Fotkica.com

2

Fotkica.com

Mozda bi bilo dobro da kasnije kada napravis naloge, isti nalozi vaze i ovde na forumu i na tom sajtu, odnosno da sve bude portalnog tipa ili jos mozda bolje, da nalog na MC-u bude "iznad" tog, recimo da sa istim nalogom na MC mozes na Fotkicu, ali ako napravis nalog samo na Fotkici, ne mozes na MC Very Happy ...


Al' ga objasnih Mr. Green ...

To i meni pade na pamet ali precutah Mr. Green , kontam bice nezadovoljstva "MC pocinje da lici na FB..." Bebee Dol

sta fali............i treba da lici na fb......ali samo da lici
tih..........da imamo toliko korisnika Wink

odlicna ideja i ja je podrzavam..........posebno ovo sto je predlozio Simke(2 posta iznad)

Napisano: 02 Jul 2011 13:18

Pogledao sam ovaj tvoj album Peco i imam predlog! Kad metneš link za ceo album i otvoriš neku sliku uvećano, da imaš strelice "sledeća" i "prethodna", da ne moram svaki put uvećanu sliku da zatvorim i kliknem sledeću... Doduše, možda to i ima, al mi slaba rezolucija na binoklu!

My 2 cents...

Dopuna: 06 Jul 2011 15:32

Ovo ti šefe ne radi najdobrije... Reguliši ta imena, sad sam stavio album na sajt i vidi kako pokazuje sliku (treba da piše "ROŠTILJ"):


Slike sa Fotkice ne mogu lepo da okačim na Google Buzz i Plus. Pojavi mi se

Peca postavi neki favicon za fotkica.com Very Happy

Verovatno ću ispasti smešan, ali, moram da pitam. Uvek sam se pitao kako uspevate da "skinete" fotografiju sa monitora i postavite na forum. Sada sam ukapirao da se radi o fotkica.com., ali bih vas najljubaznije zamolio da mi neko objasni na koji način da ja taj program instaliram i da ga koristim jer vidim da je korisna stvar. Vidim da ima "Prikači sliku", ali-za mene je problem kako do nje doći. Ne zamerite mi na mom neznanju. Hvala.

Izvoli uputstvo, deko:
http://www.mycity.rs/Pitanja-i-predlozi/Pravljenje-screenshota.html

@ Super deka
Imas 2 nacina deko. smešak
Arrow
1) http://www.mycity.rs/Pitanja-i-predlozi/Pravljenje-screenshota.html#622633

2) http://www.mycity.rs/Pitanja-i-predlozi/Pravljenje-screenshota.html#1319740



Ziveli

Napisano: 08 Sep 2012 2:14

o, hvala lepo na brzim odgovoru, kasnije ću to da uradim, samo da rešim problem sa meil alertom, moram i to da imam, hihi mučim vas, a znam da vam se spava.

Dopuna: 08 Sep 2012 2:32

E, ja probo, ali, nisam stigo daleko, do onog "Paint"-to je već meni nešto nepoznato (pretpostavljam da je u prevodu farbanje-bojenje i sl.)-a di to stoji? Windows zibene, to je daleka budućnost.

Dopuna: 08 Sep 2012 2:51

Eurekaaaa-ja našo.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 875 korisnika na forumu :: 39 registrovanih, 5 sakrivenih i 831 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: aleksmajstor, Andrija357, Apok, bladesu, bokisha253, BRATORIII, Cassius Clay, Dimitrije Paunovic, Dimitrise93, FOX, ivan979, ivica976, JOntra, Još malo pa deda, Karla, lord sir giga, mercedesamg, milanovic, milenko crazy north, Milometer, moldway, nemkea71, ruger357, sasa87, slonic_tonic, ss10, Steeeefan, stegonosa, suton, Toper, Trpe Grozni, VJ, VP6919, YU-UKI, zbazin, zillbg, Zoca, 125, 79693