Mycity

4

Mycity

Overmind ::rekao bih najbrojnija je populacija do 18 godina
Veoma losa procena. Naprativ, bas nije tako.

Overmind ::Primetio sam i to da se ovde zatvaraju diskusije koje smetaju ili krenu u stranu koja ne odgovara adminima ili moderatorima. Cenzura bi trebalo da postoji, ali ne na toliko subjektivnom nivou.

Ovo necu komentarisati, posto bih svasta rekao.

___________________________________________


Kako sam saznao sa MC? Pa naravno preko Zastite.rs. Trebao mi je podaci za seminarski, prikupio ih, pa se posle 4-5 meseci vratio i uclanio na MC, kada mi je trebao razbijac Embarassed

Peca ::pa bilo fta da ga pitas on ce te uputi na MC Mr. Green

http://www.google.com/search?q=ti+si+gej&start=0&i.....S:official
Za ovo je Leggy kriv (7mi rezultat). Mr. Green

Dopuna: 15 Jul 2006 18:46

Overmind ::Rekoh, samo je specifican po tome sto ima mnogo mladjih ucesnika, rekao bih najbrojnija je populacija do 18 godina, i to je lepo.

Naprotiv. Wink

Overmind ::Krstarice

Razlikuje se i to veoma... Dovoljno dobro poznajem Krstaricu. Krstarica je svastara forum... Tehnicki deo je izuzetno slab. Ne postoji niti izdvojen deo za Linux, a ni za Windows (mada mi je to delimicno i jasno. Mr. Green). Zatim... Jesi ti citao ono lupetanje na Svastari. To na Mc-iju ne bi bilo dozvoljeno. A tek "Ljubav i sex"... Bebee Dol Politika je bila ok do pre par meseci kad su admini poceli da se mesaju u posao moderatora.

Sve u svemu Krstarica je nesto sasvim drugacije... MC je mnogo ozbiljniji. Na Krstarici je najvazniji broj korisnika, na MC-iju kvalitet i sadrzaj.

Overmind ::Serbiancafe-a.

Serbiancaffe je sasvim druga sorta "foruma"... Bio sam na njemu previse kratko i to pre nekoliko godina... Dok je nekad (1998-2001) i bio nesto... Sada je SC glupost bez dovoljno strucnih ljudi (bar u onim delovima u kojima sam ja zalazio: Web design i gitara).


Overmind ::Naravno, b92 je daleko ispred ovoga, mada razumem da nije bio ni cilj kakav ima forum b92.

To je opet treca vrsta foruma... Ne mozes uporedjivati forume sa potpuno drugacijim koncepcijama i ciljem. Wink To nije ni fer ni pravedno.

Overmind ::Primetio sam i to da se ovde zatvaraju diskusije koje smetaju ili krenu u stranu koja ne odgovara adminima ili moderatorima. Cenzura bi trebalo da postoji, ali ne na toliko subjektivnom nivou.

To ti se samo cini. Wink Stvar je u tome sto moderatori mogu po subjektivnoj proceni tolerisati neke ne toliko katastrofalne stvari... Naravno piraterija, vredjanje na nacionalnoj osnovi i promocija licnosti koje bi mogla biti uvredljiva za neke korisnike (ili poteci na vredjanje i rasprave) i sl, nisu dopustena i apsolutno se cenzurisu. Ali, donekle se neke sitnije stvari mogu tolerisati.

E, sad... Desi se da moderator po subjektivnom misljenju ili po dogovoru sa drugim moderatorima, supermoderatorima i adminima progleda kroz prste nekome ili odluci da ne progleda kroz prste. To su specificni slucajevi i ima ih vrlo malo.

U slucaju da se moderator nije konsultovao sa "sefovima", u tom slucaju se korisnik moze pobuniti na forumu "Obavestenja, predlozi i kritike". Ukoliko se oceni da je korisnik u pravu, greska ce biti ispravljena.

Medjutim iz iskustva vam mogu reci da se postovi ne brisu zato sto neko nekoga ne voli ili bez ikakvog razloga. Gotovo svi postovi su obrisani sa razlogom, a to je: krsenje pravilnika.

Dopuna: 15 Jul 2006 18:50

Da ne bi bio u potpunosti OT. Na MC sam prvi put nabasao 2003 pretrazivajuci net. 2004 sam se i uclanio i u potpunosti zaboravio na to. Pronasao sam stari mail u nekom backup maila.... Drugi put sam se registrovao u julu 2005 i to sam zaboravio... Konacni 3 put je ovo sada: oktobar 2005te na preporuku jedne redovne clanice MC-ija... Tek kasnije pri vracanju nekih ultra starih backup mailova sam saznao da ja vec imam dva prazna nicka sa kojima nikad nisam nista postovao.

Limit ::Posle dovukla jos neke ljude (koji su dovukli jos neke.. pa se uvukli u mod zonu Wink )
Osećam se blago prozvanim Very Happy

A evo i slične teme ovom blogu na forumu:
http://www.mycity.rs/phpbb/viewtopic.php?t=11144

@Overmind

Razlikujemo se... Wink i to bas!

Nema politike [ mnogo manje mrznje, svadja ]
Malo offtopica [ forum kvalitetniji ]
Mnogo korisnih saveta, tekstova, kvalitetnih tech foruma itd... Wink

Citat: rekao bih najbrojnija je populacija do 18 godina

Po anketi koja je vrsena pre godinu u vise dana... nije se pokazalo tako, ali...

sada... mislim da sve vise ide ka tome, sve vise dolaze clanovi >18, sto se i meni svidja Smile
ali jos ne cine vecinu Wink

Dopuna: 16 Jul 2006 10:14

uzgred ti ne rece, odakle si cuo za MyCity Wink

Ja sasvim slučajno tražeći neke programe sam naleteo na MC i evo me ovde,pa sam se čak i raspisao i video i naučio kako se neke stvari rade,a nisam imao pojma ranije.Super ste,raznovrsni,interesantni.

@Overmind Ovo je pravi forum a ne Sorosev bedni marketing. Uporedi statistike i sve ce da ti bude jasno. Necu ti vise posvetiti paznje jer bi ispalo da ova dva pomenuta foruma i imaju neke slicnosti sto je daleko od istine.

dosao sam ove sa ciljem da dobijem onaj zip sa 590 virusa Mr. Green
Naravno ispostavilo se da je ovde bas super i ostao sam (bolje je nego na Krstarici gde sam bio clan) Smile

Ovde sam naucio sve sto treba da znam o foumima a i o PC-iju i ostalim dzidza-bidzama

trazila sam rezultate za mensin test

trazio sam pomoc na temu Dungeons&Dragons
ovo je prvi forum na kome sam aktivan i svidja mi se!

Ja sam sasvim slucajno naisla na My city ali sam se zaljubila na prvi pogled! Zaljubljen Poljubac Zagrljaj Mr. Green Zaljubljen Zaljubljen Zaljubljen Zaljubljen Zaljubljen Zaljubljen

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1092 korisnika na forumu :: 46 registrovanih, 2 sakrivenih i 1044 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: babaroga, bigfoot, bojank, Boris Bosiljčić, Dannyboy, darkstar101, doktor1964, draganl, dragoljub11987, Dukelander, flash12, gorican, goxin, ILGromovnik, Ivica1102, Joja, kinez88, kobaja77, kybonacci, m0nstrum_, mačković, MB120mm, Mercury, Metanoja, mile23, milenko crazy north, Milos82, Miškić, moldway, Ne doznajem se u oružje, ObelixSRB, radionica1, robert1979, Romibrat, slonic_tonic, Srle993, Steeeefan, Stoilkovic, tubular, Valter071, virked, Webb, wizzardone, ZetaMan, zixmix, zlaya011