Heart

19

Heart

-srce i duša,jedno će izgoreti-



joy division,heart and soul

Zagrljaj http://harmanonearth.files.wordpress.com/2008/04/bad-heart.jpg




de.youtube.com/watch?v=3sJPUTTfNbg&feature=related



Zaljubljen


punk 'n' love Mr. Green

kindergirl ::Citat:Srce mi je stajalo u tegli na polici iznad kreveta. Nisam vise mogla da se setim kada ga je izvadio, ali ono bi se jos uvek povremeno oglasavalo sporim lupanjem.
Kada smo spavali lupalo je toliko jako da mi se cinilo da ce tegla pasti sa police. Nije mi se dopadala pomisao na to sta bi se moglo dogoditi ako tegla zaista padne i polomi se.
Ponekad bih pretrazivala svoje grudi u potrazi za oziljkom koji nije bio tamo. Pretpostavljala sam da bi trebao da bude 12 cm dugacak, dijagonalan i negde na sredini grudi. Nisam mogla da se setim da li srce treba da bude na levoj ili desnoj strani.
Ponekad bih pritiskala dlan ili obraz na zidove tegle. Srce je u tim trenutcima izgledalo nekako preveliko i pitala sam se kako je uopste pasovalo ispod mojih rebara.
Cekala sam da stane. Da zauvek prestane da kuca.
Onda bih ga mogla vratiti nazad. Oziljci se ne formiraju dok ne vratis izvadjene delove tela nazad. Tako znas da si volela nekog.




ovo je stiglo na mail danas ali ne znam ko je autor. chim saznam dopisaccu.

anyway reche mi neko ko je pisnuo ovo da je autor neko sa deviant arta ali ne reche ko. ako neko nadje nek dopishe.


Autor prve dve recenice je neko sa Deviant-a... Ostalo je moje (:

oh honey... Poljubac



Dopuna: 30 Sep 2008 15:33







Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 943 korisnika na forumu :: 54 registrovanih, 9 sakrivenih i 880 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Andrija357, anta, babaroga, Bluper, Boris90, Bubimir, ccoogg123, darios, dejoglina, Dimitrise93, Djokislav, doktor123, DPera, Dr.Strangelove, DragoslavS, esx66, Fog of War, Georgius, HrcAk47, ikan, ILGromovnik, Ilija Cvorovic, Još malo pa deda, Karla, Koridor, kubura91, KUZMAR, ladro, Levi, Luka Blažević, Mercury, MiroslavD, mrav pesadinac, ozzy, pein, pera bager, Petarvu, randja26, royst33, S1Mk3, saputnik plavetnila, sombrero, Srle993, suton, t84dar, Tas011, tmanda323, voja64, Webb, zeo, |_MeD_|, šumar bk2, žeks62