Brak

22

Brak

Ne treba se opterecivati njegovim porukama,ali ako ti "nesto" kaze da nesto nije u redu,onda treba baciti pogled na njegovu poruku.Ono sto ne zelim da on vidi dobro sakrijem,te ako ima sta da nadje nek slobodno gleda.
Salim se ,hocu da kazem instikt zenski je cudo.
Ne dozvoliti da te iko pravi budalom.
Mada znam da je radoznalost ubila macku.

artic ::Mada znam da je radoznalost ubila macku.

Ova mačka teško će da strada od radoznalosti. Zato operem i lične karte po džepovima Embarassed

Ali, ne daj bože da nešto posumnjam - bolje da ne znate šta bi mu se desilo Twisted Evil (a ni on Mr. Green )

Ženska intuicija je čudo. Nije uvek paranoična, kako se to nekima sa strane čini Very Happy

Slazem se,a sve one sto mi glume da nikad nisu zavukle ruku u njegov dzep,ili bacile pogled na sms poruku,neka se samo tese,ili im je stvarno svejedno,ali onda se postavlja pitanje gde je tu ljubav.Jer kad nekog volis sastavna osobina ja mrvica posesivnosti,mrvica ljubomore,mrvica lukavstva,...Uostalom u ljubavi i ratu je sve dozvoljeno.
Nije to paranoja.To je kao lek,-u malim dozama ti pomaze,a u vecoj vodi u narkomaniju.
Kao vino,-jedna casa ti prija a vise opija.itd...
Sve u granicama
Poznato je da muskarci vole "vestice"

Dragi moji ja sam ta koja ne pretura po dzepovima i ne cita njegove poruke dok mi on sam ne pokaze. Nisam zainteresovana jer necu da se opterecujem sumnjom. Ako pocnem da sumnjam ja sam detaljna i nema razloga da ga uhodim.....dovoljno sam "teska" da ako ima sta da se kaze lakse mu je da kaze nego da ga maltretiram (imam svoje metode).
Ne uhodim jer ne bih volela da me neko uhodi. ne citam tudje poruke jer ne bih volela da neko cita moje. Nije problem da me pita sve cu mu dozvoliti da proveri ali da mi to radi iza ledja i da donosi neke mentolske zakljucke.....ma nema sanse.....ja nista ne krijem zasto bi me neko proveravao. Znaci: ono sto ne zelim da mi se desi ja ne radim drugima.

Radoznala sam extra. Ovu macku to neretko kosta...ali ne da zadirem u tudju intimu...ako nismo dovoljno bliski da mi se poveri i da razgovaramo o svemu koji ce mi Djavo.......ovaj svet je i onako prenaseljen....ne moramo praviti bebe a brak nije moranje. FREEDOM!!!!!!!!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Ovde se ne prica o konstantnom preturanju dzepova,tek ponekad kad osetis ili te nesto vuce da to uradis.Oni koji ne daju da im neko zaviri ,znaci plase se da ce nesto biti otkriveno.Ako je bliskost tolika zasto onda nekom smeta da iskoristim recimo njegov mob.i usput mu stigne poruka, Da je ostavim neprocitanu
Logicno je (ako je bliskost tolika)da cu mu je na glas procitati,a da on nece imati nista protiv.Ako nemas sta da krijes zasto ti onda smeta da neko zaviri.Da se razumemo niko ne voli proveravanja konstantna,ispitivanja,nepoverenje, tek onako malkice.
A ako postoji sumnja,onda je dzabe istrazivati,moze te samo boleti,onda treba otvoreno sesti i pricati.

Ne volim da mi neko cacka intimu! To je to. Moj moto u zivotu je da su tajne skupe. Vise te kostaju kasnije. Nema razloga od nicega praviti tajne. Tako da nemam sta da krijem. Pitas me ja kazem....bez problema.

Sta je sa poverenjem ako ce mo "slucajno" da citamo tudje poruke?

U svakoj vezi treba prvo imati sebe pa onda vezu......

Slazem se da treba prvo imati sebe(voleti sebe) pa onda vezu.Bas zbog tog SEBE udovoljicu sebi ponekad,podvlacim ponekad(da ne ispadne da sam za one opterecene i paranoicne uhode,jer to vec ne prihvatam i mrzim,mislim to je bolest)i udovoljicu svojoj radoznalosti.Isto tako znam da ce i on ako mu se ukaze prilika baciti pogled na moje stvari.
Zbog toga nemogu da se naljutim na njega,jer bi svako to uradio.Krenula sam iskreno u ovu temu i izvinjavam se ako sam nekog povredila.

@artic nista od tvojih izjava nije uvredljivo. Nema razloga da se izvinjavas. To je tvoj stav i to je za tebe ok.

O.K.
Svidja mi se skup osoba ovde,i drago mi je zbog inteligentnih izjava,jer covek se uci dok je ziv i nesto moze i da se nauci ili upotrebi u zivotu.saveti i razmisljanja su me naveli da se prikljucim diskusiji.samo napred

Kada sam oprala (ali stvarno) ličnu kartu u džepu - počela sam da preturam, ali onako sa spoljašnje strane. Mada i to često preskočim kada guram veš u mašinu. Uostalom, što ne prekontroliše svoje džepove!

A poruke! Ako meni stigne poruka, a nisam u mogućnosti da je pročitam, ako mu kažem - on će je pročitati, isto tako i ja kada je on zauzet. Sve se to odnosi i na zvonjavu telefona. Naravno da prvo pogledam ko ga zove i ako je neko od direktora, ne javljam se. Sećam se jednog putovanja: njemu stižu poruke, on vozi, ja čitam i odgovaram (naravno, ono što on kaže). Kada je stigla poruka koja se odnosi na mene i kada sam odgovorila da ja čitam i pišem poruke (u pitanju je bila šala mala) dotični više nije poslao ni jednu poruku mesec dana (toliko ga je bio "blam").

Sve stoji otvoreno i svako može da zagviri u nečiju intimu (ako ima potrebu). Ipak je sve to stvar poverenja, mada, ne verujem da bi voleo da posumnjam u njega i da počnem da proveravam (zna on da se to ne bi završilo na džepovima i telefonu)!

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 763 korisnika na forumu :: 15 registrovanih, 1 sakriven i 747 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: bestguarder, bobomicek, bojcistv, Dorcolac, drimer, Ilija Cvorovic, Istman, Lazarus, miodrag, Oscar2, Shilok, Srki94, wolverined4, zziko, šumar bk2