Koga biste hteli lično da upoznate sa MC?

1

Koga biste hteli lično da upoznate sa MC?

offline
  • Sad radim sve ono što pre nisam stizao.
  • Pridružio: 17 Maj 2006
  • Poruke: 18429
  • Gde živiš: I ja se pitam...

U moru sličnih tema mislim da i ova ima svoje mesto, makar među blogovima. Već smo se izjašnjavali koji nam je nick najdraži, kako nam je nastao nick, a u rubrici ''Ne ljuti se čoveče'' razmenili smo mnogo pozitivnih emocija i energije.


Pitanje je sad: koga biste , od svih ovih virtuelnih, a stvarnih, pojava i ljudi, iskreno voleli da sretnete, popijete piće s njim, šetate, u praksi proverite svoje poglede na svet, družite se...Drugo - šta mislite: da li bi ta slika bila drugačija nego što je ovde, ovako virtuelno načinjena?

Evo moga iskustva: zahvaljujući druženjima i okupljanjima, mnoge ljude sa MC upoznao sam lično. Neki su bili upravo onakvi kakvim sam ih zamišljao, a drugi su bili neznatno drugačiji. Obično sam ja bio taj koji je iznenađivao svoje dotadašnje virtuelne pozanike. Upoznao sam (otprilike redom pišem) Spela, Miksa, Mačka, Penzulu, Vasiljevića, Wizarda (koji me zvao do prekuče Dule, keeez) , Duleta, Sanju, Legija, Ljubičanstvenu, Jovanu, Stelu Noir, Pigmaliona, Moskovca (sa brdom čokoladica), Mihajla, Zikoa, Natriks, Radeta 012, Zorgea (kako da njega tajanstvenoga preskočim), Đokinena, Rumu, Huskera, Pecu i njegovog brata Defaulta, Zoroa +...e sad mi se već sve zabrojalo, setiću se. Mora biti da ima još neko sa vojnog - da , Maha sa jaknama. Po drugim mestima sam upoznavao ljude koji su isto na MC ali ne dolaze na okupljanja (u Kikindi, Senti - Koen i Stepski vuk, Smederevskoj Palanci je to Ljuba, itd, itd). Eto, meni je MC pomogao u realnom životu da upoznam mnoge sjajne ljude.

Sad je red da i ja prvi odgovorim na ovo pitanje. Širi je spisak koga bih hteo da još lično upoznam, ali neka taj spisak počne sa neverovatno visprenom i omiljenom osobom na našem lepom MC, a to je Danuška. Rame uz rame njoj su još i Tamti, Lomova (ladno me nokautirala u ''ne ljuti se čoveče''), Nevene Nevene (ili kako već), Saten, moj dalji zemljak Bobby, Rapha, Rasty, Gfactory, Jelkica, Sorelag, dr Bora u svakom slučaju, itd, itd. Što se tiče isključivo vojnog foruma, najradije bih kada bismo svakoga jutra imali smotru, kao u kasarni pa da se stalno viđamo.

Dakle, definitivno - mrtva trka između Danuške, Tamti i Lomove s blagom, kavaljerskom prednošću za Danku. Za početak.

No 1. Danuška

2. Elkris, koju virtuelno poznajem godinama, a još je nisam srela

3. gfactory - beskrajno duhovit tip Very Happy

4. volela bih da vidim kako izgleda Tuzor i ko je on zapravo

5. Dakao, bez dileme... čula sam da je neverovatan pedagog Wink

6. Intrigira me Lomova. Volela bih da vidim ko se krije iza Odri smešak

7. Dušana, ali isključivo u društvu unukice Zagrljaj

Na drugi deo pitanja, oko razlike između virtuelnih i realnih iskustava, odnosno dva lica medalje, pisaću kasnije.
Samo ću napomenuti - razlika je drastična, a u nekim slučajevima neverovatna Ziveli

Jao, stidim se do neba i nazad! Pa kako Tuzora da zaboravim, mog ''diplomca'' (ja sam ga predložio, koliko se sećam, za moderatora). Njega, ali obavezno. Zagrljaj

S Dekaom, Mahom i Khalessom redovno razmenjujem filmove, knjige, itd...Ma, lepo sam rekao. Smesta sam se zeznuo što sam pokrenuo temu jer ću do kraja nabrojati ceo MC. Zagrljaj

E, a oboje zaboravismo Jelkicu7.
Definitivno bih i Jelkicu želela da upoznam u nekoj prijatnoj i neformalnoj atmosferi Zagrljaj

Nisam zaboravio Jelkcu. Eno je na spisku.

Napisano: 14 Jan 2010 19:54

Sirius, nekog si zaboravio Mr. Green
BTW: I na Raphu si zaboravio Wink Tj. upoznao si ga, a smestio si ga sa onima koje zelis da upoznas.

Dopuna: 14 Jan 2010 19:56

Kad otopli, negde tamo u aprilu/maju moramo organizovati jedno okupljanje. Nismo odavno.

m4rk0 ::Napisano: 14 Jan 2010 19:54

Sirius, nekog si zaboravio Mr. Green
BTW: I na Raphu si zaboravio Wink Tj. upoznao si ga, a smestio si ga sa onima koje zelis da upoznas.

Dopuna: 14 Jan 2010 19:56

Kad otopli, negde tamo u aprilu/maju moramo organizovati jedno okupljanje. Nismo odavno.

Embarassed Embarassed Embarassed
Jao, jeste. Kažem ja, ova tema čista ''navlaka'' već se sad gorko kajem. Sećam te se mlađani Markane od Majura slavna...Došao si pravo s nekog ispita ili si se spremao za diplomski. Ti , Miks i ja smo prvi zauzeli busiju i osmatrali.
Eto, ovo je živi dokaz koliko mnogo sam divnih ljudi upoznao zahvaljujući našem gradu. Eto, voleo bih da upoznam Bojana i Nikoolu.
Zagrljaj

Sirius ::Wizarda (koji me zvao do prekuče Dule, keeez)

Hey! Wizard slabo pamti imena sto sam vec i objasnio. Dule nemoj tako Mr. Green

.::Wizard::. :: Hey! Wizard slabo pamti imena sto sam vec i objasnio. Dule nemoj tako Mr. Green
LOL Djuro, oprošteno ti je... Mr. Green

Bocketa,Raphu,M4rka... Bobby-ja (obavezno,valjda je živ Smile)... Ljubičanstvenu,Jelkicu...,Moskovsku zver (ako je i on živ Wink). Wizarda (linux-man-a)... tetka Danušku ("staru gardu" foruma)... i naravno Pecu.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 780 korisnika na forumu :: 24 registrovanih, 5 sakrivenih i 751 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: amaterSRB, Bane san, bigfoot, cuculo, dozorni, dule10savic, Frunze, HrcAk47, krkalon, Leonov, Luka1998, Mi lao shu, MikeHammer, nesa1962, nikoladim, Parker, Ripanjac, ss10, Stanlio, stegonosa, stokssone, styg, vladetije, x9