Konacno otvorenih ociju protiv GRANDA i BRATA! svi!

2

Konacno otvorenih ociju protiv GRANDA i BRATA! svi!

Vas dvojicu iznad - potpisujem.

ok,mjuzu smo apsolvirali..
dr'shte velikog brata sada Wink

Dajte ljudi! Nije sve tako crno!
Pa u Americi, kao i svetu najpopularnija muzika je Hip Hop, sto je po mom misljenju mnogo gora muzika od granda iz vise razloga:
(Ovo se odnosi na novokomponovani Hip Hop, ili MTV Hip Hop. Kako god vise volite)
- Promovise seks kod tinejdzera.
- Uci devojcice da sto manje odece stave na sebe i da izgledaju sto provokativnije.
- Neki hip hop podstice na kriminal sa svojim "opak momak:" lirikima.
- Promovise koriscenje alkohola i ostalih opojnih sredstava.
- Nekolicina hip hop zvezda su bivsi gangsteri, ranjavani, bili u zatvoru. Naravno ti su danas najpopularniji.
- Promovise to da su devojke/devojcice alat za seks i nista drugo. Itd...

Muzike tu nema. Tekstovi su vecinom jadni i glupi, u nekim slucajevima cak i mnogo dobri, ali u retkim. Vecina hip-hop zvezda pojma nema ni da nabroji prve dve note u lestvici... Sta vise da vam kazem? Kod nas je sva muzika na dnu, ne samo narodna. Turbo-folk vas nervira jer je najpopularnija zika trenutno. A popularna je iz vise razloga:
- Melodicna
- Abstraktna - znaci svako moze naci sebe u svakoj trecoj pesmi
- Lagana (za svacije uho).
- Udara na emocije, a emocije su najranjivije kad smo pijani.
Itd...

purple ::ok,mjuzu smo apsolvirali..
dr'shte velikog brata sada Wink
Oo ne, koliko ja vidim ovde su samo iznete cinjenice. Cinjenice kojih sam bio svestan i pre 3 godine, licno meni je ovakvih prica u prazno pun k. Na svakom forumu s vremena na vreme se pojavi ovakav (ili slican) topic, a svi oni imaju jednu zajednicku stvar - nigde nema resenja na vidiku. Svi samo kukaju,kritikuju, ovi vole, oni ne vole, itd... i tako sve u krug. Tako da smo ovde daleko od apsolviranja.

@Exodus
Sad mozes ocekivati atak hopera na tvoju malenkost , samo kad se probude Mr. Green. U nekim rap pesmama je realno prikazana slika s ulica USA, tako da je to samo istina,e sad da li je pametno to pustati maloletnicima nije na meni da sudim. Jedino taj komarcijalni hip-hop daje lose primere.

Ma sta daje?
Ja zivim u USA. Ovde samo veci gradovi, OGROMNI GRADOVI imaju neke getoe i jug pun latinosa.

A bre lik zivi na Beverli Hilsu u vili vrednoj 10m dolara, ima 3 ferarija, i 18 televizora u kuci, i on ce da mi peva o realnosti na americkim ulicama. Ja znam sta moja okolina slusa, i to sto moja okolina slusa, slusa ceo svet.
Mislis da omladina juri underground hip hop od izvodjaca za koje niko nije cuo? NE! Omladina slusa ono sto je na MTV-u, a ono sto je na MTV-u to je najgori skart.

To sto sam napisao nije se odnosilo na ovo sto se trenutno (citaj proteklih godina) vrti na MTVu. My bad, nisam precizirao. Kontam sta pricas.

Pa i ovi naši Grand-ovci kenjaju o 'ljubavnim nepogodama'; na potpuno, je*eno plitak način! A i oni nisu nešto siromašni + imaju manje odeće i od Hip Hop video devojaka...
Jedino nisu neki gangsteri, a za opojna sredstva ni ne možeš biti siguran... (mada, šta i da ne uzimaju?!)
Stvarno, znam neke pametnije ljude koji slušaju to s*anje i dalje se pitam koj im je..?!

MladjaVR:
Citat:Stvarno, znam neke pametnije ljude koji slušaju to s*anje i dalje se pitam koj im je..?!
Znas kad te 15-16 godina bombarduju stalno istom muzikom gde god se okrenes pa da si normalan poludeo bi.Ja sam malo starija i odrasla sam na skroz drugacijoj muzici a klinci koji su rodjeni 90-tih godina nisu imali izbor nego udri.Tacno se secam kad je pocelo(cu' mene k'o da imam 100 godina) u pocetku je to bila sprdnja svi smo se smejali textovima i "stajlingu" doticnih estradnih umjetnika a deca su umesto Branka Kockice,Minje Subote i ostalih slusali to sr... i pevusili.To ti je neka vrsta uslovljavanja.Kod manjine se razvio ukus za nesto drugo a vecina je odrasla na takvoj kulturi da ne kazem nekulturi i ne znaju za drugo.Gledala sam pre neki dan slike iz svoje osnovne skole i kontam kako smo svi obuceni u isto farmerke, majice, gornjaci i patike a kad vidim danaske kako se oblace muka me uvati neke devojcice imaju u osnovnoj vise sminke nego sam ja ikad nosila.Uff gde me nadjoste sa ovom temom bas sam zapenila.
Ko ima decu ne dajte im da gledaju TV.

U bre ,sve besno,ljuto i razocarano!!!!!!!Kako pricate nama je izgleda jedino resenje III svetski rat,da se ponovo resetujemo,pa Jovo na novo.....Da nema vas u inostranstvu ne bi bilo ni jeb...og Granda,on od vas i zivi.....

A sto se tice Velikog brudera zakonom ga treba zabraniti,al' opet nismo ga mi izmislili...........

More al ko zna sta bi doslo posle reseta

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1069 korisnika na forumu :: 40 registrovanih, 9 sakrivenih i 1020 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Apok, bankulen, bladesu, Bokiboks, cavatina, cinoeye, darkangel, debeli, Dimitrise93, dragoljub11987, drimer, esx66, FileFinder, Fog of War, hyla, ivan1973, Karla, kokodakalo, kunktator, kybonacci, Marko Marković, mercedesamg, milenko crazy north, mnn2, nemkea71, Nobunaga, NoOneEver Dreams, Pikac-47, procesor, rajkoplje, RJ, slonic_tonic, Srle993, Stoilkovic, Trpe Grozni, TwinHeadedEagle, vathra, Vatreni Zmaj, vladulns