Bigamija

2

Bigamija

Bomba ::
Danas su žene izgubile ono iskonsko zbog čega ih je Bog i stvorio. Sve više se žene pretvaraju u muškarce a muškarci u žene. Pogledajte, danas se muškarci utrkuju u tome ko će da odsluži civilni vojni rok u nekoj kuhinji ili na nekoj recepciji i sl. a žene hoće da idu u policiju i vojsku. Zar ne mislite da tu nešto nije u redu?


jos uvek nam nije porastao -tesi se Wink

Bomba ::
Bigamija bi donela i veliko ekonomsko olakšanje kako za roditelje, tako i za decu. Ako npr. muškarac oženi dve žene, to su automatski tri lična dohotka u kući. Sa druge strane, umanjuju se ili se čak potpuno gube troškovi oko npr. obdaništa jer pored tri roditelja malo je verovatno da će deca morati da pohađaju obdanište. Naravno nemam ništa protiv obdaniša, naprotiv. Obdanište je sjajna institucija i roditelji koji odluče da pošalju decu u obdanište sa ciljem da se njihova deca socijalizuju i nešto više nauče, društvo mora da maksimalno podrži ovu decu i da im omogući dodatne subvencije ili čak besplatno pohađanje obdaništa.


a Sta ces sa homoseksualcima i biseksualcima ?
Moze li muskarac da ima jednu zenu i jednog muza- pa da zajedno doprinose Mr. Green

Kako dete moze da ima tri roditelja ?

Kao doprinos razvoju tvoje ideje predlazem da se omoguci da jedan spermatozoid oplodi bar dve jajne celije ..dve zene


Bomba ::
Na žalost svi smo svedoci primera u kojima neke žene iz zdravstvenih razloga ne mogu da imaju potomstvo. Neki muškarci ih zato odbacuju i dovode drugu ženu koja može da rodi. E, upravo u ovakvim situacijama bi bigamija bila ne samo korisna za društvo nego i za pojedinca. Zašto se razvoditi? Da li je ta žena kriva što ne može da rodi? Da li to znači da je ona loš čovek? Naravno da ne znači, zato je bigamija idealno rešenje za ovakve brakove jer nudi nastavak porodične idile koja će opet rezultirati decom i svako će se osećati u toj porodici kao deo jednog lepog i skladnog kolektiva.



A sta ces sa muskarcima koji ne mogu da imaju decu? Obesiti ih za primer? Kome cemo dati njegove dve zene ? Bebee Dol

Kao što reče Stela,znam čoveka koji je u isto vreme,u kući imao 4 supruge,a samo jedna je rodila jedno dete!
Tako da ta teorija ne drži baš vodu!

Zaista,koji je tvoj doprinos toj tvojoj teoriji? Bebee Dol

Ne samo da se neće žene složiti sa tim,već i većina muškaraca!

Bomba ::Sa druge strane u prirodi gotovo da nema primera gde ženka ima više mužjaka. To je pre svega nemoralno i nije u duhu ženskog bića.
Ma daj ! Svakodnevno gledam keruse kako se trpaju s kim stignu...i ne vidim da su izumrle Mr. Green

Dopuna: 30 Jul 2007 12:05

Bomba - sta ces sa impotentnim muskarcima...tc,tc,tc...o tome nisi razmisljao Wink

Bomba ::


Na žalost svi smo svedoci primera u kojima neke žene iz zdravstvenih razloga ne mogu da imaju potomstvo. Neki muškarci ih zato odbacuju i dovode drugu ženu koja može da rodi. E, upravo u ovakvim situacijama bi bigamija bila ne samo korisna za društvo nego i za pojedinca. Zašto se razvoditi? Da li je ta žena kriva što ne može da rodi? Da li to znači da je ona loš čovek? Naravno da ne znači, zato je bigamija idealno rešenje za ovakve brakove jer nudi nastavak porodične idile koja će opet rezultirati decom i svako će se osećati u toj porodici kao deo jednog lepog i skladnog kolektiva.

.


više nebuloza u jednom textu odavno nisam pročitala!!!
dobro je što se ne poznajemo, verovatno bi se u real life-u potukli.
izgleda da ne znas da danas ima mnoooogo više sterilnih muškaraca nego sterilnih žena!
šta ćemo sa tim, a? da te muškarce spalimo na lomači, zajedno sa "nerotkinjama"?
i koliko si ti dece izrodio, kad pišeš ovakve gluposti ?

Dakle, kao što rekoh u tekstu, ni jedna revolucija nije prošla glatko, pa ne bi ni ova. Reakcije su, sasvim očekivane i razumljive. Ipak, ja i dalje nisam dobio ni jedan argument protiv uvođenja bigamije. Niko nije napiso da bigamija nebi bila dobra zato što bi njenim uvođenjem došlo do pojeve te i te... Šta je to što bi negativno uticalo na suzbijanje bele kuge ako bi smo uveli bigamiju? Čitaoci ovog bloga mogu da vide samo izlive besa i nezadovoljstva protkane raznim epitetima na moj račun ali ne vidim razlog da se tako razgovara o temi koja nesumnjivo vrlo brzo i efikasno rešava pitanje bele kuge. Sanjaj bi još i da se potuče samnom. Laughing
Što se tiče izjava tipa "Veće gluposti od ovih koje je izrekao dotični Bomba odavno nisam pročitao" govore više o osobi koja je to napisala nego o meni. Nerado to radim ali ako baš mladić želi da zna, moj IQ je, izuzetno, izuzetno visok. To mogu i da mu argumentujem (izveštaj MENS-e), tako da je bolje da se ovakvi likovi uzdrže od ovakvih komentara iz dva razloga. Prvo, nikada ne znate o kome pišete i drugo zaista ne vidim mesta ovakvom ponašanju.
Bilo je par zanimljivih pitanja i odgovoriću na njih. Kao prvo, moj dobrinos suzbijanju bele kuge je, 11 godina u srećnom braku sa troje divne dece. Svoju ženu volim neizmerno a kao što volim i svoje tri ćerke, tako sam siguran da svaki muškarac može da voli i tri žene.
UnixPower je lepo primetio ono što sam i naveo u tekstu da je za eventualni neuspeh ove ideje kriv ego i ljubomora. Protiv toga se ne možemo boriti nikakvim zakonskim niti podzakonskim aktima. A što se tiče ravnopravnosti polova, to je čista utopija. Kao prvo, Bog nas u startu nije napravio ravnopravnima. Muškarci ne mogu da rađaju a žene nemaju fizičke potencijale koje imaju muškarci. Dakle, u startu ravnopravnosti nema, a ako baš hoćete, i ne treba da bude. Preterano angažovanje žena u javnom i političkom životu samo je više udaljio ženu od kuće i porordice i tako je oslabio. A pošto je porodica osnova društva, ako ona nije zdrava i na čvrstim nogama, onda nam ni društvo neće biti i onda ćemo imati likove koji na forumima "pljuju" ljude koje uopšte i ne poznaju a neki bi i da se pobiju. Dok su pojedine žene za skupštinskim govornicama ili na sastancima, muževi im idu izgužvanih košulja. Da li je to društvo u kojem želimo da živimo?
Odgovoriću i Bojanu. Govoriš o ljubavi a zalažeš se za jednu ženu koja će da rodi više dece. Ja, uprvo iz ljubavi prema ženama, želim da ih poštedim svega što trudnoća donosi. Žene se, priznale one to ili ne, ipak na neki način muče da isteraju trudnoću do kraja. Veliki broj žena ima i problema u toku trudnoće i zašto ih maltretirati da rađaju po 6-7 dece kada mogu samo po troje. Tako će i žena biti očuvanija i srećnija. Pa zar treba žena pola svog životnog veka da provede trudna? Zar srpkinje treba da budu kao albanke, da rađaju po 10 dece? Ja mislim da je to nefer. Žene nisu krave, nego divna ljudska bića koja treba čuvati i negovati.
Evo odgovora i za Tamtitam: Manjina u sopstvenoj državi ti je pojava koju sada imamo na Kosovu. To je nešto što će se neminovno desiti ako se nešto što pre ne promeni. "Kako se zovu državljani Srbije?". Pa neki su srbi, neki su mađari, slovaci, rusini, rumuni, romi, hrvati,... Tako se zovu. Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive. Ali ako ti drugi građani, kao što je slučaj sa albancima postanu dominantni, onda će nam oteti ne samo Kosovo nego će nas ostati, kao što rekoh u tekstu toliko da možemo da stanemo svi pod jednu krušku. Uzeće nam sve! I još nešto za Tamtitam. Sarkazmu i licemerju zaista nije mesto u temi kao što je ova.
Stela Noir, više kmekavaca u kući = povećanje nataliteta. Kapiraš? To što muškarci koje si navela nemaju ni jedno dete, nema ama baš nikakve veze sa formulom koju sam ti naveo gore. Kada budu imali decu, onda će se primetiti njihov udeo u suzbijanju bele kuge.
Za Pigmaliona: Kod albanaca vlada monogamija ali nihove žene rađaju decu poput nekih domaćih životinja. O tome sam malo pre pisao. Ja definitivno nisam za "oplodnju" nego za jedan skladan porodičan život sa više žena i puno dece. Model koji sem predložio nema uzora u svetu. Ne želim bigamiju ni po šerijatskom principu a ne želim ni monogamiju po albanskom principu. I još nešto. Ko je rekao da su svi muškarci omnipotentni? Ajde, ako već hoćeš da me citiraš, onda to uradi kako treba. OK?
Odgovor za ZoNi: Prvo, odgovori na moje citate su u najmanju ruku smešni i ne bih da ih komentarišem. A što se tiče pitanja da li to važi i za ostale narode u Srbiji, mogu da primetim da je to zanimljivo pitanje. Moj odgovor je kategorički NE! Ako u Grčkoj stranac ne može da kupi nekretninu, ako u nekim bogatim arapskim zemljama ne možeš da dobiješ državljanstvo, onda ni u Srbiji stranci ne treba da uživaju privilegije koje bi trebalo uvesti uvođenjem Bigamije.
Odgovor za Stela Noir: Mislim da je neukusno porediti bigamiju sa homoseksualcima. Pa nemoj mi reći da ćeš pre pristati da nam u Srbiji uvedu homoseksualne brakove nego bigamiju??? Shocked Ne misliš li da je to malo devijantno? A na pitanje kako može dete da ima tri roditelja, moj odgovor je, NE MOŽE! Može da ima samo dva roditelja. Ne znam odakle ti ideja da dete može da ima tri roditelja??? Danas imaš decu koja su rođana u drugom braku, pa onda ima i braću i sestre iz tih brakova i DVA roditelja. Npr. oca koji sada živi sa drugom ženom i majku koja živi sa drugim mužem. To dete ima samo dva a ne četiri roditelja!!! Stvarno mi nije jasno zašto u nedostatku kontraargumenata pokušavate svi da iskarikirate celu stvar. I ko je rekao da muškarac koji je sterilan treba da ima više žena? I ko je rekao da bigamija automatski podrazumeva da svaki muškarac ima više žena? Ko kaže da i po aktuelnom zakonu o braku muškarac mora da ima ženu? Ne mora, brate. Ne mora da ima ni jednu. Bigamiju treba legalizovati, pa ko voli nek izvoli. A ko neće - NE MORA. OK?
Odgovor Elkrisu: Primer koji si naveo je izuzetak. To ne znači da svaka treća žena u Srbiji može da rodi. Naravno da postoji sterilnost kao prepreka povećanju nataliteta ali nemoj mi reći da misliš da je dve trećine žena u Srbiji sterilno!? To apsolutno nije tačno!
Odgovor za Sanjaj: Odakle ti podatak da danas ima više sterilnih muškaraca nego sterilnih žena? Neko ovde zaista ne zna pravi podatak. Hoćeš da ti pošaljem zvaničan izveštaj iz Ministarstva zdravlja? Kada ga budeš videla, grno ćeš se razočarati u svoju izjavu. I zašto misliš da nerotkinje i sterilne muškarce treba spaljivati na lomači? I na kraju, što se tiče fajta u Real Life-u, mislim da ne samo da do njega nebi došlo, nego sam APSOLUTNO siguran da bi već posle 5 minuta razgovora samnom počela da deliš moje mišljenje. A verovatno bi smo i proveli nezaboravnu noć zajedno. Zaljubljen

@Bomba
Prvo-žensko sam Bebee Dol

Drugo-nisam mislila na bilo čiji sterilitet,već na to da nema pravila.On je imao tolike žene,a samo jedno dete.Sve su bile zdrave,ali ni one ni on nisu želele decu.


Treće-imaš ženu i 3 ćerke i tebi treba još koja!?

Citat:Ja, uprvo iz ljubavi prema ženama, želim da ih poštedim svega što trudnoća donosi.
Pusti ti žene da o tome olučuju!

zbog uvrede žena u Bombinom poslednjem postu, kao i nekih nacionalističkih i rasističkih izjava, rešio sam da zaklučam ovaj blog!

31 Jul 2007 12:25 ZoNi Zaključavanje topica Razlog: Žao mi je, ali ne mogu da dopustim ovo na forumu
uvreda žena i nacionalizam nikako ne treba da se nađu na MCu!
 
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1226 korisnika na forumu :: 37 registrovanih, 8 sakrivenih i 1181 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Aleksandar Tomić, bobomicek, bojankrstc, Bokiboks, Boris90, bufanje, Dimitrise93, DonRumataEstorski, Dorcolac, DPera, draganca, Duh sa sekirom, Dvojac005, FileFinder, FOX, Georgius, goxin, HrcAk47, Karla, Kibice, kjkszpj, Kubovac, ladro, laurusri, Luka Blažević, mercedesamg, Metanoja, MikeHammer, Misirac, pein, Pikac-47, Romibrat, Smajser, Srle993, Sumadija34, vathra, VJ