Koga biste hteli lično da upoznate sa MC?

2

Koga biste hteli lično da upoznate sa MC?

http://www.mycity.rs/Blog/Koga-bi-ste-zeleli-da-upoznate-uzivo-Sa-MC.html
Sve koji su na listi, i jos mnogo mnogo vas Smile
Jedna kafa ? Mr. Green

Sirius ::Nisam zaboravio Jelkcu. Eno je na spisku.

Baš sam brljiva ... previdela sam Embarassed

Sigurna sam da sam nekog zaboravila....hmmmm...Tamtitam, Slobu..
ah da - Darstelerinu Very Happy

Chuck Norrisa i Mileta Kitića LOL

Sirius ::... mrtva trka između Danuške, Tamti i Lomove s blagom, kavaljerskom prednošću za Danku. Za početak.

al si ga konstruisao Laughing Laughing

Morao sam, da ne bih popio ''metak''...Darselerina je retko ovde, znam je po čuvenju, čak sam i razgovarao s njom dva-tri puta, znam kako izgleda ali je nisam video. Video sam se s njenim menažerom. Bože zdravlja, gostovaće jednom kod nas.

diamond73 ::...Moskovsku zver (ako je i on živ Wink)...

Živ, zdrav i prav, da kucnem u drvo. Svratiš u Moskvu - javi se, kafa mora da pa'ne. Ovo važi za sve vas koji se pojavite na ovim geografskim širinama.

Kao i pokretač bloga mu, i ja sam imao tu čast i zadovoljstvo da upoznam mnogo dugogodišnjih članova foruma. Specijalno sam organizovao nekoliko okupljanja kada sam dolazio u Srbiju, ne bih li video neke od njih uživo. S druge strane, za sada jedini posetilac Moskve sa kojim sam se video je Stane. Sirijus je bio u komšiluku (čitaj: osamdesetak kilometara daleko) i to, čini mi se, nekoliko puta, ali se nismo sreli. Da se do toga nismo upoznali na jednom od okupljanja, ne bih mu oprostio Smile

Od onih koje (još) nisam uživo upoznao, a želeo bih, definitivno su na prvim mestima bobby (zamalo jedared da odem u Beč sa specijalnom željom da se sretnemo, al planovi se promenili), Tamtitam i brksi. Odmah za njima je hrpa članova, među kojima su bla bla, tetka Danuška, Elkris, Lomova, life, ne znam bre, zatim neki članovi koji nisu više tako često na forumu, kao što su Fej, Jasmina, Ella, Black Orchid, Puky,... Neka mi ne zamere svi oni koje nisam pomenuo ovako "iz prve", ne znači da ne bih želeo da vas upoznam.

Poseban pasus ostavljam za legendu svih okupljanja i čoveka za koga neki tvrde da i ne postoji, već da je u pitanju bag forumske skripte koji je oživeo od udara groma u optičko vlakno - snoop. Kad se on bude pojavio na nekom okupljanju, biće smak sveta Laughing

He, he. Pridružujem se. Inače, upoznao sam Brksija. Ljudi, pa ja sam toliko sveta ovde upoznao lično, da imam fore i da se ne setim svih odjednom. S Brksijem sam se i slikao u lepom Vrbasu. Naravno, voleo bih da upoznam Staneta, jednog od stubova ovoga foruma, čoveka s kojim sam vodio mnogo lepih i žestokih, principijelnih polemika.

Imam i jedno telefonsko poznanstvo - kada je legendarni ZONI bio aktuelan, i mene je cimao na mobilni da lobiram za njega.

dum_dum ::
5. Dekao, bez dileme... čula sam da je neverovatan pedagog Wink


Od koga li si ovo mogla da čuješ da mi je znati!! Wink

A za upoznavanje....hmmm....

Najviše bih voleo da upoznam Boba Dylana, ali pošto ga nema na forumu onda ništa. Od ovih koji su tu, najviše bih voleo da sretnem Bocketa i Siriusa pa sve ostale. Inače, ja sam vrlo "upoznatljive" prirode pa bih mogao sve u paket aranžmanu.

dum-dum računam u već upoznate Ziveli

Snoopu je jednom bilo planirano da mu banemo pred vrata (jer se uvek izvlacio sa okupljanja) i da kazemo mi dosli Mr. Green ali smo na kraju odustali.

Embarassed Nastavljam da crvenim...Na ''Moskovac'' okupljanju bio je i Bocke...Da ne zaboravim i zvezdu MC - Limit. Nema je već duže vreme ovde, a razmenili smo čak i par poklona.

Posto sam inace ko mladji bio lutalica i sticajem okolnosti moro da ukocim malooo naleteo na siriusa i navuko se na jedan the best city MC. Znaci sirius je glavni krivac pa kad se daj boze sretnemo i upoznamo leleeee! A to kako sam se zaustavio ovde i ostao je duza prica..popadacete kad vam ispricam. Inace naravno da bi upoznao sve ovde a i vise jer kad sam poceo da prelistavam koga bi sve...eh mnogo je da navodim. Zato zdravi mi bili pa da se upoznamo!!!

maha ::Posto sam inace ko mladji bio lutalica i sticajem okolnosti moro da ukocim malooo naleteo na siriusa i navuko se na jedan the best city MC. Znaci sirius je glavni krivac pa kad se daj boze sretnemo i upoznamo leleeee! A to kako sam se zaustavio ovde i ostao je duza prica..popadacete kad vam ispricam. Inace naravno da bi upoznao sve ovde a i vise jer kad sam poceo da prelistavam koga bi sve...eh mnogo je da navodim. Zato zdravi mi bili pa da se upoznamo!!!

I kod mene je Sirius glavni krivac, ali vidim da me ne spominje ni u kom kontekstu Embarassed niti me zna, niti me ne zna Wink

ajaoooj, ovaj blog je izazavao sve i svašta...samo da se ne iskomplikuje Bebee Dol ...opet...

Eh, nekog sam zaboravila....jednog fenomenalnog čoveka - stepskog vuka Zagrljaj Zagrljaj Zagrljaj
kao, upoznali smo se...videla sam ga jednom na nekom festivalu...sjajan tip...

Tagore, čovek čije su mi misli bliske... njega bih volela da upoznam Ziveli

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 978 korisnika na forumu :: 25 registrovanih, 2 sakrivenih i 951 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., babaroga, bbogdan, Bubimir, Djole, hyla, indja, jackreacher011011, kolle.the.kid, ksyyaj, ladro, laurusri, Lazarus, Marko Marković, marsovac 2, Milos82, Mixelotti, mrav pesadinac, nuke92, operniki, pavlo, RecA, Smiljke, yufighter, 125