čišćenje klolzeta, ribanje suđa i kuhinje eto drugar sa faksa na crnjaka žuljao rđu sa šerafa par meseci za svega 6000 eura. Kad dođeš u drugu zemlju i ako nađeš bilo kakav smešta ili kod rodbine prvo ti je da nađeš bilo kakav posao da kreneš da radiš obično se uzme ono što ti se prvo ponudi uzmi ili se vrati tamo odakle si došao.

Pa nema sumnje da su jako losi uslovi i na zapadu za radnike jer se koristi prilika da recimo se zaradi na tudjoj ekonomskoj muci.

Neteče ni njima više med ni melko zapravo zapad je parazit koji živi od muke i nesreće drugih zato im je i lepo.

zapad je svoje resurse istrosio ali dzabe kada imaju tehnologiju.

A za tu tehnoligiju su potrebni resursi a bome i školovan kadar kojeg fala bogu kod nas ima i izvozimo ga pa doktore i ostalo medicinsko osoblje sa ovih prostora više cene na zapadu i severu EUrope nego ovde kod nas i posle kukaju kako nam fali medicinara.

jeste oni su se razvili vise resursa nemaju a ako im zafali napadnu nekog ne kazem da ej uvek tako ali ima sumni da je nekad i bilo tako.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 871 korisnika na forumu :: 14 registrovanih, 1 sakriven i 856 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., alkatraz080, babaroga, Bubimir, Istman, ladro, marsovac 2, nebkv, Oscar, repac, stegonosa, suton, Vatreni Zmaj, yufighter