Onemogućena izmena poruke ukoliko je neko odgovorio posle vas

3

Onemogućena izmena poruke ukoliko je neko odgovorio posle vas

Panonian ::Pa ja mislim da je odluka dobra, ali da bi trebalo, ako je to moguće, ostaviti jedno sat vremena za izmenu... Isto, kao što svi kažu, desi se da pogrešim u kucanju, loše sročim rečenicu i onda bih da je izmenim (prosto mi smeta). Takođe mi se desi, da ako pravim SS, ne obrišem neke delove koji nisu za javnost, pa bih da zamenim tu sliku. To jeste nesmotrenost, slažem se, ali mislim da treba dati šansu da se to ispravi.

Ali slažem se sa delom, gde kažete da se gubi smisao priče i neko naknadno menja poruke nakon odgovora... To nije lepo. Ili makar da postoji opcija izmene, dok neko ne odgovori? Šta kažete na to?

Druze kruskice, procitaj lepo prvi post.
Izmena postoji dok neko ne odgovori, a to se ne desi brze od 15-30 min, minimum.

Napisano: 25 Maj 2011 15:15

Dam ja tebi "kruškice" znaš!!! Razz

Ok, dok neko ne odgovori more da se menja, posle nema više puj-pike-ne-važi! Jesmo se dogovorili? Sve mora po tvom da bude i Milena i sve, sve, sve... NEPRAVDA! Mr. Green

Dopuna: 25 Maj 2011 15:16

Osećam se ovde kao zabranjeno voće...

Ili da onaj ko je postavio blog(temu) moze da blokira i temu i sve komentare koje su dodjeljeni...mozda moze ovo...

Peca ::Izmena postoji dok neko ne odgovori, a to se ne desi brze od 15-30 min, minimum.
Moze onda sat vremena
Mr. Green

Leonardo ::Peca ::Izmena postoji dok neko ne odgovori, a to se ne desi brze od 15-30 min, minimum.
Moze onda sat vremena
Mr. Green


Peco, ja bih mu sad i brdo karamela dala kad ovako lepo moli... Mr. Green

Jel mogu neki izuzeci za pojedine forume posto nije bas uvek prakticno ovo pravilo, kao recimo ovde http://www.mycity.rs/Windows-Download/Light-Image-Resizer.html#1167265

edit:
Hm, sad je ta poruka editovana tako da gubi smisao ovo sto sam pitao

Napisano: 25 Maj 2011 23:17

Ne bih da trtljam isto ko svaba tralala, niti imam vremena da citam sve postove, procitao sam prvih nekoliko, ne bih da trosim previse reci na ovo, dakle, slazem se sa korisnicima koji su rekli isto - Apsolutno sam protiv ovoga!


Mozda su neki lenji(verovatno upravo ti sto izmene svoje poruke nakon sto su im resene) i ni ne pogledaju sta su napisali, vec samo kliknu na "Posalji", ali i kasnije ih mrzi da to preprave.


E pa, ima nas dosta koji nismo takvi, evo i ja(kao i par korisnika sa 1. strane) uvek se obicno vratimo na poruku ako primetimo na neku gramaticku gresku ili gresku u kucanju tipa: "tvrdoglab" i ispravimo je, iskreno, meni je ovo neprihvatljivo!



P.S.
Kad sam video ovo, bas sam se iskreno razocarao!
( Inace Like je radi truda vaseg ali ovo...)

Dopuna: 25 Maj 2011 23:21

Leonardo ::Trebalo bi uvesti na celom forumu ukoliko je moguce da se poruke mogu menjati od trenutka objavljivanja u narednih 12, 24 ili 48 sati.


Ovo nije ni malo losa ideja! Ziveli Bravo!


Peca ::Leonardo ::Trebalo bi uvesti na celom forumu ukoliko je moguce da se poruke mogu menjati od trenutka objavljivanja u narednih 12, 24 ili 48 sati.
i sta ako baja dobije ono sto trazi [odgovor/pomoc] u roku od 1h, i resi da obrise sadrzaj prve poruke?



Kazniti ga!!! :TwistedEvil: : >

ThePhilosopher ::Ja sam totalno protiv ove odluke. Mislim da je znatno veliki broj korisnika koji ovo koristi u "pozitivne svrhe" kao sto su promena sintaksnog ili semantickog znacenja poruke. Ja prvi to vrlo cesto radim. Nekada se desi da vise puta promenim poruku kako bi je drugi shvatili. Nekada dopunjavam poruke ako nadjem na interesantan sadrzaj itd. Mislim da treba potraziti neki drugi nacin za onemogucavanje "malicioznih" (da se tako izrazim) izmena.

Ne pratim mnogo strane niti domace forume (na dva pored MC-a svratim), ali na onima koje pratim cini mi se da je logika sledeca: poruka se moze izmeniti do izvesnog vremenskom perioda nakon cega postaje "zakljucana". Taj vremenski period moze biti recimo 5-6 sati ili 24h.

a i kad pises clanak...koliko kolege imaju primedbi i jos ti dodajes neki tvoj sadrzaj....definitivno sam i ja protiv ove odluke (za nove clanove uredu...ali za iskusnije (500+ postova) ne bi bilo lepo )

upravo tim clanovima, od 500+ poruka, flipne nesto u glavi i uniste sve svoje poruke...
sta vise, mislim da su svi bili 'starosedeoci' Smile

Peco, ja, kao starosedelac, ću te podržati, ali da mi prepustiš neku koku sa MC! Mr. Green

Ko je trenutno na forumu
 

Ukupno su 850 korisnika na forumu :: 6 registrovanih, 5 sakrivenih i 839 gosta   ::   [ Administrator ] [ Supermoderator ] [ Moderator ] :: Detaljnije

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 3466 - dana 01 Jun 2021 17:07

Korisnici koji su trenutno na forumu:
Korisnici trenutno na forumu: A.R.Chafee.Jr., Lazarus, mnn2, pera12345, VJ, yrraf