Evrovizija 2008 (Beograd)

8

Evrovizija 2008 (Beograd)

Organizacija je stvarno najbolja do sada. Na to se nezalim. Ruska pesma nije neka to mi zapalo za zub. Ali idemo dalje.

Ostale pesmice su ok. Ima i dobrih ribica. smešak

Lepo sam rekao, ceo bivsi evropski SSSR je glasao za Rusiju. Pesma je prosek, sto znaci da nije za pobedu. Da je Grcka pobedila ne bih vise gledao evroviziju zato sto mi se pesma ne svidja, a i zato sto mi se nije svidjala pesma Helene Paparicu 2005. godine. Pa ne moze dve iste pesme da pobede. Da se gledao kvalitet pesme i originalnost, Spanija bi se visoko plasirala jer je stvarno nesto novo i po meni ima kvalitet.
Ovaj sistem ne moze vise da opstane. Razmislite sami. Postoje tri bloka koja samo razmenjuju bodove: SSSR, Jugoslovenski i Skandinavski.
Irska je imala odlicnu pesmu i muzicki i scenski gledano, a sta bi s njom?

ma namesteno bwe, kome ce Srbija da preda evroviziju nego bratskom narodu Razz
dali smo NIS, dacemo i evroviziju... samo zbog ruskog Njet! Very Happy Razz

Ovo je moje misljenje ali evrovizija polako emigrira iz zapadne evrope Very Happy

Odgledao sam celu Evroviziju, prvi put posle x godina i ne vidoh ni na jednom mestu onoliki broj pedera, kako na bini tako i u publici. Sve go peder do pedera. Nemojte me pogrešno shvatiti, volim ih veoma, što više njih to ima više devojaka za nas koji smo strejt. Mr. Green Ako je to Evropa kuda onda mi kao država toliko žurimo?

Nije bilo loših pesmica, posebno mi se svidela Jermenija. I glas i stas.. Smile Posle nje Švedska i Španija. Ruska pesma mi se nikako nije dopala. da se SSSR nije razdvojio ne znam da li bi pobedili..
Bosanci mi izgledaju kao da su retardirani ali im je pesmica zaista zanimljiva.

pcbest ::Mislim da ce pobediti Rusija.

kao sto sam i porognozirao pobeliaje rusija.

Mislim da ovaj sistem glasanja nije uredu.

Peca ::ma namesteno bwe, kome ce Srbija da preda evroviziju nego bratskom narodu Razz
dali smo NIS, dacemo i evroviziju... samo zbog ruskog Njet! Very Happy Razz


Politika je zabranjena na ovom forumu!

Mr. Green

Uz malu pomoc sa strane, odnosno jednog Svedjanina srpskog porekla kao reditelja, jednog Amerikanca - srpskog zeta koji je bio zaduzen za scenu i scenografiju i jos ponekih stranaca, napravismo zaista spektakl. Sto je, valjda, najvaznije. Ja sam od silnog skakanja na sceni imala problem da pamtim melodije. Ma kome treba, zapamtio je. Evrovizija je odavno pocela da prezivljava transformaciju, a onda ju je EU pametno uzela pod svoje i iskoristila sve sto se moze iskoristiti. Dakle, onoliko koliko je glasanje na principu komsiluka, toliko su i odluke u prilog politici. Doduse, u pozitivnom smislu. Negde vec rekoh, i ponovicu se: zasto vec jednom ne pocnemo da ucimo od tih stranaca.

Sve pohvale za kompletnu organizaciju Evrovizije! Ja nisam primetio nikakav nedostatak. Svaka čast!

Što se tiče pobedničke pesme - ne sviđa mi se i razočaran sam što je pobedila! Ali, ok, neko je morao da pobedi Wink Najzanimljiviji su mi rezultati zemalja koje direktno idu u finale (DE, FR, ES i UK) - čista mizerija! Smile

Inače, smatram da je neophodno promeniti pravila glasanja, a prva stvar je da bi trebalo uvesti pravilo, po kome ne može da se glasa za zemlju kojoj je prethodne godine dato 12 ponea (primer: Kipar da Grčkoj 12 poena, kao i *uvek*; sledeće godine, glasači iz/sa Kipra ne mogu da glasaju ni za svoju zemlju, ali ni za Grčku).

Meni je scena,organizacija...voditelji sve bilo..kao da se ne desava kod nas(toliko dobro).Najvise su mi se svidele 'razglednice' koje su isle kao najava zemlje, neposredno pre pesme i naravno 'eurosong' na ledjima Dusice:)
Ko je pobedio..hmmm...who cares

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 958 korisnika na forumu :: 50 registrovanih, 8 sakrivenih i 900 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: -[CoA]-, 357magnum, 8u47, _Rade, babaroga, Battlehammer, Bobrock1, Boris Bosiljčić, Brana01, bufanje, cemix, Centauro, DENIRO, Dimitrise93, Djokislav, Duh sa sekirom, dzoni19, Georgius, h8propaganda, ILGromovnik, jackreacher011011, Kubovac, kybonacci, ladro, Lieutenant, ljuba, Magistar78, maiden6657, mercedesamg, mile23, Milometer, MiroslavD, misa1xx, mkukoleca, mnn2, muaddib, Nemanja.M, opt1, Panter, Posmatrac77OKB, prle122, RJ, SlaKoj, stegonosa, VJ, Vladko, vladulns, wolverined4, zziko, Čivi