Najezda pasa lutalica

5

Najezda pasa lutalica

Goust ::Mozda mi i jesmo mentoli, ali to tebi ne daje za pravo da nas tako nazivas, jer je pravilnikom foruma zabranjeno vredanje clanova foruma.

To nisam uputio clanovima foruma (izvini ukoliko si se, ne shvatajuci formu mog izraza, mozda osetio nesto posebno prozvanim Smile ) nego citavoj toj neuroticnoj drzavi kojoj je uvek neko drugi kriv za sopstvene greske--da li Hare Krisna, da li globalizacija, da li 'psi lutalice'...........

A sto se tice tih copora pasa koji te napadaju--pokusaj sledeci put da ne bezis pa te nece ni vijati, a ako to ne upali--sta da ti kazem-- vreme je da promenis dezodorans. Smile

Salu na stranu.

Dopusti mi da te poducim nesto o psima sto ocigledno ne znas (veliki ljubitelj pasa!): jurenje i lajanje nije isto sto i napad!

Naravno, u strahu su velike oci.

Izvini ali za taj tvoj problem je, tako kako si ga predstavio, vise nadlezan psiholog nego sinter.

A, sad prelazimo na sledecu fazu. Pored toga sto smo mi koje su psi napadali krivi za to, sledeci korak je da nas proglase neuracunljivim.
Treba da odemo kod psihologa, da on analizira zasto svojom pojavom ili mirisom, iritiramo dobrocudne kuce.
A ja mislio kad trce prema meni, vijaju me i reze, da hoce da mi naskode, a oni hoce samo da se igraju sa mnom, hvala ti Leoparde na prosvetljenju, znaci to nije napad.
Moze jedno licno pitanje, koje sam vec postavio svima?
Kako bi reagovo, da ne daj boze, napadnu nekog tebi bliskog, pa zavrsi izujedan u bolnici, jel bi onda ovako pisao?

Vidi, Dzoni, jasno mi je sta hoces da kazes--ali promakla ti je sustina.

Ovakvi problemi mogu da se efikasno rese jedino u korenu--a koren ovog problema NIJE to sto su psi na ulicama. Procitaj malo strucnu literaturu o tome pre no sto krenes da vitlas batinom.

Zelim ti stoga od srca da imas uvek toliko zdravlja u zivotu da mozes da budes ovoliko zdravo dokon-- koliko je potrebno da se iz ciste obesti dizu besmislene hajke na 'pse lutalice'.

Citat:Kako bi reagovo, da ne daj boze, napadnu nekog tebi bliskog, pa zavrsi izujedan u bolnici, jel bi onda ovako pisao?

Naravno da bih! I sta sad?

Ne mislis valjda da bih isao kao ludak sa batinom okolo i ubijao pse.

Sta bi ti radio da ti se neko tvoj udavi u reci?

Isusio reku?

Kad mi je pas (koga cak nisam ni stigla da vidim) pocepao pantalone i zubima poderao kozu ja sam stajala u mestu. Nisam bezala, nisam vikala....nista! Ne znam ni zasto se to desilo. Samo sam imala srece da nema besnilo.
@Leopardvegetarian poduci i mene da mi se to vise ne desi. Ja kad vidim copor pasa ja se odsecem od straha ali ne vicem, ne bezim,....nemam ruzan dezodorans...ili predjem na drugu stranu ulice ili produzim kako sam krenula pa sta bude.

Leopardvegetarian ::

...izvini ukoliko si se, ne shvatajuci formu mog izraza, mozda osetio nesto posebno prozvanim Smile


Treba da te je sramota. Sta bi tek psiholozi mogli reci citajuci tvoje tekstove?

Evo ovako.

Kad te sledeci put ujede nevidljivi pas ti kazi sebi "Ovo je san. Ovo je san." i probudices se. Smile

Dopuna: 27 Mar 2008 9:02

Goust ::Sta bi tek psiholozi mogli reci citajuci tvoje tekstove?

Rekli bi: gle kolega! Smile

@Leopardvegetarian MOLIM?! Pa nije pas nevidljiv! Ja nisam stigla da ga vidim jer se sve prebrzo odigralo.

Ma pusti ga, vidis u kom pravcu pokusava da skrene temu. Mislim da je vredjanje clanova foruma u suprotnosti sa pravilnikom. Prvo pljune pa onda polize. Tesko onom koga on leci.

Molim nadležne na forumu da kazne Leopardvegetarian-a! Mislim da je ovo njegovo fino "podjebavanje" prevršilo svaku meru!

@DR.R.

DR.R. ::@Leopardvegetarian MOLIM?! Pa nije pas nevidljiv! Ja nisam stigla da ga vidim jer se sve prebrzo odigralo.

Izvini na sali DR.R. ali pogledaj malo bolje sta ti zapravo trazis od mene. Trazis savet kako da izbegnes napad psa koji napada toliko brzo da se to ne vidi? Ocekujes li da usporim vreme ili sta? Neki matriks trik?

@Goust,

Mozda te zato psi i napadaju sto si bas toliko na kraj srca.

Dopuna: 27 Mar 2008 9:55

@Zoni,

Ljubazno primi k znanju da u svim mojim bezazlenim salama nema ni stotog dela averzije i zlonamernosti koja se nalazi u tvom poslednjem postu.

Ja nikog ne zelim da kaznjavam.

27 Mar 2008 15:21 Leggy Zaključavanje topica Razlog: Izgleda da je doslo do neke frke na blogu. Kad mozes, redi malo temu pa otkljucaj.  
Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1300 korisnika na forumu :: 57 registrovanih, 8 sakrivenih i 1235 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, Ben Roj, Bobrock1, bojcistv, comi_pfc, CrazyDiablo, deLacy, Denaya, DPera, DragoslavS, Dukelander, gorval, hatman, ikan, Istman, kalens021, Karla, kybonacci, Litostroton, Luka Blažević, Magistar78, MB120mm, mercedesamg, Mercury, mik7, mile23, Mixelotti, Nemanja.M, nemkea71, nenad81, novator, nuke92, oldtimer, opt1, panzerwaffe, pein, repac, Romibrat, rovac, sasa87, SR-3m, Srle993, Stoilkovic, theNedjeljko, tubular, VJ, vladaa012, vladulns, vobo, voja64, wizzardone, wolf431, wolverined4, Wrangler, xoxxvelja, yrraf, Zerajic