Koliko imamo poverenja u svog najboljeg prijatelja

5

Koliko imamo poverenja u svog najboljeg prijatelja

@ ne znam bre

Veruj mi znam par osoba (jeste nekoliko ali su vredne) kojima verujem toliko da bih im dao napunjen pistolj i stao ispred...

Ali kao sto sam rekao ne zelim da nabrajam...

da, postoji par likova kojima, k'o sto rece Mad_Zec, bih dao pun pistolj i opusteno stao ispred..

Šta da vam kažem, osim da vam zavidim.
Ja sam se jednom ,,opekla,, i više apsolutno ne verujem nikome. Verujem nekima po malo, ali apsolutno ne.

Ako kazes neku tajnu svom prijatelju,vodi racuna da i on ima svog prijatelja.

Ovo prijateljstvo je bilo to koje je cekalo na nas dve..Prebolecu,nije tako strasno,razocaravali su me ljudi do sada,nije prvi put,ali takav smo iskren odnos imale,nije postojala ljubomora,zavist..Zato mi nije jasan njen postupak..Mozda je i bolje sto sam uvidela realnost ne nekom manjem problemu,mozda bi me zabolelo vise u nekoj drugoj situaciji!
Inace blago vama koji imate prave,iskrene i NESEBICNE prijatelje,CUVAJTE IH!!!

Dopuna: 08 Jun 2006 1:27

Inace,malo cu off topic,ali opet vezano za potrebu da podelimo svoje osecaje sa ljudima,a cak se i ne poznajemo..Citate blogove,jel uvidjate pomalo pesimizam i tugu..Ljubavni stihovi,neuzvracena ljubav,ja koja kukam zbog tudje sebicnosti,..Ljudima je uvek nedovoljno paznje i ljubavi,koliko god je imao,davao,uzimao...Ali zato smo,izmedju ostalog,bas ovde!Pozdrav i cmok!

Pisala sam čini mi se već negde. Neizmerno , kada bi postojala snažnija reč koja bi to prijateljstvo vernije opisala upotrebila bih je.
Jedna diskretna, umerena, vrlo inteligentna žena sa stilom, manje više sa stavom i samopouzdanjem ali i taj deo joj je uništio jedan loš čovek koji nije vredan pomena.
,,Milion,, godina zajedno sa najlepšim mogućim odnosom. Sestra pa ONA Zagrljaj



Imao sam 2 druga kojima sam verovao(puno), sve su znali o meni itd. Na kraju se ispostavilo, da jedan drug kome sam mogao povereti sve, tj. preko noci me je zakopao u dno i zamalo da zavrsim ko zna gde.To sto je uradio promenilo je dosta situacija, tako da sada ne verujem vise tako ljudima, tesko mi je..

Samo je ostao sada jedan, kome i dalje verujem, i koji moze onako iskreno da me posavetuje. Smile

Verujem

(gledajuci apsolutno hipoteticki) verujem da me nece zakopati.

Ponekad smo slijepi i pored očiju. Mnogi misle da je moguće imati puno prijatelja, ali u kontaktu sa njima uviđaju i neke njihove loše manire i jednostavno ih previde, kao i lične. Tek kad budu povređeni od tih ne prijatelja, nego poznanika, tek tada shvate da su zloupotrebljavane. Kod djevojaka je jako izražena ljubomora, zavist, i želja za dokazivanjem, tako da smo mi mnogi muškarci dovođeni u neogudne situacije mnogo puta, čak i direktni fizički atak tih "najboljih" drugarica, kuma, ili djevojaka od prijatelja u njihovim prisustvima. Ovaj što spominje "prijatelja" koji se stalno ističe i svi su loši, krivi... zar ne shvaća da je taj tip egoista i da mu ništa nije sveto za njegov užitak. Pravi prijatelj je onaj koji se pojavi kad ti je teško, bez poziva, kad ti pomogne i podijeli sa tobom i loše i dobro, kao i ti sa njim, bez puno rijeći. Zato su ratnici koji su zajedno ratovali više i jače povezani nego i sama porodica, jer su se iskristalisali i odbačeni oni nepouzdani. Imao sam prijatelja sa kojim sam imao bolje odnose nego sa svoja dva brata, kao i on sa svoja dva brata. Život je nas razdvojio, ali i nakon dvadeset godina se on može osloniti na mene kao ja na njega.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1393 korisnika na forumu :: 42 registrovanih, 6 sakrivenih i 1345 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, A.R.Chafee.Jr., aleksmajstor, babaroga, BlekMen, Brana01, cemix, darionis, darios, draganca, dragoljub11987, dule10savic, FileFinder, goxin, Griffon vulture, ILGromovnik, kikisp, kolle.the.kid, Kubovac, ljuba, Mcdado, Mercury, milenko crazy north, Milos ZA, nebkv, nemkea71, nikola287, pein, powSrb, Ripanjac, ruma, Seeker, shadower78, Srle993, Vlad000, vladaa012, VP6919, W123, YU-UKI, zillbg, zzapNDjuric99, Čivi