Nepodnosljiva zelja za seksom...

1

Nepodnosljiva zelja za seksom...

offline
  • Pridružio: 30 Jun 2006
  • Poruke: 475
  • Gde živiš: U snovima...

Upoznala sam jednog momka koji je uzasno zgodan i lijep,znam ja jos takvih,ali ovaj je nesto posebno.Cim sam ga ugledala prvi put,odmah sam se nalozila na njega.Rekao mi je da bi volio da spava sa mnom.I ja bih voljela to isto,ali jos uvijek sam djevica i mislim da je glupo izgubiti nevinost sa neznancem.Ja sam njemu vec rekla da se to nece dogoditi,ali ne mogu prestati da razmisljam o njemu.Sanjam ga svake noci,ne mogu ni da jedem i ni o cemu drugom ne razmisljam.Od nervoze pojedoh ruke.Ne znam sta se desava sa mnom.Lik mi ne izlazi iz glave.Prvi put treba biti nesto posebno i ako to uradim s njim,znam da cu se kajati kasnije.U isto vrijeme,krivo ce mi biti ako se ne desi nista.Rekao je da ce ostati sa mnom i poslije toga,jer mu se svidjam,ali koliko se nalozio,ne moze da saceka da se malo bolje upoznamo.Ja znam da su to suplje price i nisam glupa da padam na nesto takvo.Imam uzasnu zelju za seksom,ne znam sta da radim.Voljela bih da to bude sa onim koga volim(moj bivsi),ali znam da to nece,vec mi je rekao da je za to rano,jos sam mala.Sada znam da me i ostavio radi toga,da se ne bi desilo nesto zbog cega cu da se kajem.Eh,sta sad da radim?Glupo je da ganjam bivseg,a jos gluplje da dozivim prvi put sa strancem,a onda ce sanse da budem sa bivsim biti nikakve(valjda).Pocinjem da ludim!LJudi,sta da radim?Ne mogu vise sebe da mucim!Sve mi je zbrkano u glavi.
Mislim da stvarno nisam normalna.

Ako ti je bivsi momak zaista bivs.... well life goes on.
Ne kazem da sada treba da uletis sa ovim likom u krevet odma ali probaj ga prvo upoznati malo i da ti ne bude vise stranac. Pa kada se upoznate malo bolje ako ta zelja i dalje bude tako aktivna a ne samo prolazan hir....
"use durex" (samo se zezam malo) ali uvek treba da DOBRO promislis o tako necemu jer gubitak nevinosti... well uvek ti ostane u glavi.

Znas kako, ako ti osecas prema njemu strast i on prema tebi - onda just do it Wink (ako je njegovo interesovanje samo sex - onda, naravno, nemoj... na tebi je da procenis). Mislim, ako ti ZELIS to da uradis a neces samo zbog neke price kako prvi put treba da bude posebno, sa nekim koga volis i bla bla bla. Mozda ce ti taj prvi put sa ovim deckom koji ti se svidja (pod naletom strasti) biti nesto extra i mozda ces ga pamtiti... pre nego da budes u vezi sa nekim drugim deckom mesecima i onda da imas sex sa njim, kad se vec strasti stisaju ... samo sledi svoje instinkte Wink.

Evo,upravo sam dobila od njega poruku.Pitao je da se nastavimo vidjati.Pa,eto mozda i bude nesto od tog upoznavanja.Problem je sto moj bivsi,kad cuje da imam nekoga zove i kaze da taj nije za mene i da pazim sta radim,da prije svega razmislilm glavom.Ne znam sto bi to njega zanimalo,kad nece vise da bude sa mnom.

izvini ako ti je on bivsi sta njega boli uvo ako se vidjas i sa Mujom i Hasom ispod plota.... on ti je bivsi decko i treba da se pomiri sa tim.
Njega izgleda kopka ljubomora i on ce ti to govoriti za svakog decka.
Veruj mi to je klasicna muska boljka iz licnog iskustva ti kazem jer meni ni sada nije svejedno kada vidim bivsu devojku sa drugim... to je classic male disorder.

A za slucaj da prihvatim,gdje da to "obavimo"?
Moze neki prijedlog?Stvarno ne znam na kakvom mjestu bi bilo ok,da nas niko ne vidi,a samo da nije u autu.To mi je nesto gadno skroz.
@Ticket to heaven
Mislim da si u pravu da ce mozda biti fino s njim.U seksu ionako nema ljubavi,sve je to strast.

npr krevet Mr. Green
zez,to bi vi trebalo da se dogovorite zajedno

Ja ti preporucujem krov neke zgrade,mnogo je extra,jos ako je vedro nebo,a zgrada visoka Smile

Rosie_Posie ::Ja ti preporucujem krov neke zgrade,mnogo je extra,jos ako je vedro nebo,a zgrada visoka Smile...i onda stvoris iluziju/fantaziju da si na nebu Mr. Green

motorcycles ::gdje da to "obavimo"?


Nemoj da te to brine, prepusti to njemu Wink
Tvoje je samo da vidis da li ti se "mesto" dopada ili ne, naravno ako se odlucite za to.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1218 korisnika na forumu :: 45 registrovanih, 4 sakrivenih i 1169 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 9k38, A.R.Chafee.Jr., AK - 230, AMCXXL, Andrija357, Apok, Asparagus, babaroga, Battlehammer, Boris90, BORUTUS, Brana01, Bubimir, DonRumataEstorski, Duh sa sekirom, FOX, GenZee, Georgius, goxin, GveX, havoc995, ikan, ILGromovnik, jaeger, krkalon, Krusarac, Krvava Devetka, kybonacci, ladro, Lieutenant, ljuba, lord sir giga, Luka Blažević, manda87, mercedesamg, mikrimaus, ostoja, samsung, Sančo, sombrero, tubular, VJ, Vlada78, voja64, vukovi