Đaci prvaci sretno!!!!!

2

Đaci prvaci sretno!!!!!

Pa hvalla, hvalla na lepim rechima......

Hej, pa kako je prosao taj prvi dan?
Srecno svima u skoli!

E pa javila se ćerka,moja unučica se oduševila jedva čeka sutra da ponovo ide u školu LOL GUZ - Glavom U Zid neznam dokle će tako biti Exclamation Exclamation al nikad se nezna,a beše onako kako sam rekla da su meni moje bake govorile nemoj da bleneš LOL LOL i zveraš okolo smešak tako je bilo al normalno moja sestra je prošle godine otišla u penziju kao učitelj,pa uvek kada je počinjala sa prvim razredom,bude joj zlo.Skoro cele godine školske šetaju po učionici,zovu je po imenu,vuku je za ruku,jednom rečju treba da prođe dosta vremena da se naviknu na jedan red,jer dolaze iz predšk.tj.zabavišta,gde se normalno kreću nema sedenja u klupi.Tako je pričala moja sestra.
Na sve će se naučiti i navići.

Evo prođe tri meseca,prvaci odradili,verujem da su se svi namučili,neko manje neko više,al bez muke nema nauke smešak Pa me malo interesuje od vas roditelja koji imate prvaka kako je bilo?jeste li se mnogo trudili,galamili na dečicu,ili ste radili sa njima sa velikim strpljenjem.A možda kada ovo budete čitali nećete hteti ni da reč napišete.Onda sam sigurna da je bilo teško ova tri meseca.
Moja unuka savladala čitanje onako kako kažu učitelji pevajući,sada vać i matematičke radnje sa plus i minus,pa> i <.Posle svih naučenih slova pisali i diktat,da nepoveruje čovek.
Dobila juče,valda tromesečje,kao knjižicu (papir sa dva lista)opisne ocene od 1 ----5,pa mogu vam reći skoro sve petice,mislim dve četvorke.
Baka zadovoljna,srećna,moja mala oštrokonđica postala dobar đačić smešak smešak

tetka_danuska ::Evo prođe tri meseca,prvaci odradili,verujem da su se svi namučili,neko manje neko više,al bez muke nema nauke smešak Pa me malo interesuje od vas roditelja koji imate prvaka kako je bilo?jeste li se mnogo trudili,galamili na dečicu,ili ste radili sa njima sa velikim strpljenjem.A možda kada ovo budete čitali nećete hteti ni da reč napišete.Onda sam sigurna da je bilo teško ova tri meseca.
Moja unuka savladala čitanje onako kako kažu učitelji pevajući,sada vać i matematičke radnje sa plus i minus,pa> i <.Posle svih naučenih slova pisali i diktat,da nepoveruje čovek.
Dobila juče,valda tromesečje,kao knjižicu (papir sa dva lista)opisne ocene od 1 ----5,pa mogu vam reći skoro sve petice,mislim dve četvorke.
Baka zadovoljna,srećna,moja mala oštrokonđica postala dobar đačić smešak smešak



Smile Super, tako i treba, bake treba da budu ponosne Zagrljaj
Tacnije uvek i jesu ponosne. Bas divno.

Đaci prvaci su ovde danas dobili knjižice. Nadam se da su svi uspešno završili razred, da nisu naređali dvojke Razz (a i ako jesu, šta ima veze), i da se raduju svom prvom letnjem raspustu.

Čestitke za sve male đake!
A u septembru nas, nadam se, čeka nova tura prvaka. Very Happy

Ajme što su knjižice velike nisam dosada imala prilike da ih vidim.Opisne ocene,a tek učiteljev rukopis prelep pravi čitak,ma svako slovo da se diviš.Moja unuka je dobila sve lepe opise,za svaki predmet i baka se baš ponosi.
Pa kako vreme leti još malo pa ćemo sledećoj generaciji prvaka poželeti srećno.

Prijavljujem novog prvaka! Very Happy
Prvo mu se nije išlo, zatim smo bili na testiranju pa je video kako školarci jedu neke ogromne sendviče. Odmah je tražio da mu kupim taj specijalni školski obrok, pa je i zainteresovanost za školu počela da raste. Uzgred, mrljavi dok jede od rođenja a to je smazao za 10 minuta.
Najveća radost je zatim nastupila kad se oprostio od predškolskog i četvorogodišnjeg ustajanja u 7 sati.
E, sad kapira da se u školi sedi na jednoj stolici, u jednoj klupi i jednoj učionici i to duugo, pa je opet nastupila faza je l' baš moram u školu. Uz to, majka ko majka brine zbog genetike jer je deda zbog mira u razredu imao dopuštenje da stoji pored klupe a kasnije malo i da šeta. Confused
I tako...još malo više od mesec dana, a raspoloženje je promenljivo. Trenutno mu se ide jer ćemo kupiti nove farmerice koje su mu omiljeni odevni predmet. Very Happy
E, moj sinko, ko će da drži knjigu u šakama ako budeš dobar frajer, krkaš školski sendvič i šetaš po učionici? Pa ti! Mr. Green

Ovo je pravi majkin đak prvak,a majka već brine,,,nebrini Lomova sve će to doći na svoje mesto.
Sendviči naravno da su svi oni opsednuti sa grickanjem u velikom društvu.Kod nas toga nema pa se ponesu parice(novac) i blizu prodavnica pa na odmoru kada svi jurnu treba izdržati da se oni izređaju ako se slučajno nađem u prodavnici.
Nebrini moja sestra je učiteljica sada je u penziji ali bila je uvek vrlo strpljiva sa prvacima.Sećam se njenih priča koje su zaista pravi biseri.
Jedan od tih bisera ide ovako:
Krenu oni u prvi razred,svi naravno dolaze iz vrtića šetaju po učionici kao da su u vrtiću.Ona malo pokuša da ih smesti u klupe ali nevredi pa ih pusti.Pažnja im je minimalna i tu ih pusti.Vuku je za rukav zovu je po imenu naviknuti onako kako su zvali vaspitačicu,i tu ih pusti.
I polako se oni naviknu na red i disciplinu,kad eto ti raspust neznam ni koji neki od nedelju dana.Joj kada se vrate opet ispočetka.I prođe godina prvaci zadovoljni a i učiteljica.Ma još su mali jer neki nemaju ni sedam godina.

Evo stiže baka Dana,da malenim prvacima poželi sretan i veseo polazak u prvi razred,naravno sretno i dragim roditeljima.Bile su sigorno svečanosti prilikom prvog dana,graja se čula na sve strane,joj samo neka su veseli i neka se raduju jer posle Smile eh znate i sami.

Moj prošlogodišnji prvak danas je pošao u drugi razred,unuka moja ja svratila da joj poželim vesele dane da se u pamet da(tako su meni moje bake govorile)otvori četvoro oči i uši.Kako se samo sećam toga.A ona na sabajle dobila po guzi od majke,na sabajle počela da se sprema za školu a ide posle podne,pa se nije očešljala a kosa duga,pa okačila minđuše i obukla nešto njoj po volji i eto pale dve tri mamine packe po guzi valda je to dobro za početak nove školske godine.


Srećno vam bilo mališani moji.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 449 korisnika na forumu :: 3 registrovanih, 1 sakriven i 445 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: havoc995, milenko crazy north, Neo BetOnBit