Fotkica.com

1

Fotkica.com

offline
  • Pridružio: 05 Sep 2007
  • Poruke: 1060

MyCity je pokrenuo još jedan sajt u svojoj mreži - Fotkica.com.



Sajt služi za postavljanje fotografija i slika na internet.
Da, MyCity već ima svoj sistem za postavljanje slika - i isti taj sistem je iskorišćen na Fotkica.com - samo što smo želeli da od toga napravimo zaseban sajt - kako bi ljudi koji nisu članovi MyCity-ja mogli da ga koriste.

Fotkica.com može da posluži i našim članovima - pošto više slika odjednom možete da selektujete sa diska - sve one dobiju zajedničku adresu, pa praktično dobijete online album iz jednog poteza - primer: http://fotkica.com/?id=1368dfdfbd10160bd3d4e136e3fa3558

Generalno, prednosti (u odnosu na recimo imageshack) su:
možete više slika odjednom da izaberete sa svog hard-diska, sve će slike biti automatski postavljene (ne morate se mučiti da postavljate sliku po sliku).
ukoliko više slika odjednom postavite - slike će biti grupisane i njima ćete moći da pristupite preko jedne adrese (praktično dobijate album sa slikama koji možete share-ovati svojim prijateljima).
ako postavljate slike direktno sa fotoaparata - one su sigurno nekoliko megabajta - zato uključite opciju "Omogući brže slanje" i slike će u letu biti smanjene pre slanja te će biti brže i poslate do naših servera (nemojte brinuti - na Vašem kompjuteru će slike ostati nesmanjene).
odmah dobijete i kôd za forume kao i kôd za HTML, pa Vaše slike možete postaviti na bilo koji forum ili na svoj sajt/blog.


Ziveli

Isprobao sam ovo, sjajna ideja i radi savrseno. Smile

Jos jedan super sajt MC grada. Zagrljaj

Ziveli Ziveli

Odlicno Ziveli

Nema nikakve registracije i naloga? Si siguran da je to pametno? Ima da se spamuje samo tako, svasta ce tu da se nadje Mr. Green Very Happy ...

Cim nema registracije, nema ni naloga, jelte logicno Razz, pa onda nema ni galerija vezanih za korisnike, a to moze da bude korisna stvar.

Ideja je generalno dobra Ziveli ...

Simke ::Nema nikakve registracije i naloga? Si siguran da je to pametno? Ima da se spamuje samo tako, svasta ce tu da se nadje Mr. Green Very Happy ....


Uvek nadjes neku zamerku jel... Mr. Green Razz

mcrule :: ... Uvek nadjes neku zamerku jel... Mr. Green Razz

Hmm, da. Jel se pise kao je l', odnosno to je skracena verzija od je li smešak ...




Razz Mr. Green ...

Simke ::mcrule :: ... Uvek nadjes neku zamerku jel... Mr. Green Razz

Hmm, da. Jel se pise kao je l', odnosno to je skracena verzija od je li smešak ...


Aham. Smajli

U pravu je Simke, treba to cistiti od svakakvih ...
Alternativa, mozda napraviti da nekako, negde izbacuje obavestenje da je okacena nova fotka (a ta fotka nije na MC-u), pa moderatori usputno bace pogled i obrisu je ako je neprimernog sadrzaja.

Napisano: 18 Jun 2011 1:05

bice i registracije naloga u buducnosti Smile

Dopuna: 18 Jun 2011 1:06

zeljko f ::U pravu je Simke, treba to cistiti od svakakvih ...
Alternativa, mozda napraviti da nekako, negde izbacuje obavestenje da je okacena nova fotka (a ta fotka nije na MC-u), pa moderatori usputno bace pogled i obrisu je ako je neprimernog sadrzaja.

to cu ja raditi Wink
necu da opterecujem moderatore sa tim Smile

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 487 korisnika na forumu :: 8 registrovanih, 0 sakrivenih i 479 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: Ageofloneliness, babaroga, Dorcolac, Koridor, marsovac 2, mrav pesadinac, voja64, zziko