Konacno otvorenih ociju protiv GRANDA i BRATA! svi!

4

Konacno otvorenih ociju protiv GRANDA i BRATA! svi!

Da,samo nije mi jasno gde vi to izlazite,grandovce mogu cuti samo u birtijama i kafanama bar u mom gradu............Sva ostala mesta koja su extra za izlazak vikendom i uopste i "ne znaju" za tu vrstu nazovi muzike.....

Samo grand,grand,grand,grand,grand......ma ser...em se u njega.......
Sta je sa Velikim bratom?E to je tuga.........Bolje da su nasumice nahvatali ljude sa ulice nego sto su ih birali,a izabrali su ih svaka im cast!!!!!!!

Malo ste preforsirali sa Grandom,oni jesu to sto jesu,al' ja ih cujem samo na Pinku i eventualno u autu.....ili kad zaglavim u nekoj birtiji...:-)

clone a de ti zivis pa da se selimo?

Mrzi me da citam sve sta ste pisali, ali mislim da je retardirano da neko kaze da nema izbora i da mora da pojede sva govna koja mu serviraju u medijima.

@Ticket_To_Heaven

Big respect za tebe od mene Wink !

Nekoliko izvucenih iz konteksta :

Citat:da je bolje ne otici ako ti ne prija (ili ne volis) nego onako pozerski se pojaviti tamo samo iz razloga sto tamo ima puno dobrih riba.

Citat:mislim pre cu raditi ono sto volim pa makar ne imao para, nego da radim nesto sto me ne zadovljava i ne cini srecnim.

@clone

Ocu i ja u te gradove da izlazim, da se selim i ja Smile

@Plankton

yeah Wink u pravu si!

Nije u redu da upoređujete hip-hop sa Grandom. Kažete tu nema muzike? A gde je onda techno, house, trance i kompanija? Tekstovi su glupi? Ajd' da vidim nekog od vas da sroči makar jednu strofu...nije to baš tako lako kao što neki misle da jeste. OK da je ovaj novi hip-hop previše komericjalan i to i da eventualno promoviše neke stvari, ali ljudi, to je muzika. Metalci vitlaju sekirama, nose corpsepaint i eksere na rukama, pa šta? Rockeri se oblače u kožu, pa šta? Reperi oblače široko i koriste drogu, pa šta? Ponavljam, jeste da u nekim spotovima ima određenih elemenata tipa pretvaranje devojaka u šetajuće sise i guzice, ali nisu oni jedini koji to rade.

Dakle, ok samo dalju raspravu usmerimo prema Grandu i kompaniji... bez hip hopa jer cu da brisem.

Hocu da ovo bude skroz NO shit fu*king turbofolk Mr. Green

Vazi!!!!!!!

Ne volim Grand i kompaniju, jel' dovoljno? Mr. Green

SSpin ::Ocu i ja u te gradove da izlazim, da se selim i ja Smile
Mislim da u Nisu nemas mnogo kafica i klubova gde ces da cujes "Grand". Ne moras da se selis.

Ticket_To_ Heaven,
Da li pod "narodnjacima" stavljas pod istu kapu Miroslava Ilica [npr. sa "Devojkom iz grada"] i Acu Lukasa sa "Kiselom vodom"?

travelino ::Ticket_To_ Heaven,
Da li pod "narodnjacima" stavljas pod istu kapu Miroslava Ilica [npr. sa "Devojkom iz grada"] i Acu Lukasa sa "Kiselom vodom"?
Ne svrstavam Miroslava Ilica u tu grupu (iako ni njega ne slusam) ipak on ima neku karijeru iza sebe koja je vredna pomena, pa zasluzuje neko postovanje. Lukas je nesto izmedju, nedefinisan Very Happy.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1043 korisnika na forumu :: 28 registrovanih, 3 sakrivenih i 1012 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, amaterSRB, Ben Roj, Bobrock1, bojank, Boris Bosiljčić, cenejac111, cifra, draganl, dragoljub11987, gorican, ILGromovnik, Istman, Ivica1102, Joja, JOntra, kinez88, m0nstrum_, Mercury, mile23, milenko crazy north, Mixelotti, Miškić, nenad81, radionica1, Steeeefan, Valter071, Vatreni Zmaj