Nepodnosljiva zelja za seksom...

2

Nepodnosljiva zelja za seksom...

On je htio u autu,a meni je to skroz bezveze.Onda je rekao da ja izaberem gdje mislim da je najljepse,on se nece buniti.Da je kakva prazna gajba...dobro bi bilo.

motorcycles ::On je htio u autu,a meni je to skroz bezveze.Onda je rekao da ja izaberem gdje mislim da je najljepse,on se nece buniti.Da je kakva prazna gajba...dobro bi bilo.Cek, pa jel vi to planirate unapred sve? Very Happy Najbolje je da se desi spontano, pa makar bilo u nekom zbunu... kad unapred znas gde ce sta da se desi malo gubi draz Wink.

..jednom se zivi.. Wink

Ja dajem glas za spontanost....
Ja jednom mal nisam u izlogu (bukvalno) ali ipak nemoj u kolima!

u kolima je extra lose,bar meni bilo... smešak

@Ticket to heaven
Pa mi smo vec razgovarali o tome,samo sto se predomisljam stalno.Ne znam ni ja sta me toliko brine.Valjda mi je najveca briga da nas niko ne vidi,jer ovdje gdje zivim sve se sazna prije nego dodjes kuci.Najljepse bi bilo da to ostane izmedju nas,ali...da li je to uopste moguce?
Da,ipak sam i ja za spontanost...

Slazem se.Zaista je najbolje da sve ide polako i spontano.Budi sigurna da to zelis.Razumem tvoj strah oko privatnosti,ali opusti se, gde se desi desice se.Vidim da si zabrinuta i uzbudjena,ali veruj mi,samo polako i sve ce biti OK.Sve sto se dogodi je samo vase i niko za to ne mora da sazna.I naravno da si normalna sto razmisljas o sexu.Jedino ti ponavljam da se opustis,ne mislis mnogo unapred(kako,sta,gde),ali i da pazis na sebe.Prvi put je ipak nesto posebno i treba da ti ostane u lepom secanju.Samo ti budi sigurna u ono sto zelis,vodi racuna,budi spontana i videces da ce sve biti u redu.Zelim ti puno srece! Smile

Hvala puno.Ja cu to svakako da uradim,odlucila sam definitivno.Zasto da pustim da propadne zbog drugih ono sto zelim?Nemam vise nikakvih dilema.Ako se budem slucajno,jos oko necega zabrinula,javljam se.

motorcycles ::Glupo je da ganjam bivseg,a jos gluplje da dozivim prvi put sa strancem,.

da sam na tvom mestu, ja bih sacekala treceg..ali posto nisam, ti odluci sta ces..i sa kim ces..

btw, ne kapiram devojke koje nevinost gube sa "strancima"..ne kapiram..al nije ni moje da kapiram Neutral

@Sanjaj
Nisam ni ja kapirala,ali ne mogu da izdrzim.Nije mi vazno uopste ko je i sta je.Nije on bas stranac,ali ipak se ne poznajemo dovoljno.Ali,iskreno,to mi vise nije ni vazno.

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 1257 korisnika na forumu :: 43 registrovanih, 8 sakrivenih i 1206 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: 357magnum, _Petar, AC-DC, ajo baba, aleksandarbl, Atomski čoban, Bobrock1, dekan.m, Dimitrise93, Djokislav, Djokkinen, doktor123, DonRumataEstorski, Dorcolac, FileFinder, flash12, frenki1986, Insan, kjkszpj, krkalon, Kubovac, kunktator, Lieutenant, ljubacv, Mercury, Mi lao shu, Milometer, nemkea71, novator, opt1, panzerwaffe, pein, pristinski korpus, procesor, savaskytec, slonic_tonic, Srle993, suton, Trpe Grozni, Tvrtko I, virked, VJ, voja64