Koliko imamo poverenja u svog najboljeg prijatelja

4

Koliko imamo poverenja u svog najboljeg prijatelja

Ja mislim da treba da ga malo otkacis da bi shvatio kakvog je prijatelja izgubio

Ja inache vishe volim da imam vishe dobrih prijatelja kojima mogu verovati, jer ako me jedan izda sto se i dogadjalo, da imam nekog dr...
Npr. u petom pazredu moja najbolja drugarica se premestila u drugo odeljenje a nikad mi pomenula nije da ce to uraditi nego samo jednog dana banula u shkoli i rekla vise ne idemo u isto odeljenje kao kad me pita kako si.... shok
Ili sad u srednjoj najbolja dr mi je ukrala dechka i to sve meni ispred nosa...
tako da losha iskustva, veliko ne poverenje..... tuga shta da kazem.
Ali ima i onih koji bi i ruku u vatru zbog mene stavili i obratno.... Smile

Beby to ti onda nisu pravi prijatelji stavi sebe u taj polozaj da li bi ti ukrala najboljoj drugarici decka ili se tek tako prebaciti u drugo odelenje bez reci najave?

Dopuna: 06 Maj 2006 21:02

LJudi necujem vas nesto

I evo ste se desilo,ja ne mogu da verujem..Nisam ni ljuta,ni povredjena...mislim da sam malo razocarana-Ona drugarica koju sam vec opisala(ako vas ne mrzi procitajte) me danas ispalila!Hiljadu puta smo ponovile kako je ovo prijateljstvo za ceo zivot,bla,bla..Nego,dogovaramo se vec mesecima da zivimo zajedno,kako cemo da nadjemo stan sa terasom,pa da pijemo vino,sviramo,pevamo..(i ona i ja imamo cimerke),i sada se desava da i njoj i meni cimerka da otkaz..Dogovorimo se da predje kod mene od jula,ali posto se njoj ne svidja stan da ga blagovremeno promenimo!Danas me zove,nasla garsonjeru za sebe,idealni uslovi,blizu joj je posao...I ja ne mogu da verujem..Kaze,mozes dok ne nadjes stan da budes kod mene!
Jeli po vama to u redu sa njene strane?!
Cinjenica je de je u goroj poziciji od mene,studiramo i ja i ona,mene izdrzavaju jos uvek roditelji,ona se izdrzava sama..Ali stan taj stan ce placati vise nego kada bismo zajedno stanovale..I valjda ne znaci da cim je pronasla pogodnije uslove-cao,zdravo!Pobogu imamo 26 i 30 god.Tako se ne postupa sa pravim prijateljem,ne u danasnje vreme kada ih veoma tesko pronalazimo!
Ne bih se ljutila da se malo u pocetku ogradila i rekla da bi zivela sama ako naidje na nesto povoljnije...
STA VI MISLITE,jesam li u pravu?

Uf, Saska, baš bedak. I uopšte nije u redu sa njene strane.
Znaš, mene je moja kuma mnogo gore "izradila" pre mnogo godina i od tada apsolutno poverenje nemam ni u koga (jedini čovek kome verujem je moj muž, ali ni njemu ne mogu baš sve da kažem. Ne zato što me neće razumeti, već se bojim da ga neke stvari mogu povrediti).
Kada me je moja kuma razočarala (lagala me za odnose sa mojim bratom. Ona je neposredno pre razlaza ostala udovica sa malim detetom, a moj brat pred razvodom. Bio je opšti džumbus i naravno, moja tetka je za neke stvari krivila mene, iako nisam imala pojma), jako dugo sam patila - mnogo duže i mnogo više nego kada su muškarci bili u pitanju.
Od tada apsolutno ne verujem više nikome, SAMO SEBI! SEBE NIKADA NEĆU DA IZNEVERIM I POVREDIM!
Da me pogrešno ne shvatiš: imam ja i sada prijatelje sa kojima se družim, prijateljice sa kojima pijem kafu i koje mi uvek pomognu kada treba. Ima moju drugu kumu, koju poznajem još od školskih dana, imam muža, ALI NEKE SVOJE STRAHOVE I DILEME DELIM JEDINO SA JASTUKOM, JER JE ON MOJ NAJVEĆI PRIJATELJ!!!
Zato, glavu gore, prebolećeš ti to, a tvoja prijateljica će kad-tad shvatiti šta ti je uradila, samo što to tebi više neće ništa predstavljati u životu, jer ćeš je preboleti.
PODIGNI SE KAO FENIKS IZ PEPELA!!!!!!!

Bas ti hvala sto me razumes!Neverovatna je stvar kakve zivotne price postoje..I u pravu si,neke stvari moramo zadrzati samo za sebe,jer ih mi najbolje razumemo i nosimo se sa njima!
Vec sam nekoga savetovala i rekla kako smo rodjeni sami i sami sebi smo najbolji,ali koliko god bili toga svesni uvek te dotakne,povredi nesto,neko..nisam toliko jaka!Samo sa svakim novim losim iskustvom lakse prelazim preko,nista ne moze vise da me iznenadi,mogu samo da se u nekog razocaram..kao sada!Vise i nemam zelje da sa njom zivim!
Jednom prilikom je meni,moja kuma,rekla(posle mog 1001og pokusaja da otvorimo karte i budemo ono sto jesmo jedna prema drugoj,iskrene)-pravo prijateljstvo ne postoji,ne treba nikom verovati,svaki "prijatelj"za po nesto sluzi u zivotu..Zamisli molim te!Ne da mi se da se sa tim pomirim!
Hvala jos jednom na podrsci!Bice bolje!

Neko je odavno rekao da je korist osnova svega, da u svakom odnosu ima neke koristi. I u pravu je. Nadješ prijatelja da ti koristi kada ti je loše, da sluša tvoje jadikovke, nadješ muža - ženu da udružiš materijalno, rodiš decu da produžiš svoju lozu itd.... Izmedju svega toga je ipak ljubav.

Ovo neprijatno iskustvo će boleti, ali će te očvrsnuti da u nekom drugom slučaju prepoznaš laž, neiskrenost, koristoljublje.....
I naravno, glavu gore i veruj u ljubav i prijateljstvo. Sve to ipak negde postoje i čeka samo TEBE!!!!!!!!!!!!!!!

Ajde malo pozitivne enrgije da unesem ovde.
Imam prijatelja dosta i skoro mi je nemoguce da izdvojim one prave.
Ali pa ne znam kako deklarisati ali imam poverenje od 2000%
Znam da bi bilo jako pokvareno izdvajati ali moram izdvojiti mog visedecenijskog prijatelja Dexter-a NS (tako ga svi znate) jer ne znam on je bas definicija onoga sta je PRAVI prijatelj... trpi gluposti, strpljiv i pomogne ako moze, savetuje pametno i ne znam... on mi je na vrhu sto se tice prijateljstva.
A sto je neko ovde spomenuo ovde da se samo u familiju moze imati poverenja.... Pleaze kada sam bio u najvecim govnima familija bas i nije jurila ali su mi zato prijatelji prvi pomogli... Uostalom znate moje misljenje o familiji....

Zavidim ti na poverenju od 2000% u prijatelje!
SAMO JASTUK!!!!! (2000% - ostali do 100).

Ja imam ortaka kome verujem vise nego bilo kome... Znamo se od kada znam za sebe. I isto tako znam da me nikada ne bi druknuo.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 800 korisnika na forumu :: 35 registrovanih, 5 sakrivenih i 760 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., BlekMen, bobomicek, Boris Bosiljčić, cavatina, Centauro, dankisha, darkangel, Denaya, djboj, Djokkinen, DPera, goxin, jackreacher011011, kihot, Koridor, Krusarac, Marko Marković, MB120mm, mercedesamg, milenko crazy north, milutin134, Nemanja.M, nenad81, nikoladim, novator, nuke92, Panter, raketaš, Rogan33, SlaKoj, Srki94, VJ, voja64, wizzardone