Ljubav jednog muskarca

6

Ljubav jednog muskarca

aha... sâmoj sebi...
i know : ) Zagrljaj

Ovaj dio bi se mogao zvati "Patnja jednog muskarca".

Mr. X ::Dvije godine su prosle.
Ni sam ne mogu da vjerujem. Prestao sam da brojim noci punog mjeseca, jer smo ih uvijek provodili zajedno.

Otisla si nenadano. Ni sama nisi znala zasto? Ne znas ni sada. Davila te ljubav? Paznja? Uplasila si se nekoga ko moze da te voli vise od samoga sebe. Nasa ljubav je bila prica za sebe. Nista nije funkcionisalo kako treba, a opet smo se voljeli kao dva ludjaka koja se bore za opstanak u normalnom svijetu. Od prvog susreta znali smo da smo u svom tom nesavrsenstvu stvoreni jedno za drugo.

Jel' se sjecas kako sam te osvojio?
Pet dana sam ti slao ruzu sa pitanjem da izadjes sa mnom. Dok me peti dan nisi nazvala i rekla da pristajes samo zato jer ti je zao ruza. Tu noc smo proveli 7 sati, 35 minuta i 29 sekundi zajedno. Poklonila si mi dva sata spavanja (kako ti rece) a za to sam ti trebao biti do vijeka zahvalan.
I jesam ...

Jel' se sjecas dana kad si se preselila kod mene? Taj petak poslije podne sam posuo latice cvijeca po podu, da Ti voljena moja, osjetis plisanu mekocu tog savrsenog cvijeca. Skuvao sam veceru, otvorio tvoju omiljenu flasu vina i drzao te u zagrljaju dok si plakala gledajuci "Meet Joe Black".
Tada si mi rekla da ni jedna prava ljubav ne traje vjecno. Teorija iza toga je bila da ideja o pravoj ljubavi traje ali ljubav ne.
Zbunjeno sam te gledao ne znajuci sta pokusavas reci, ali sam ubrzo na to zaboravio. Pomogla si mi oprati posudje i tu noc smo vodili ljubav na kuhinjskom stolu.

Gledam u taj isti sto. Za njim sjedim svaku noc od kada si otisla. Sjedim sam sa flasom ispred sebe i kroz nju posmatram iskrivljene predmete u iskrivljenom svijetu.
Sedmu noc pijem. Dvogodisnjica se priblizuje. Patim draga moja. I sada te volim. Isto kao i prije.
Plakao sam kao dijete. Savijao se u svom bolu koji sam samo ja mogao da opipam ... dodirujuci tvoj jastuk. Spavao sam na tvojoj strani kreveta. Grcio se od nedostatka tebe. Saputao molitve da se vratis. Nista nije uspjelo. Nisi se vratila.
A tako bih te rado zagrlio, ljubio ti pjegice po licu i rekao ti da nisi bila u pravu. Nisi bila u pravu jer ova moja ljubav jos traje. I ideja traje. Ja te jos uvijek zamisljam i sanjam. I idealno te volim. Ali moja ljubav se jos nije potrosila. Znajuci sebe ... trajace dok trajem ja, i ideja o meni.
Jos jednu casu ispijam i krecem prema krevetu. Moram da ugrabim par sati odmora. Moram jer znam da cu sutra provesti 7 sati, 35 minuta i 29 sekundi na tvom grobu, pricajuci ti kako mi je prosla ova godina.


---
--
-

Omg... koji sjeb osećam nakon čitanja ovog teksta..! Sad Sad Sad
(a igrom slučaja [or is it? Razz ] učim iz Psihologije 'Emocije', konkretno o ljubavi)

Uh. I'm a total sucker for mellow moments... Embarassed

@Mladja VR
iz koje knjige? Razz ja juche polozhila... i izvukla bash to pitanje... Laughing a meni dati to pitanje... Mr. Green Razz ...

Ja znam jednog kao sto je Mr. X iz prvog posta Very Happy Very Happy Very Happy ....ali u senci stoji... Confused

Mladjo, me too. Wink



http://s261.photobucket.com/albums/ii49/ggene/?act.....ryroad.jpg

"We're all lonely for something we don't know we're lonely for." ... tako kazu.

k-girl, daj i nama malo. Nemoj da si skrta. Znas da nas ima koji zivimo od toga. Pls ... smešak

DR.R, Mr. X čuči u sijenci svih nas. Wink

@ kindergirl :

Ne mogu da verujem... koje poklapanje! Smajli

Zapravo imamo jednu knjigu - udžbenik za studente Medicine (izdat od strane grupe profesora novosadskog fakulteta, pre svega Aleksandra Kneževića), ali ja malo 'bacim pogled' i u knjigu 'Medicinska Psihologija sa osnovama Psihopatologije' Vladimira Desimirovića (moooćna knjiga, imaš je svugde; pisana je i za laike totalno rezumljivim jezikom), a tu je i rogobatna njiga Slavoljuba Radonjića... Wink

ovo je stvarno fenomenalno

jedna od knjiga koja bi se uklopila u ovu temu mozda bi mogla da bude i "ZAHIR"

neka mi neko kaze jel ovo Mr.X iz neke knjige ili cega,voleo bi da procitam sve o tome mnogo me zanima

djavolce86 ::

neka mi neko kaze jel ovo Mr.X iz neke knjige ili cega,voleo bi da procitam sve o tome mnogo me zanima


Evo ja cu da ti kazem da je Mr. X dio mene i da je on muskarac u meni (ja sam inace zena po rodjenju, zanimanju i navici). Wink
On je plod moje maste, zahvaljujuci nekim muskarcima u mom zivotu, uspjela sam da ga docaram (i ozivim) sebi (a ponekad i drugima). smešak

Citat:

Kupio sam prsten. Kupio sam pishtolj
necu da izlazim sa ekipom u 39oj, necu da me klinci gledaju u 37-oj dini kako mlataram rukama po tehno zurkama, necu da u 35-oj gledam kako se isti rasturaju od neke nove droge, necu da mi zivot pocne u tridesetoj a do tada da se mucim, necu da shtekam kintu kako bi u 29-oj mogao da odahnem, necu da radim studentske poslove koje ne shvatam da bih preziveo, necu manicno da jurim ikakve uslove, necu ni da zivim u beogradu u 33-oj, necu da gledam nase televizije, necu da citam nase dnevne novine…

necu da se izhivljavam jos 5 godina da bih posle melodramaticno jurio ozbiljnu vezu. necu nikad da shvatim zasto se ljudi varaju u vezama. necu nikada da imam normalni bioritam. necu da lazem svoju decu. necu da ocekivanja roditelja shvatim kao obavezu. necu da volim zato sto me vole. necu nikada prestati da tracharim. necu nikada da prestanem da pushim. necu nikada prestati da davim neke ljude. necu nikada umeti da precutim ono sto me boli. necu nikada prestati da se nerviram.

necu da imam par bliskih prijatelja i kombinaciju umesto devojke. necu da asketiram. necu da ustajem u 8 svakog dana da bih predavao anu karenjinu deci kojoj nije ni do zivota. necu da umrem od inercije. necu da prestanem da postavljam pitanja.

hocu da se ozenim, i da sa njom u 38-oj visim po tehno zurkama, uzivajuci u medjusobnom nerazumevanju izmedju nas i klinaca, hocu sa njom da shtekam kintu da bismo imali u 40-oj, hocu sa njom da prestanem da tracharim, hocu sa njom da lazem decu jer samo tada ce mi biti jasne ,,bele lazi,, hocu samo uz nju da citam nase hororne novine i gledam nasu dosadnu televiziju, hocu sa njom da se izhivljavam, nju cu da volim jer me voli, sa njom cu da umrem od inercije i njoj cu prestati da postavljam pitanja.

necu da na svoju vizuru gledam kao na verterizam. necu da se ozenim kasnije, nego sad. a u vojsku necu da idem.

Lud za Njom



izvor

meni je ovo nekako bilo super kad sam prochitala. zna chovek shta hoce a shta nece... i tako to... a ne ko neki...Mr. Green anyway one way of loving... svako ima svoj...
Ella znam da ovaj nije tvoj Mr.X i hvala shto si mi ustupila parche bloga:P

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1091 korisnika na forumu :: 48 registrovanih, 10 sakrivenih i 1033 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., amaterSRB, Apok, babaroga, Bokiboks, bokisha253, darkangel, drimer, FOX, Insan, Karla, kihot, Klecaviks, Kubovac, kubura91, kunktator, ljuba, Lubica, Mercury, Mi lao shu, mikrimaus, milenko crazy north, minmatar34957, mrav pesadinac, nenad81, Nobunaga, ObelixSRB, panonski mornar, Parker, pein, prle122, procesor, raptorsi, RJ, sasa87, shone34, Sirius, slonic_tonic, Smiljke, sovanova95, stalja, Sumadija34, theNedjeljko, Tvrtko I, vathra, Zoca, žeks62, 79693