Nepodnosljiva lakoca postojanja :)

4

Nepodnosljiva lakoca postojanja :)

Pitala sam se u proteklom periodu, zasto sve ovo mora ovako dugo da traje... zasto kraj samog osecaja izdaje u ljubavi, moraju da se dogode i neka druga razocarenja... prijatelje sam mislila da poznajem.

Naime, jucer mi je bio rodjendan... ovaj cu sigurno pamtiti jer mi je doneo konacan izlaz iz mraka, u kojem sam vec duzi period. Shvatih da sam bila u ocitoj zabludi, misleci o ljudima koji me okruzuju, da su oni, pravi prijatelji... da ne pricam o onima, koji su isli u grupu ''zajednickih''... o njima sada cak nemam nikakvo misljenje... verovatno i ne treba vise da mislim na njih.

Pozdravljam vas dragi prijatelji... nisam trazila pomoc, rame za plakanje i sl. sa kojima se pokazuje tuga i nemoc u ovakvim situacijama... znam da to volite... trebalo mi je samo malo smeha i jedno razumevanje... ali da, shvatam i da me niste ni slusali... prozivljavali ste svoje sopstvene price kroz moju... i potajno mrzeli moju hrabrost i odluku da preokrenem svoj svet, u startu znajuci da ce biti mnogo tezi tako... mrzeli samo zato, jer vi niste hrabri da uradite isto... i opet ta sujeta, od koje bezim... od koje se jezim... znam da mi ne mozete oprostiti ni moj osmeh... nadam se da cete sada i to shvatiti, da koracam sa osmehom i kad je najteze.

Najteze je sebi priznati da si uglavnom sam, bas onda kada ti i treba neko... ali ja priznah sebi i spasih dusu... sada znam da mogu i sama sa svojim detetom, jer i to je, na kraju, moj izbor.

Pitate se da li i dalje verujem u ljubav... da li uopste imam vere... da, imam... mozda sada i vise nego pre... znam da ne zelim da se menjam ni zbog koga i da ste me, vas par ljudi, koje sam morala sresti u zivotu, samo ojacali... da li imam veru u vezu ili brak, samo zato da ne bi bili sami... za to znate da nemam... nikada necu pristati da ostanem sa nekim samo radi deteta, nekretnine, komotnijeg zivota... zao mi je sto cete se polako ugusiti u svojim ''interes zivota''... kako rece moj dragi prijatelj ''ljubav je prolazna, interesi su veciti''... sada znam sta je zeleo da kaze sa tim, ali znam i da ja nisam deo toga.

Al sam se raspisala... bolje da sam nazvala i rekla vam sve ovo... ali eto, mislim da je bolje da procitate sami... kad vas vec put jednom navede ovde.

A ti, moj dragi sadasnji/bivsi muzu... nema tuge... znas da sam uvek govorila da za ucinjena dela, moramo uvek biti svesni i posledica... ovo je tvoja posledica, tvoj krst i nosi ga ponosno... sada nema natrag

E sada stvarno vise necu nista pisati Smile

mislis da ce oni ovo procitati jednog dana? Smile
nastavi da pises, doza iskrenosti i istine ne moze nikom da skodi smešak

i kao sto ti vec rekoh, panta rei...
sve prolazi, pa i to.
so, glavu gore, and keep walking Zagrljaj

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1171 korisnika na forumu :: 61 registrovanih, 10 sakrivenih i 1100 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: _Rade, A.R.Chafee.Jr., AC-DC, Andrija357, armor, babaroga, bankulen, bladesu, Bluper, bojcistv, BORUTUS, BRATORIII, bufanje, ccoogg123, dekan.m, Denaya, Fabius, FileFinder, Gosha101980, goxin, goxsys, ikan, Istman, ivica976, jaeger, Krvava Devetka, Kubovac, KUZMAR, kybonacci, ladro, laki_bb, Lucije Kvint, madza, mean_machine, milutin134, mrav pesadinac, nextyamb, ozzy, Panter, panzerwaffe, pedjolino76, RJ, samsung, simazr, slonic_tonic, SR-3m, Srle993, stalja, Stoilkovic, Torpedo964, Trpe Grozni, tubular, vasa.93, Volkhov-M, vukovi, W123, wizzardone, wolf431, zillbg, Zoca, šumar bk2